Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben boş gebelik geçirdim canım 8+ larda anca 30 mm olmuştu kese. Orda bi hata var bence. Haftaya görünür bence boşuna hırpalama kendini.

Açmaya çalışıyorum ama sonuçları tam göremiyorum.Benim sonucuma çok benziyor gibi ama.
Tekrar yükledim resmi.Yarın gideceğim tekrar sonuçları göstereceğim doktora.Sizin sonuçlarınuz için pıhtılaşma var dediler mi?

Eklentiler

• 8E4B7152-37FE-40E0-9F97-A182350FC01D.jpeg
    70,2 KB · Görüntüleme: 26
Ben boş gebelik geçirdim canım 8+ larda anca 30 mm olmuştu kese. Orda bi hata var bence. Haftaya görünür bence boşuna hırpalama kendini.
Bende önceki gebelikte kürtaj oldum ama sebebi boş gebelik mi yoksa gelişim durması mi tam bişey demediler. Sadece 8 haftalık olması gerekirken beş haftalık ölçülerinde kese var dediler ve kesede bozulma vardı. Şimdi herşey yolunda sadece bebek yok

Seni üzmek istemem ama maalesef benim yolk sac vardı bebekte oluştu ama hep geriden geliyordu. Kalp atışını çok hafif duyduk sonra ki hafta kalbi durmuştuAma görümcemin 9 haftaya kadar kese boş demişler kürtaj falan hiç Dr.yapalım dememiş devlete gidiyordu sonra bebeği kalp atışını falan görmüşler ben çok şaşırmıştım anlatınca bi oğlu oldu. Allah tan ümit kesilmez umarım senin de bebeğin en kısa zamanda görünür herşeyin hayırlısı olsun.

Karından mı baktı ultrasonla

Tekrar yükledim resmi.Yarın gideceğim tekrar sonuçları göstereceğim doktora.Sizin sonuçlarınuz için pıhtılaşma var dediler mi?
Evet açtım gördüm şuan.Çok yakın sonuçlarımız aynı diyebilirim.Senin heterozigot olan faktör bende homozigottu hatta.Paı değerinin 5G/5G olması olumlu yani normal. Bizi kurtaran o sanırım.Pıhtılaşmam olduğunu ama çok ciddi bir pıhtılaşma olmadığını söylediler hemotolojide dosya açıldı orada bikaç test daha yapıldı onların sonucunu da almak bi 10 gün falan sürdü. Sonuçlarım temiz çıkmıştı kadın doğumcumnunda onayıyla iğne kullanılmasını tavsiye ettiler bana iğne verildi hala kullanıyorum doğuma kadar devam edecek.

Çok teşekkür ederim. Mesela kız olunca meyve aşeriliyormuş genelde hatta Kalbim de söylemişti ben kızlarımda meyve aşerirdim senin kız olabilir diye.Ben normal de meyve yemezdim. Ama tam bir meyve canavarı gibiyim, pazara girince bütün meyvelerden alasım geliyor alıyorumdaHalimden de memnunum hiç olmazsa sağlıklı şeyler tüketmiş oluyorum.

Yaaa bebişlerin iyi olmasına çok sevindim, ama bir kiz bir erkek olmasina daha cok sevindim. Rabbim sağlıkla ilerlemesini nasip etsin inşallah canimmmm❤❤❤❤
Amiiiin çok sağ ol canımmm
Doğduklarında bir kere daha doğarsın Yarısı bitti sayılır gerisi de gelir hiç merak etme

Yok hayır pko var yumurtaları geliştirdik çatlatma iğnesi oldum.
Daha pek düşünmedik çok güzel isimler var ne güzelmiş anlamı maşşallah senin isim ne olacak?

Inşallah sağlıkla tutunurlar sana canimm, duamız sizinle

Geriden gelme olayı benim kürtaj olduğum gebeligimde vardı canım ama epey geriden geliyordu yani bir hafta falan yeriydi. bunda sadece iki gün fark var o da zaten herkes 14. Gün yumurtluyor ben 16. Gün yumurtlama oldu ondan sanırım. Senin ne kadar geriden geliyordu

Sağlıkla sımsıkı tutunsunlar inşallah canım benim

Canım 16mm kese de bebegın görülmemesi cok normal, 20mm olunca vajınal görürsünüz.. Bikac gun daha sabır

Ayyy hadi bakalım Rabbim hayırlısını versin, kuzucuklar sağlıkla tutunsunda yüzümüz gülsün PembeAnkaKusu sonrası bir de sen iki renkli kalp eklersin belki tabloya belli mi olur umut fakirin ekmeği biz bol bol isteyelim vermek Rabbimin elinde

Canım 16mm kese de bebegın görülmemesi cok normal, 20mm olunca vajınal görürsünüz.. Bikac gun daha sabır
Ayy ağzın bal yesin canım arkadasim inşallah öyle olur. Doktorlar her ihtimali söylesin evet ama böyle dan dan konuşmaları çok kötü oluyor yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…