Hangisi daha iyi bilemedimAman dikkat et zaten cnm ayaklarını sicak tut, değişik ruh halleri oluyor zaten aniden sicaklarim bazen de mesela, hani bi ara cok sıcaklar oldu ya o zamanlar aşırı sicakladim
Açmaya çalışıyorum ama sonuçları tam göremiyorumKızlar merhaba pıhtılaşma sonucum çıktı.Bu verilerden anlayan var mı acaba?
Ben boş gebelik geçirdim canım 8+ larda anca 30 mm olmuştu kese. Orda bi hata var bence. Haftaya görünür bence boşuna hırpalama kendini.Yok canım yolkun çapını ölçmedi ama iki doktor çok farklı ölçtü. Biri keseyi 16mm ölçerken diğeri 28mm ölçtü. 28 ölçen beni çok korkuttu 30 mm olduğunda hala kalp atımı ve bebek yoksa mutlaka kürtaj olmalısın dedi. Ama 28 mm olması mümkün değil çünkü tam altı haftalık oldu. Pek de anlamıyorum ama şu an çok kötüyüm(
Tekrar yükledim resmi.Yarın gideceğim tekrar sonuçları göstereceğim doktora.Sizin sonuçlarınuz için pıhtılaşma var dediler mi?Açmaya çalışıyorum ama sonuçları tam göremiyorum.Benim sonucuma çok benziyor gibi ama.
Bende önceki gebelikte kürtaj oldum ama sebebi boş gebelik mi yoksa gelişim durması mi tam bişey demediler. Sadece 8 haftalık olması gerekirken beş haftalık ölçülerinde kese var dediler ve kesede bozulma vardı. Şimdi herşey yolunda sadece bebek yokBen boş gebelik geçirdim canım 8+ larda anca 30 mm olmuştu kese. Orda bi hata var bence. Haftaya görünür bence boşuna hırpalama kendini.
Seni üzmek istemem ama maalesef benim yolk sac vardı bebekte oluştu ama hep geriden geliyordu. Kalp atışını çok hafif duyduk sonra ki hafta kalbi durmuştuCanım az önce kontrolden geldim. Sat a göre 6+2 olması gerekirken 5+6 çıktı. Arada çok fark yok ama kese 16mm olmasına rağmen yolk var ama bebek yok. Başka bir doktora daha gittim o da aynı şeyleri söyledi ve bebeği görmemiz gerekirdi muhtemelen boş gebelik dediEğer haftaya kadar bebek ve kalp atışı gorunmezse haftaya kürtaj olman gerek dedi. Yine mi aynı şeyleri yaşayacağım ne olur bişey söyleyin çok yoruldum ((
Karından mı baktı ultrasonlaYok canım yolkun çapını ölçmedi ama iki doktor çok farklı ölçtü. Biri keseyi 16mm ölçerken diğeri 28mm ölçtü. 28 ölçen beni çok korkuttu 30 mm olduğunda hala kalp atımı ve bebek yoksa mutlaka kürtaj olmalısın dedi. Ama 28 mm olması mümkün değil çünkü tam altı haftalık oldu. Pek de anlamıyorum ama şu an çok kötüyüm(
Evet açtım gördüm şuan.Çok yakın sonuçlarımız aynı diyebilirim.Senin heterozigot olan faktör bende homozigottu hatta.Paı değerinin 5G/5G olması olumlu yani normal.Tekrar yükledim resmi.Yarın gideceğim tekrar sonuçları göstereceğim doktora.Sizin sonuçlarınuz için pıhtılaşma var dediler mi?
Çok teşekkür ederim.Çok tuhaf geliyor insana böyle tesadüfler. Kan bebeğe de gidiyor o yüzden yetmiyor ve kansızlık yüzünden oluyor diye düşünmüştüm. Aratırken gördüm. Ben şuan sağlıklı ilerlesin derdindeyim sadece. Hiç önemli değil o yüzden cinsiyeti Ama yine de belli olunca bakarız tutuyor mu diye Seninkiler de sağlıkla büyüsünler inşallah
Amiiiin çok sağ ol canımmmYaaa bebişlerin iyi olmasına çok sevindim, ama bir kiz bir erkek olmasina daha cok sevindim. Rabbim sağlıkla ilerlemesini nasip etsin inşallah canimmmm❤❤❤❤
Doğduklarında bir kere daha doğarsınYarısı bitti sayılır gerisi de gelir hiç merak etme
Yok hayır pko var yumurtaları geliştirdik çatlatma iğnesi oldum.Tüp bebek mi siizn
Daha pek düşünmedik çok güzel isimler varAynen kızı da taddıracak Rabbim inş.Var mı hiç aklında isim erken belki ama benim hemen aklımda belirir bi isim. Senin isim için daha fazla düşünmen gerekecek 2 isim katacağın için. Ben isim bulmayı çok severim isim konusunda da kararlıyım kendimden hiç beklemediğim kadar. Ailemde isme çok ısındı teyzeleri çok güzel diyo.Anlamı da güzellik kraliçesi, güneşin doğduğu yer. Hastalıkları tedavi eden, merhem olan anlamları.
Inşallah sağlıkla tutunurlar sana canimm, duamız sizinleSelamlar, bebişleri aldım geldim
Tam olarak 15. 15 te verdıler, bıraz gecıktı, ancak eve gelebıldık, sımdı yatıyorum
Merak eden soran herkese cok ama cok tesekkur ederıminşalllah rabbim yüzümüzü güldürür
Geriden gelme olayı benim kürtaj olduğum gebeligimde vardı canım ama epey geriden geliyordu yani bir hafta falan yeriydi. bunda sadece iki gün fark var o da zaten herkes 14. Gün yumurtluyor ben 16. Gün yumurtlama oldu ondan sanırım. Senin ne kadar geriden geliyorduSeni üzmek istemem ama maalesef benim yolk sac vardı bebekte oluştu ama hep geriden geliyordu. Kalp atışını çok hafif duyduk sonra ki hafta kalbi durmuştuAma görümcemin 9 haftaya kadar kese boş demişler kürtaj falan hiç Dr.yapalım dememiş devlete gidiyordu sonra bebeği kalp atışını falan görmüşler ben çok şaşırmıştım anlatınca bi oğlu oldu. Allah tan ümit kesilmez umarım senin de bebeğin en kısa zamanda görünür herşeyin hayırlısı olsun.
Sağlıkla sımsıkı tutunsunlar inşallah canım benimSelamlar, bebişleri aldım geldim
Tam olarak 15. 15 te verdıler, bıraz gecıktı, ancak eve gelebıldık, sımdı yatıyorum
Merak eden soran herkese cok ama cok tesekkur ederıminşalllah rabbim yüzümüzü güldürür
Canım 16mm kese de bebegın görülmemesi cok normal, 20mm olunca vajınal görürsünüz.. Bikac gun daha sabırGeriden gelme olayı benim kürtaj olduğum gebeligimde vardı canım ama epey geriden geliyordu yani bir hafta falan yeriydi. bunda sadece iki gün fark var o da zaten herkes 14. Gün yumurtluyor ben 16. Gün yumurtlama oldu ondan sanırım. Senin ne kadar geriden geliyordu
Ayyy hadi bakalım Rabbim hayırlısını versin, kuzucuklar sağlıkla tutunsunda yüzümüz gülsünSelamlar, bebişleri aldım geldim
Inşallah sağlıkla tutunurlar sana canimm, duamız sizinle❤
Allah razı olsun canımsınızSağlıkla sımsıkı tutunsunlar inşallah canım benim
Ayy ağzın bal yesin canım arkadasim inşallah öyle olur. Doktorlar her ihtimali söylesin evet ama böyle dan dan konuşmaları çok kötü oluyor yaaCanım 16mm kese de bebegın görülmemesi cok normal, 20mm olunca vajınal görürsünüz.. Bikac gun daha sabır