Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim de oğlum da ayaklarım çok üşümüştü hatırlıyorum.
Çok tuhaf geliyor insana böyle tesadüfler. Kan bebeğe de gidiyor o yüzden yetmiyor ve kansızlık yüzünden oluyor diye düşünmüştüm. Aratırken gördüm. Ben şuan sağlıklı ilerlesin derdindeyim sadece. Hiç önemli değil o yüzden cinsiyetiAma yine de belli olunca bakarız tutuyor mu diyeSeninkiler de sağlıkla büyüsünler inşallah

Yaaa bebişlerin iyi olmasına çok sevindim, ama bir kiz bir erkek olmasina daha cok sevindim. Rabbim sağlıkla ilerlemesini nasip etsin inşallah canimmmm❤❤❤❤

Doktorlar her ihtimali söylüyor canim, lütfen olumsuz düşünme.. inşallah haftaya kalp.atisini duyarsin

Aynen öyle Benim boşluk değil de sol kalça kemiğinin ön tarafı var ya onun altı ağrıyordu. Bir iki güne çıkar sanırım.

canım sakın hemen kürtaj olma kötüyü getirmemeye çalış aklına...inşallah sağlıklıdır bebeişini görür güm güm atan kalbini de duyarsın bi daha kontrole

Doğduklarında bir kere daha doğarsın Yarısı bitti sayılır gerisi de gelir hiç merak etme

Kese 20mm olduğunda bebek görünüyor diye biliyorum canım ben. Yolkun çapı ne kadar biliyor musun?

Amin inşallah valla artık güzel şeyler konuşalım hepimiz

Aman dikkat et zaten cnm ayaklarını sicak tut, değişik ruh halleri oluyor zaten aniden sicaklarim bazen de mesela, hani bi ara cok sıcaklar oldu ya o zamanlar aşırı sicakladim

Kese 20 mm olunca bebek görünmüyor mu ben mi yanlış biliyorum acaba belki diğer kızlar da söyler ama

Kese 20mm olduğunda bebek görünüyor diye biliyorum canım ben. Yolkun çapı ne kadar biliyor musun?
Yok canım yolkun çapını ölçmedi ama iki doktor çok farklı ölçtü. Biri keseyi 16mm ölçerken diğeri 28mm ölçtü. 28 ölçen beni çok korkuttu 30 mm olduğunda hala kalp atımı ve bebek yoksa mutlaka kürtaj olmalısın dedi. Ama 28 mm olması mümkün değil çünkü tam altı haftalık oldu. Pek de anlamıyorum ama şu an çok kötüyüm(

Yolk olunca bebek de oluşuyor diye biliyorum cnm ben, kötü düşünme lütfen iyi düşünelim iyi olsun herşey güzel olucak inşallah

Evet bir arkadaş daha öyle demiş inşallah sizin dediğiniz gibi olur kızlar iyiki varsinz içim ferahladi biraz
Dur iyi düşün benim ultrason resimleri duruyordu eve gidince bakayım o haftaya uyumlu var mı kese ne kadar ölçülmüş

Kızlar merhaba pıhtılaşma sonucum çıktı.Bu verilerden anlayan var mı acaba?

Eklentiler

• 7841A7CB-3F8B-4B05-8FE2-D2BA0A4296FF.jpeg
    69,6 KB · Görüntüleme: 35
Tüp bebek mi siizn

Yolk olunca bebek de oluşuyor diye biliyorum cnm ben, kötü düşünme lütfen iyi düşünelim iyi olsun herşey güzel olucak inşallah
Evet canım internette de hep öyle yazıyor kese 20 mm olunca bebek görünür. Yolk varsa bos gebelik ihtimali ortadan kalkar diyor ama doktor yolk oluşup bebek olusmama durumu da çok oluyor dedi

Kızlar merhaba pıhtılaşma sonucum çıktı.Bu verilerden anlayan var mı acaba?
Faktör 3 ü pıhtılaşma olarak kabul ediyorlar diye biliyorum çünkü heterozigot da değil direk homozigot sizin ama tabi doktorunuz ne diyecek o önemli her doktor farklı yorumluyor

Çok sağ ol senin de bi kız bi oğlan dimi bakalım nasıl olacak
Aynen kızı da taddıracak Rabbim inş.Var mı hiç aklında isim erken belki ama benim hemen aklımda belirir bi isim. Senin isim için daha fazla düşünmen gerekecek 2 isim katacağın için. Ben isim bulmayı çok severim isim konusunda da kararlıyım kendimden hiç beklemediğim kadar.Ailemde isme çok ısındı teyzeleri çok güzel diyo.Anlamı da güzellik kraliçesi, güneşin doğduğu yer. Hastalıkları tedavi eden, merhem olan anlamları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…