Çok tuhaf geliyor insana böyle tesadüflerBenim de oğlum da ayaklarım çok üşümüştü hatırlıyorum.
Yaaa bebişlerin iyi olmasına çok sevindim, ama bir kiz bir erkek olmasina daha cok sevindim. Rabbim sağlıkla ilerlemesini nasip etsin inşallah canimmmmSohrab dualarımız seninle fıstığım bebişlerin sıkıca tutunsun annişine sağlıkla gelsin inşallahhhh amiiiinnn
Kızlar benim de güzel haberlerim varsabah erkenden çıkmış fetal dna testi sonucum doktora da yetişti bebişler iyi çok şükür 14 haftalıklar ve cinsiyetler bir kız bir erkekmiş iki kız diye tahmin etmişti ama bir de baktık birinin pipisi var zaten dna sonucumda da bir kız bir erkek inşallah sağlıkla doğduklarını da görürüm
Doktorlar her ihtimali söylüyor canim, lütfen olumsuz düşünme.. inşallah haftaya kalp.atisini duyarsinCanım az önce kontrolden geldim. Sat a göre 6+2 olması gerekirken 5+6 çıktı. Arada çok fark yok ama kese 16mm olmasına rağmen yolk var ama bebek yok. Başka bir doktora daha gittim o da aynı şeyleri söyledi ve bebeği görmemiz gerekirdi muhtemelen boş gebelik dediEğer haftaya kadar bebek ve kalp atışı gorunmezse haftaya kürtaj olman gerek dedi. Yine mi aynı şeyleri yaşayacağım ne olur bişey söyleyin çok yoruldum ((
Aynen öyleYaa işin eğlencesi bunlar tabii. Bizim gibi kayıp yaşayanlar için hele hiç önemli değil sağlıklı olsun da
kızlar sol ya bel boşluğum ağrıyor dünden beri. Yumurtlama ağrısı olabilir mi internette öyle yazılmış ama dün ovü testinde yumurtlama yoktu
canım sakın hemen kürtaj olma kötüyü getirmemeye çalış aklına...inşallah sağlıklıdır bebeişini görür güm güm atan kalbini de duyarsın bi daha kontroleCanım az önce kontrolden geldim. Sat a göre 6+2 olması gerekirken 5+6 çıktı. Arada çok fark yok ama kese 16mm olmasına rağmen yolk var ama bebek yok. Başka bir doktora daha gittim o da aynı şeyleri söyledi ve bebeği görmemiz gerekirdi muhtemelen boş gebelik dediEğer haftaya kadar bebek ve kalp atışı gorunmezse haftaya kürtaj olman gerek dedi. Yine mi aynı şeyleri yaşayacağım ne olur bişey söyleyin çok yoruldum ((
Doğduklarında bir kere daha doğarsınAmiiin kuzumValla o kadar üzülmüştüm ki son iki yılda yeniden doğdum gibi oldu bide sağlıkla doğduklarını görsem daha ne isterim
Yaaa canım beniiiim seni yerimher gün konuşuyoruz kaç aydır sizi çok seviyorum güzel şeyleri de paylaşalım hepimiz inşallah
Kese 20mm olduğunda bebek görünüyor diye biliyorum canım ben. Yolkun çapı ne kadar biliyor musun?Canım az önce kontrolden geldim. Sat a göre 6+2 olması gerekirken 5+6 çıktı. Arada çok fark yok ama kese 16mm olmasına rağmen yolk var ama bebek yok. Başka bir doktora daha gittim o da aynı şeyleri söyledi ve bebeği görmemiz gerekirdi muhtemelen boş gebelik dediEğer haftaya kadar bebek ve kalp atışı gorunmezse haftaya kürtaj olman gerek dedi. Yine mi aynı şeyleri yaşayacağım ne olur bişey söyleyin çok yoruldum ((
İnşallah canım dua etmekten başka birşey gelmiyor elimdenDoktorlar her ihtimali söylüyor canim, lütfen olumsuz düşünme.. inşallah haftaya kalp.atisini duyarsin❤
Amin inşallah valla artık güzel şeyler konuşalım hepimizAmiiin kuzumValla o kadar üzülmüştüm ki son iki yılda yeniden doğdum gibi oldu bide sağlıkla doğduklarını görsem daha ne isterim
Yaaa canım beniiiim seni yerimher gün konuşuyoruz kaç aydır sizi çok seviyorum güzel şeyleri de paylaşalım hepimiz inşallah
Aman dikkat et zaten cnm ayaklarını sicak tut, değişik ruh halleri oluyor zaten aniden sicaklarim bazen de mesela, hani bi ara cok sıcaklar oldu ya o zamanlar aşırı sicakladimYaaaaben de kışın evin içi fena olmaz kısa koluyla geziyorum hep. Şuan evin içi iyi aslında büyük ihtimalle ama ayağımda kalın çorap ve patik, üzerimde ceket var. Arada bacaklarıma battaniye örtüyorum ne bileyim anlam verememiştim de iyi bari yalnız değilmişim
Kese 20 mm olunca bebek görünmüyor mu ben mi yanlış biliyorum acaba belki diğer kızlar da söyler amaCanım az önce kontrolden geldim. Sat a göre 6+2 olması gerekirken 5+6 çıktı. Arada çok fark yok ama kese 16mm olmasına rağmen yolk var ama bebek yok. Başka bir doktora daha gittim o da aynı şeyleri söyledi ve bebeği görmemiz gerekirdi muhtemelen boş gebelik dediEğer haftaya kadar bebek ve kalp atışı gorunmezse haftaya kürtaj olman gerek dedi. Yine mi aynı şeyleri yaşayacağım ne olur bişey söyleyin çok yoruldum ((
Yok canım yolkun çapını ölçmedi ama iki doktor çok farklı ölçtü. Biri keseyi 16mm ölçerken diğeri 28mm ölçtü. 28 ölçen beni çok korkuttu 30 mm olduğunda hala kalp atımı ve bebek yoksa mutlaka kürtaj olmalısın dedi. Ama 28 mm olması mümkün değil çünkü tam altı haftalık oldu. Pek de anlamıyorum ama şu an çok kötüyümKese 20mm olduğunda bebek görünüyor diye biliyorum canım ben. Yolkun çapı ne kadar biliyor musun?
Evet bir arkadaş daha öyle demiş inşallah sizin dediğiniz gibi olur kızlar iyiki varsinz içim ferahladi birazKese 20 mm olunca bebek görünmüyor mu ben mi yanlış biliyorum acaba belki diğer kızlar da söyler ama
Yolk olunca bebek de oluşuyor diye biliyorum cnm ben, kötü düşünme lütfen iyi düşünelim iyi olsun herşey güzel olucak inşallahCanım az önce kontrolden geldim. Sat a göre 6+2 olması gerekirken 5+6 çıktı. Arada çok fark yok ama kese 16mm olmasına rağmen yolk var ama bebek yok. Başka bir doktora daha gittim o da aynı şeyleri söyledi ve bebeği görmemiz gerekirdi muhtemelen boş gebelik dediEğer haftaya kadar bebek ve kalp atışı gorunmezse haftaya kürtaj olman gerek dedi. Yine mi aynı şeyleri yaşayacağım ne olur bişey söyleyin çok yoruldum ((
Dur iyi düşün benim ultrason resimleri duruyordu eve gidince bakayım o haftaya uyumlu var mı kese ne kadar ölçülmüşEvet bir arkadaş daha öyle demiş inşallah sizin dediğiniz gibi olur kızlar iyiki varsinz içim ferahladi biraz
Tüp bebek mi siiznSohrab dualarımız seninle fıstığım bebişlerin sıkıca tutunsun annişine sağlıkla gelsin inşallahhhh amiiiinnn
Kızlar benim de güzel haberlerim varsabah erkenden çıkmış fetal dna testi sonucum doktora da yetişti bebişler iyi çok şükür 14 haftalıklar ve cinsiyetler bir kız bir erkekmiş iki kız diye tahmin etmişti ama bir de baktık birinin pipisi var zaten dna sonucumda da bir kız bir erkek inşallah sağlıkla doğduklarını da görürüm
Evet canım internette de hep öyle yazıyor kese 20 mm olunca bebek görünür. Yolk varsa bos gebelik ihtimali ortadan kalkar diyor ama doktor yolk oluşup bebek olusmama durumu da çok oluyor dediYolk olunca bebek de oluşuyor diye biliyorum cnm ben, kötü düşünme lütfen iyi düşünelim iyi olsun herşey güzel olucak inşallah
Faktör 3 ü pıhtılaşma olarak kabul ediyorlar diye biliyorum çünkü heterozigot da değil direk homozigot sizin ama tabi doktorunuz ne diyecek o önemli her doktor farklı yorumluyorKızlar merhaba pıhtılaşma sonucum çıktı.Bu verilerden anlayan var mı acaba?
Aynen kızı da taddıracak Rabbim inş.Çok sağ olsenin de bi kız bi oğlan dimi bakalım nasıl olacak