Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayyy hadi bakalım Rabbim hayırlısını versin, kuzucuklar sağlıkla tutunsunda yüzümüz gülsün 🤲🏻💜 PembeAnkaKusu PembeAnkaKusu sonrası bir de sen iki renkli kalp eklersin belki tabloya belli mi olur umut fakirin ekmeği biz bol bol isteyelim vermek Rabbimin elinde 😉🥰🥰
Yaaa ınsallah kuzum, rabbim ne uygun görürse hepsıne razıyım ❤️
PembeAnkaKusu PembeAnkaKusu bak benım tahmın nasıl tutuyor, doktorun bıle tutturamadı😄 çok sevindim canım, darısı bana ınsallah

Ayy ağzın bal yesin canım arkadasim inşallah öyle olur. Doktorlar her ihtimali söylesin evet ama böyle dan dan konuşmaları çok kötü oluyor yaa 😡
Onlar oyle kuzum, en kotuye hazırlamaya calısıyorlar, sadece gerıdne gelıyor, beta artısına baktı mı pekı

Selamlar, bebişleri aldım geldim 🌸❤️
Tam olarak 15. 15 te verdıler, bıraz gecıktı, ancak eve gelebıldık, sımdı yatıyorum
Merak eden soran herkese cok ama cok tesekkur ederım ❤️inşalllah rabbim yüzümüzü güldürür 🤲🏻
ayyyy hayırlı olsun sımsıkı tutunsun ikisi de :dua:geriye doğru 10 gün mü sayacaz :KK73:

Bende önceki gebelikte kürtaj oldum ama sebebi boş gebelik mi yoksa gelişim durması mi tam bişey demediler. Sadece 8 haftalık olması gerekirken beş haftalık ölçülerinde kese var dediler ve kesede bozulma vardı. Şimdi herşey yolunda sadece bebek yok
Evet haklısın önceki gibi olacak sanıyoruz ama şuan senin panik yapman için biraz erken. Bir hafta bekle inşallah güzel olacak sonucu:dua:

Çok teşekkür ederim.🙏😊 Mesela kız olunca meyve aşeriliyormuş genelde hatta Kalbim de söylemişti ben kızlarımda meyve aşerirdim senin kız olabilir diye.Ben normal de meyve yemezdim. Ama tam bir meyve canavarı gibiyim, pazara girince bütün meyvelerden alasım geliyor alıyorumda😂😂Halimden de memnunum hiç olmazsa sağlıklı şeyler tüketmiş oluyorum.😇
Kan olsun can olsun inşallah :nazar: Ben şuan ayıramıyorum tatlı mı tuzlu mu diye ikisini de yiyorum, ilerleyen zamanlarda daha çok belli olur heralde:kk77:

PembeAnkaKusu PembeAnkaKusu bak benım tahmın nasıl tutuyor, doktorun bıle tutturamadı😄 çok sevindim canım, darısı bana ınsallah
Bakalım şimdi saymaya bitmez bu günler :KK17: PembeAnkaKusu PembeAnkaKusu için ben bile düşünürken hala ağzım kulaklarımda ya öyle mutlu oldum resmen ikisi de sağlıklı ya hele çok şükür onca kanama sonrası yüzü güldü sıra sende inşallah 💜

Tam olarak 15. 15 te verdıler, bıraz gecıktı, ancak eve gelebıldık, sımdı yatıyorum
Merak eden soran herkese cok ama cok tesekkur ederım ❤️inşalllah rabbim yüzümüzü güldürür 🤲🏻
Amiiiiin canım ay çok heyecanlandım hadi bakalım gelsin bebişleeer 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🥰🥰🥰🥰
Amiiiin 🤲🏻🥰 Valla ya süpersin sen dedin iki kere hatta içine mi doğuyor demiştim doğmuş bile 🥰

İnşallah ya, kıymet bilir de gitmez inşallah :dua: valla kefir, süt,badem, fındık, ceviz, canım istemese de yumurta... yiyorum sırf ona gitsin diye. Gerisi Rabbimin takdiri.
Ne kadar doğru bilmem kaşar peynir de direk onun kilosuna gidiyormuş ama bu son aylarda mı ne zaman bilmiyorum yalan olmasın 😅

Ohh bitmiş hadi bakalım dinlenme vakti geldi demek.🙃 Güzel güzel yerleşip tutunurlar İnşaAllah.🙏🥰❤️

Asya 😂😂 yazmıştım, profilimde hala yazıyor.
Ahaha doğru ya söyledin kusura bakma 🤦🏼‍♀️😂 asya diyince benim aklıma hep kıta falan geliyor söylediğin anlamları bilmiyordum farklı bir isim var sandım 😅 çok güzelmiş anlamları kulağa da hoş geliyor ben severim zaten asya ismini yeğenim için düşünmüştük bir ara 😊

Geriden gelme olayı benim kürtaj olduğum gebeligimde vardı canım ama epey geriden geliyordu yani bir hafta falan yeriydi. bunda sadece iki gün fark var o da zaten herkes 14. Gün yumurtluyor ben 16. Gün yumurtlama oldu ondan sanırım. Senin ne kadar geriden geliyordu
2 gün farktan hiçbir şey olmaz Allah ın izniyle canım.😊Benim bildiğin haftalar oynamıştı bekleme süresinde.Bence sen hiç ümit kesme bol bol dua et bebeğin sağlıklı bi şekilde gelişip annesiyle kalsın inş.🙏 Benim bu gebeliğimde 1 hafta var gibiydi Dr.um haftasıyla uyumlu demişti sonuçta çocuk rahme ne zaman yerleşti bilemezler ki.🤷‍♀️Sakın hemen kürtaj olma fikrini düşünme bu süreçte rahatla moralini yükselt biraz.Gerekirse bikaç hafta beklersin bi Dr.a daha gözükürsün.Sonrası olumsuz olursa düşünülür.Herşey Allah tan eğer ki sorun pıhtılaşma ise iğne kullanıyorsun zaten emin ol ki bebeğin kalp atışını duyarsınız. 🤲❤️

Ahaha doğru ya söyledin kusura bakma 🤦🏼‍♀️😂 asya diyince benim aklıma hep kıta falan geliyor söylediğin anlamları bilmiyordum farklı bir isim var sandım 😅 çok güzelmiş anlamları kulağa da hoş geliyor ben severim zaten asya ismini yeğenim için düşünmüştük bir ara 😊
Ahh şu kıta meselesi eşim de hep bunu vurguluyor.😂😂Alış diyorum ismi bu diye.Hergün iğne yaptığımı görünce isim sen de demişti bunca eziyeti sen çekiyorsun senin hakkın diye.🤭

X