Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaa ınsallah kuzum, rabbim ne uygun görürse hepsıne razıyım
PembeAnkaKusu bak benım tahmın nasıl tutuyor, doktorun bıle tutturamadı çok sevindim canım, darısı bana ınsallah

Ayy ağzın bal yesin canım arkadasim inşallah öyle olur. Doktorlar her ihtimali söylesin evet ama böyle dan dan konuşmaları çok kötü oluyor yaa
Onlar oyle kuzum, en kotuye hazırlamaya calısıyorlar, sadece gerıdne gelıyor, beta artısına baktı mı pekı

ayyyy hayırlı olsun sımsıkı tutunsun ikisi de geriye doğru 10 gün mü sayacaz

Evet haklısın önceki gibi olacak sanıyoruz ama şuan senin panik yapman için biraz erken. Bir hafta bekle inşallah güzel olacak sonucu

Kan olsun can olsun inşallah Ben şuan ayıramıyorum tatlı mı tuzlu mu diye ikisini de yiyorum, ilerleyen zamanlarda daha çok belli olur heralde

PembeAnkaKusu bak benım tahmın nasıl tutuyor, doktorun bıle tutturamadı çok sevindim canım, darısı bana ınsallah
Bakalım şimdi saymaya bitmez bu günler PembeAnkaKusu için ben bile düşünürken hala ağzım kulaklarımda ya öyle mutlu oldum resmen ikisi de sağlıklı ya hele çok şükür onca kanama sonrası yüzü güldü sıra sende inşallah

Amiiiiin canım ay çok heyecanlandım hadi bakalım gelsin bebişleeer
Amiiiin Valla ya süpersin sen dedin iki kere hatta içine mi doğuyor demiştim doğmuş bile

İnşallah ya, kıymet bilir de gitmez inşallah valla kefir, süt,badem, fındık, ceviz, canım istemese de yumurta... yiyorum sırf ona gitsin diye. Gerisi Rabbimin takdiri.
Ne kadar doğru bilmem kaşar peynir de direk onun kilosuna gidiyormuş ama bu son aylarda mı ne zaman bilmiyorum yalan olmasın

Ohh bitmiş hadi bakalım dinlenme vakti geldi demek. Güzel güzel yerleşip tutunurlar İnşaAllah.

Asya yazmıştım, profilimde hala yazıyor.
Ahaha doğru ya söyledin kusura bakma asya diyince benim aklıma hep kıta falan geliyor söylediğin anlamları bilmiyordum farklı bir isim var sandım çok güzelmiş anlamları kulağa da hoş geliyor ben severim zaten asya ismini yeğenim için düşünmüştük bir ara

2 gün farktan hiçbir şey olmaz Allah ın izniyle canım.Benim bildiğin haftalar oynamıştı bekleme süresinde.Bence sen hiç ümit kesme bol bol dua et bebeğin sağlıklı bi şekilde gelişip annesiyle kalsın inş. Benim bu gebeliğimde 1 hafta var gibiydi Dr.um haftasıyla uyumlu demişti sonuçta çocuk rahme ne zaman yerleşti bilemezler ki.Sakın hemen kürtaj olma fikrini düşünme bu süreçte rahatla moralini yükselt biraz.Gerekirse bikaç hafta beklersin bi Dr.a daha gözükürsün.Sonrası olumsuz olursa düşünülür.Herşey Allah tan eğer ki sorun pıhtılaşma ise iğne kullanıyorsun zaten emin ol ki bebeğin kalp atışını duyarsınız.

Ahh şu kıta meselesi eşim de hep bunu vurguluyor.Alış diyorum ismi bu diye.Hergün iğne yaptığımı görünce isim sen de demişti bunca eziyeti sen çekiyorsun senin hakkın diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…