Yaaa ınsallah kuzum, rabbim ne uygun görürse hepsıne razıyımAyyy hadi bakalım Rabbim hayırlısını versin, kuzucuklar sağlıkla tutunsunda yüzümüz gülsünPembeAnkaKusu sonrası bir de sen iki renkli kalp eklersin belki tabloya belli mi olur umut fakirin ekmeği biz bol bol isteyelim vermek Rabbimin elinde
Onlar oyle kuzum, en kotuye hazırlamaya calısıyorlar, sadece gerıdne gelıyor, beta artısına baktı mı pekıAyy ağzın bal yesin canım arkadasim inşallah öyle olur. Doktorlar her ihtimali söylesin evet ama böyle dan dan konuşmaları çok kötü oluyor yaa
ayyyy hayırlı olsun sımsıkı tutunsun ikisi deSelamlar, bebişleri aldım geldim
Tam olarak 15. 15 te verdıler, bıraz gecıktı, ancak eve gelebıldık, sımdı yatıyorum
Merak eden soran herkese cok ama cok tesekkur ederıminşalllah rabbim yüzümüzü güldürür
Evvveeetayyyy hayırlı olsun sımsıkı tutunsun ikisi degeriye doğru 10 gün mü sayacaz
Yok beta artışına bakmadı. Aslında geriden gelmiyor 6+1 olması gerekirken 5+6. O iki günlük fark da benim 16. Gün yumurtlama oldu ondan diye düşünüyorumOnlar oyle kuzum, en kotuye hazırlamaya calısıyorlar, sadece gerıdne gelıyor, beta artısına baktı mı pekı
Evet haklısın önceki gibi olacak sanıyoruz ama şuan senin panik yapman için biraz erken. Bir hafta bekle inşallah güzel olacak sonucuBende önceki gebelikte kürtaj oldum ama sebebi boş gebelik mi yoksa gelişim durması mi tam bişey demediler. Sadece 8 haftalık olması gerekirken beş haftalık ölçülerinde kese var dediler ve kesede bozulma vardı. Şimdi herşey yolunda sadece bebek yok
İnşallah canım güzel haberlerimizi paylaşacağımız günleri de görelimÇok geçmiş olsun. İnşallah hayırlı sağlıklı evlatlarımız olur hepimizin Rabbim gönlüne göre versin canım
Kan olsun can olsun inşallahÇok teşekkür ederim.Mesela kız olunca meyve aşeriliyormuş genelde hatta Kalbim de söylemişti ben kızlarımda meyve aşerirdim senin kız olabilir diye.Ben normal de meyve yemezdim. Ama tam bir meyve canavarı gibiyim, pazara girince bütün meyvelerden alasım geliyor alıyorumda Halimden de memnunum hiç olmazsa sağlıklı şeyler tüketmiş oluyorum.
Bakalım şimdi saymaya bitmez bu günlerYaaa ınsallah kuzum, rabbim ne uygun görürse hepsıne razıyım
PembeAnkaKusu bak benım tahmın nasıl tutuyor, doktorun bıle tutturamadı çok sevindim canım, darısı bana ınsallah
Ohh ye ye ayrım önemli değil şimdiKan olsun can olsun inşallahBen şuan ayıramıyorum tatlı mı tuzlu mu diye ikisini de yiyorum, ilerleyen zamanlarda daha çok belli olur heralde
İnşallah ya, kıymet bilir de gitmez inşallahOhh ye ye ayrım önemli değil şimdimühim olan kuzumuza fayda etsin
Amiiiiin canım ay çok heyecanlandım hadi bakalım gelsin bebişleeerSelamlar, bebişleri aldım geldim
Tam olarak 15. 15 te verdıler, bıraz gecıktı, ancak eve gelebıldık, sımdı yatıyorum
Merak eden soran herkese cok ama cok tesekkur ederıminşalllah rabbim yüzümüzü güldürür
AmiiiinYaaa ınsallah kuzum, rabbim ne uygun görürse hepsıne razıyım
PembeAnkaKusu bak benım tahmın nasıl tutuyor, doktorun bıle tutturamadı çok sevindim canım, darısı bana ınsallah
Ne kadar doğru bilmem kaşar peynir de direk onun kilosuna gidiyormuş ama bu son aylarda mı ne zaman bilmiyorum yalan olmasınİnşallah ya, kıymet bilir de gitmez inşallahvalla kefir, süt,badem, fındık, ceviz, canım istemese de yumurta... yiyorum sırf ona gitsin diye. Gerisi Rabbimin takdiri.
İnşallah sağlıcakla tutunurSelamlar, bebişleri aldım geldim
AsyaAmiiiin çok sağ ol canımmm
Yok hayır pko var yumurtaları geliştirdik çatlatma iğnesi oldum.
Daha pek düşünmedik çok güzel isimler varne güzelmiş anlamı maşşallah senin isim ne olacak?
Ohh bitmiş hadi bakalım dinlenme vakti geldi demek.Selamlar, bebişleri aldım geldim
Ahaha doğru ya söyledin kusura bakmaAsyayazmıştım, profilimde hala yazıyor.
2 gün farktan hiçbir şey olmaz Allah ın izniyle canım.Geriden gelme olayı benim kürtaj olduğum gebeligimde vardı canım ama epey geriden geliyordu yani bir hafta falan yeriydi. bunda sadece iki gün fark var o da zaten herkes 14. Gün yumurtluyor ben 16. Gün yumurtlama oldu ondan sanırım. Senin ne kadar geriden geliyordu
Onu ben de gördüm başka bir topikte. Şuan peynir pek canım çekmiyor ama ilerleyen zamanlarda yerim tostta falanNe kadar doğru bilmem kaşar peynir de direk onun kilosuna gidiyormuş ama bu son aylarda mı ne zaman bilmiyorum yalan olmasın
Ahh şu kıta meselesi eşim de hep bunu vurguluyor.Ahaha doğru ya söyledin kusura bakmaasya diyince benim aklıma hep kıta falan geliyor söylediğin anlamları bilmiyordum farklı bir isim var sandım çok güzelmiş anlamları kulağa da hoş geliyor ben severim zaten asya ismini yeğenim için düşünmüştük bir ara