Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin inşallah Gözün aydın canım, artık bebişlerle evde keyif zamanı Sımsıkı tutunsunlar annelerine Güzel haberlerini bekliyorum

Evet canım internette de hep öyle yazıyor kese 20 mm olunca bebek görünür. Yolk varsa bos gebelik ihtimali ortadan kalkar diyor ama doktor yolk oluşup bebek olusmama durumu da çok oluyor dedi
Hiç duymadım ben öyle bişey cnm ya inşallah doktorun dediği gibi olmaz, dualarım sneinle..

Ahh şu kıta meselesi eşim de hep bunu vurguluyor.Alış diyorum ismi bu diye.Hergün iğne yaptığımı görünce isim sen de demişti bunca eziyeti sen çekiyorsun senin hakkın diye.
Kıta olması kötü bir şey değil ki kuzey güney koyuyorlar onlar da yön mesela ya da benim çok şaşırdığım aras var at kılı demekmiş böyle isimler varken asya gayet güzel ve anlamlı bilmeyenlere de anlamını öğretirsiniz

Hadi bakalım Allahın izniyle güzel haberler alicaz inanıyorum

Canııım o kadar sevindim ki, bizim ailemizde de ikizler var annem kardeşimle bana hep sizden birinin ikizleri olacak derdi. Ah ne güzel olsa keşke:) hem de bir kız bir erkek, bir taşla iki kuş hem ikiz hem bir kız bir erkek
Canım bu duygunun tarifi yok, insan iyi düşünmeye çalışıyor ama kötü düşünceler bırakmıyor beynimizi. Ama stres de en önemli faktörlerden bir biliyorsun, arkadaşlarımın da dediği gibi tek doktorla bırakma çevrende ne kadar doktor varsa git görün. Dualarımdasın
Oy maşallah kuzulara, inşallah bebiş olacak onlar da

Harika ayyy ne güzel bir duygudur hayırlı da evlat olsunlar Sağlıkla devam eder hamileliğin sen ferah tut içini maşallah

Evet bir arkadaş daha öyle demiş inşallah sizin dediğiniz gibi olur kızlar iyiki varsinz içim ferahladi biraz
Sanki daha erken gibi canım sen biraz daha bekle inşallah güzel haberleri alırız Seni çok iyi anlıyorum ama elinden geldiğince pozitif olmaya çalış

Canım benim hayrlı uğurlu olsun inşallah
Bol dinlen bolca dikkat et kendine ve her şey çok güzel olacak sürekli bunu tekrar et olumsuzluk uykusuzluk yok
maşallah her şey yolunda gidiyor ve yolunda gitmeye devam etsin inşallah

Aminn canım transfer sırasında hüngür hüngür agladım, tutamadım kendimi.. O korku heyecan o sırada patladı, insallah Rabbım yüzümüzü güldürür

Aminn canım transfer sırasında hüngür hüngür agladım, tutamadım kendimi.. O korku heyecan o sırada patladı, insallah Rabbım yüzümüzü güldürür
Mutluluk gözyaşların olsun seni anlıyorum he eşey yolunda mı bir aksilik yok değil mi diye düşündün ama tuttun kendini sürekli gerginliğini gizliyor insan o an gelince de artık gerçekten sorunsuz geçti mi diye mutluluktan Kalp atışlarını da duyup ağladığını duyarız inşallah Ben nedense çok inanıyorum güzel şeyler olacağına Aklıma namazda geldin dua ettim bolca inşallah güzel olur her birimiz için Uğur olsun

Evet oğlum için düşünmüştük ama Aras ın anlamını duyunca ben de vazgeçmiştim.

Kızlar, kürtajdan sonra 13. Günüm kanamam bitti ama sarı akıntım var normal mi sizce az değiş aşırı da değil ama . Kaşıntı agrı vs yok ama rengi biraz korkutuyor emfeksiyonsa vs diye ama

Allah razı olsun canım benımiyiki varsınız
Kalp atısı duyduğumu hayal edınce bıle gozlerım doluyor, ay ne sulugöz biriymişim ben

Hahaaa masterchef ızliyorum, sokak lezzetleri yapılıyor, az once masterchef topıgınde dedım hemen aşerdim diye
Vala hamile olamam ama şuan ben bile aşerdim insana işkence ya acıkıyorum ben de okula başladım karantinamız kısa sürdü ülkemiz garip değil mi sohrab

merhaba
7 agustosda dusuk yaptim
dr kurtaj olmadigi icin korunmana gerek yok dedi
dusukten sonra hic regl olmadan hamile kalan varmi
cok merak ettim
1 gun gecikti regl
acaba dusukten dolayi vucut daha toparlanamayip oyuzden mi gec kaldi diye dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…