Amin inşallahSelamlar, bebişleri aldım geldim
Tam olarak 15. 15 te verdıler, bıraz gecıktı, ancak eve gelebıldık, sımdı yatıyorum
Merak eden soran herkese cok ama cok tesekkur ederıminşalllah rabbim yüzümüzü güldürür
Hiç duymadım ben öyle bişey cnm ya inşallah doktorun dediği gibi olmaz, dualarım sneinle..Evet canım internette de hep öyle yazıyor kese 20 mm olunca bebek görünür. Yolk varsa bos gebelik ihtimali ortadan kalkar diyor ama doktor yolk oluşup bebek olusmama durumu da çok oluyor dedi
Kıta olması kötü bir şey değil ki kuzey güney koyuyorlar onlar da yön mesela ya da benim çok şaşırdığım aras var at kılı demekmiş böyle isimler varken asya gayet güzel ve anlamlı bilmeyenlere de anlamını öğretirsinizAhh şu kıta meselesi eşim de hep bunu vurguluyor.Alış diyorum ismi bu diye.Hergün iğne yaptığımı görünce isim sen de demişti bunca eziyeti sen çekiyorsun senin hakkın diye.
Hadi bakalım Allahın izniyle güzel haberler alicaz inanıyorumSelamlar, bebişleri aldım geldim
Tam olarak 15. 15 te verdıler, bıraz gecıktı, ancak eve gelebıldık, sımdı yatıyorum
Merak eden soran herkese cok ama cok tesekkur ederıminşalllah rabbim yüzümüzü güldürür
Canııım o kadar sevindim ki, bizim ailemizde de ikizler var annem kardeşimle bana hep sizden birinin ikizleri olacak derdi. Ah ne güzel olsa keşke:) hem de bir kız bir erkek, bir taşla iki kuş hem ikiz hem bir kız bir erkekSohrab dualarımız seninle fıstığım bebişlerin sıkıca tutunsun annişine sağlıkla gelsin inşallahhhh amiiiinnn
Kızlar benim de güzel haberlerim varsabah erkenden çıkmış fetal dna testi sonucum doktora da yetişti bebişler iyi çok şükür 14 haftalıklar ve cinsiyetler bir kız bir erkekmiş iki kız diye tahmin etmişti ama bir de baktık birinin pipisi var zaten dna sonucumda da bir kız bir erkek inşallah sağlıkla doğduklarını da görürüm
Canım bu duygunun tarifi yok, insan iyi düşünmeye çalışıyor ama kötü düşünceler bırakmıyor beynimizi. Ama stres de en önemli faktörlerden bir biliyorsun, arkadaşlarımın da dediği gibi tek doktorla bırakma çevrende ne kadar doktor varsa git görün. DualarımdasınCanım az önce kontrolden geldim. Sat a göre 6+2 olması gerekirken 5+6 çıktı. Arada çok fark yok ama kese 16mm olmasına rağmen yolk var ama bebek yok. Başka bir doktora daha gittim o da aynı şeyleri söyledi ve bebeği görmemiz gerekirdi muhtemelen boş gebelik dediEğer haftaya kadar bebek ve kalp atışı gorunmezse haftaya kürtaj olman gerek dedi. Yine mi aynı şeyleri yaşayacağım ne olur bişey söyleyin çok yoruldum ((
Oy maşallah kuzulara, inşallah bebiş olacak onlar daSelamlar, bebişleri aldım geldim
Çok geçmiş olsun kuzum. İşle birlikte kafan da dağılır hem :)Kızlar negatif çıktımyarın iş başı okula çok şükür atlattım. Rabbim kimseye yaşatmasın
Çok şükür canım, gözün aydınKızlar negatif çıktımyarın iş başı okula çok şükür atlattım. Rabbim kimseye yaşatmasın
HarikaSohrab dualarımız seninle fıstığım bebişlerin sıkıca tutunsun annişine sağlıkla gelsin inşallahhhh amiiiinnn
Kızlar benim de güzel haberlerim varsabah erkenden çıkmış fetal dna testi sonucum doktora da yetişti bebişler iyi çok şükür 14 haftalıklar ve cinsiyetler bir kız bir erkekmiş iki kız diye tahmin etmişti ama bir de baktık birinin pipisi var zaten dna sonucumda da bir kız bir erkek inşallah sağlıkla doğduklarını da görürüm
Sanki daha erken gibi canım sen biraz daha bekle inşallah güzel haberleri alırızEvet bir arkadaş daha öyle demiş inşallah sizin dediğiniz gibi olur kızlar iyiki varsinz içim ferahladi biraz
Canım benim hayrlı uğurlu olsun inşallahSelamlar, bebişleri aldım geldim
Aminn canımCanım benim hayrlı uğurlu olsun inşallah
Bol dinlen bolca dikkat et kendine ve her şey çok güzel olacak sürekli bunu tekrar et olumsuzluk uykusuzluk yok
maşallah her şey yolunda gidiyor ve yolunda gitmeye devam etsin inşallah
Mutluluk gözyaşların olsunAminn canımtransfer sırasında hüngür hüngür agladım, tutamadım kendimi.. O korku heyecan o sırada patladı, insallah Rabbım yüzümüzü güldürür
Evet oğlum için düşünmüştük ama Aras ın anlamını duyunca ben de vazgeçmiştim.Kıta olması kötü bir şey değil ki kuzey güney koyuyorlar onlar da yön mesela ya da benim çok şaşırdığım aras var at kılı demekmiş böyle isimler varken asya gayet güzel ve anlamlı bilmeyenlere de anlamını öğretirsiniz
Allah razı olsun canım benımMutluluk gözyaşların olsunseni anlıyorum he eşey yolunda mı bir aksilik yok değil mi diye düşündün ama tuttun kendini sürekli gerginliğini gizliyor insan o an gelince de artık gerçekten sorunsuz geçti mi diye mutluluktan Kalp atışlarını da duyup ağladığını duyarız inşallah Ben nedense çok inanıyorum güzel şeyler olacağına Aklıma namazda geldin dua ettim bolca inşallah güzel olur her birimiz için Uğur olsun
Hormonlar hemen mi çalışmaya başladı kızAllah razı olsun canım benımiyiki varsınız
Kalp atısı duyduğumu hayal edınce bıle gozlerım doluyor, ay ne sulugöz biriymişim ben
Hahaaa masterchef ızliyorum, sokak lezzetleri yapılıyor, az once masterchef topıgınde dedım hemen aşerdim diyeHormonlar hemen mi çalışmaya başladı kızağlama ağlama Dans edeceğiz biz az bekle
Vala hamile olamam ama şuan ben bile aşerdimHahaaa masterchef ızliyorum, sokak lezzetleri yapılıyor, az once masterchef topıgınde dedım hemen aşerdim diye