- 5 Mayıs 2021
- 2.638
- 4.651
- 34
Yaaa maşallah çok güzel her türlü sağlıklı olmaları güzel haber ama bi kız bi erkek mükemmellllSohrab dualarımız seninle fıstığım bebişlerin sıkıca tutunsun annişine sağlıkla gelsin inşallahhhh amiiiinnn
Kızlar benim de güzel haberlerim varsabah erkenden çıkmış fetal dna testi sonucum doktora da yetişti bebişler iyi çok şükür 14 haftalıklar ve cinsiyetler bir kız bir erkekmiş iki kız diye tahmin etmişti ama bir de baktık birinin pipisi var zaten dna sonucumda da bir kız bir erkek inşallah sağlıkla doğduklarını da görürüm
Sanırım anestezi olmuyor hatta embriyonun rahim içine yerleşmesini izliyorlarmış ekrandan. Çok heyecanlı değil miAcaba nasıl bir işlem hiçbir fikrimizde yok,anestezi altında mı yapılıyor.Umarım can acıtıcı bi yönü falan da yoktur. Çok emek verdi, uğraştı bu yolda. Bundan sonra rahata erecek inş.
Ayy maşallah ne güzel sağlıcakla doğduklarını günüde duyalım inşallahSohrab dualarımız seninle fıstığım bebişlerin sıkıca tutunsun annişine sağlıkla gelsin inşallahhhh amiiiinnn
Kızlar benim de güzel haberlerim varsabah erkenden çıkmış fetal dna testi sonucum doktora da yetişti bebişler iyi çok şükür 14 haftalıklar ve cinsiyetler bir kız bir erkekmiş iki kız diye tahmin etmişti ama bir de baktık birinin pipisi var zaten dna sonucumda da bir kız bir erkek inşallah sağlıkla doğduklarını da görürüm
Yok kuzum ilk olacaklar inşallah çok sağ olYaaa maşallah çok güzel her türlü sağlıklı olmaları güzel haber ama bi kız bi erkek mükemmellllsenin başka evladın var mıydı canım
Amiiiinn canım inşallah hepimiz sağlıkla hayırlısıyla bebişlerimize kavuşalımAyy maşallah ne güzel sağlıcakla doğduklarını günüde duyalım inşallah
yaaaa ankacım çokk sevindim sağlıkla gelsinler oooyyyySohrab dualarımız seninle fıstığım bebişlerin sıkıca tutunsun annişine sağlıkla gelsin inşallahhhh amiiiinnn
Çooook sağ ol canım benim inşallahhh allahım size de en güzel zamanda sağlıkla nasip etsin o kadar istiyorum ki hepimiz mutlu olalım artıkyaaaa ankacım çokk sevindim sağlıkla gelsinler oooyyyy
hepimiz için kocaman aaminnn güzel kalplimÇooook sağ ol canım benim inşallahhh allahım size de en güzel zamanda sağlıkla nasip etsin o kadar istiyorum ki hepimiz mutlu olalım artıkallahım duysun sesimizi inşallah
Valla bende hiç bilmiyorum inşallah güzel geçsin deAcaba nasıl bir işlem hiçbir fikrimizde yok,anestezi altında mı yapılıyor.Umarım can acıtıcı bi yönü falan da yoktur. Çok emek verdi, uğraştı bu yolda. Bundan sonra rahata erecek inş.
Şaka mı buuuuu çok iyi değil mi yaaaSohrab dualarımız seninle fıstığım bebişlerin sıkıca tutunsun annişine sağlıkla gelsin inşallahhhh amiiiinnn
Çok sağ ol lokumum inşallah senin bebişin de gelsin artık çok istiyorum çokkŞaka mı buuuuu çok iyi değil mi yaaaay nasıl sevindim sağlıkla da bir doğsunlar mis daha ne ister ki insan şimdi tabloda sana bir mavi bir kırmızı mı olacak
YaaaSohrab dualarımız seninle fıstığım bebişlerin sıkıca tutunsun annişine sağlıkla gelsin inşallahhhh amiiiinnn
Valla ben bir kız bir erkeğe daha çok sevindim yalan yok arkadaşımın da var çok tatlılar yaaÇok sağ ol lokumum inşallah senin bebişin de gelsin artık çok istiyorum çokkvalla süpriz oldu iki kız derken pipiyi gördük ahaha ne olacak cidden sohrabcığım ayarlar bir şeyler artık ay inşallah onun da ikiz olsun hayırlısıysa çok tatlı oluuur
İşte bende sadece ayak üşümesi yokBu doğru olabilir benim arkadaşım Antalya’da ağustosta kalın çorap giyiyorduerkek bebesi olacak
Yaa işin eğlencesi bunlar tabii. Bizim gibi kayıp yaşayanlar için hele hiç önemli değil sağlıklı olsun daİşte bende sadece ayak üşümesi yokbacaklar var üst tarafta da var. Şaka bir yana hiç önemli değil. Önceden olsa kız isterdim hep ama erkek yeğenim var ondan sonra değişti düşüncem. Rabbim hangisini nasip ederse başımın üstünde
Benim de oğlum da ayaklarım çok üşümüştü hatırlıyorum.Ayak üşümesi erkek bebeğe rivayetmişsende tutmuş bakalım bende ne çıkacak
İnşallah. Ama bilmiyordum bak bunu anlatır gelinceSanırım anestezi olmuyor hatta embriyonun rahim içine yerleşmesini izliyorlarmış ekrandan. Çok heyecanlı değil miİdrara sıkışık olmak gerekiyor o zorluyor çok diyorlardı inşallah rast gider işi
Gözün aydın tebrik ederim. Vurdu gol oldu derler ya bi kız bi erkek çok güzel olacak sizin için.Sohrab dualarımız seninle fıstığım bebişlerin sıkıca tutunsun annişine sağlıkla gelsin inşallahhhh amiiiinnn
Amiiin kuzumYaaane kadar şanslısın tabi ki önce sağlık en çok ona sevindim canım ama hem kız hem erkek evlat sevgisini tatcaksınız, çok mutlu oldum senin adına kucağınıza aldığınız günleri de görelim inşallah
Yaaa canım beniiiim seni yerimValla ben bir kız bir erkeğe daha çok sevindim yalan yok arkadaşımın da var çok tatlılar yaabakalım senin minnaklar nasıl olacak şuan cidden çok duygusalım hem sağlık iyi hem cinsiyet belli oldu misss
Çok sağ olGözün aydın tebrik ederim. Vurdu gol oldu derler ya bi kız bi erkek çok güzel olacak sizin için.
Canım az önce kontrolden geldim. Sat a göre 6+2 olması gerekirken 5+6 çıktı. Arada çok fark yok ama kese 16mm olmasına rağmen yolk var ama bebek yok. Başka bir doktora daha gittim o da aynı şeyleri söyledi ve bebeği görmemiz gerekirdi muhtemelen boş gebelik dediGözün aydın canımkalbi de duyacaksın emınım, insallah hersey yolunda ilerlicek bu sefer