Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sohrab Sohrab dualarımız seninle fıstığım bebişlerin sıkıca tutunsun annişine sağlıkla gelsin inşallahhhh amiiiinnn 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻❤️❤️❤️❤️

Kızlar benim de güzel haberlerim var 😇 sabah erkenden çıkmış fetal dna testi sonucum doktora da yetişti bebişler iyi çok şükür 14 haftalıklar ve cinsiyetler bir kız bir erkekmiş 🥰 iki kız diye tahmin etmişti ama bir de baktık birinin pipisi var 🙈 zaten dna sonucumda da bir kız bir erkek 🐣🐣 inşallah sağlıkla doğduklarını da görürüm 🤲🏻🤲🏻🤲🏻💙💙💙
Yaaa maşallah çok güzel her türlü sağlıklı olmaları güzel haber ama bi kız bi erkek mükemmellll🤩 senin başka evladın var mıydı canım

Acaba nasıl bir işlem hiçbir fikrimizde yok,anestezi altında mı yapılıyor.🤔Umarım can acıtıcı bi yönü falan da yoktur.🙄 Çok emek verdi, uğraştı bu yolda. Bundan sonra rahata erecek inş.🤲😊
Sanırım anestezi olmuyor hatta embriyonun rahim içine yerleşmesini izliyorlarmış ekrandan. Çok heyecanlı değil mi ☺️ İdrara sıkışık olmak gerekiyor o zorluyor çok diyorlardı inşallah rast gider işi🙏

Sohrab Sohrab dualarımız seninle fıstığım bebişlerin sıkıca tutunsun annişine sağlıkla gelsin inşallahhhh amiiiinnn 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻❤️❤️❤️❤️

Kızlar benim de güzel haberlerim var 😇 sabah erkenden çıkmış fetal dna testi sonucum doktora da yetişti bebişler iyi çok şükür 14 haftalıklar ve cinsiyetler bir kız bir erkekmiş 🥰 iki kız diye tahmin etmişti ama bir de baktık birinin pipisi var 🙈 zaten dna sonucumda da bir kız bir erkek 🐣🐣 inşallah sağlıkla doğduklarını da görürüm 🤲🏻🤲🏻🤲🏻💙💙💙
Ayy maşallah ne güzel sağlıcakla doğduklarını günüde duyalım inşallah 🙏

Yaaa maşallah çok güzel her türlü sağlıklı olmaları güzel haber ama bi kız bi erkek mükemmellll🤩 senin başka evladın var mıydı canım
Yok kuzum ilk olacaklar inşallah çok sağ ol 🥰🥰🥰
Ayy maşallah ne güzel sağlıcakla doğduklarını günüde duyalım inşallah 🙏
Amiiiinn canım inşallah hepimiz sağlıkla hayırlısıyla bebişlerimize kavuşalım 🤲🏻💙😇

yaaaa ankacım çokk sevindim sağlıkla gelsinler oooyyyy :KK51:

Şaka mı buuuuu çok iyi değil mi yaaa 🥰🥰🥰🥰ay nasıl sevindim sağlıkla da bir doğsunlar mis daha ne ister ki insan 😇😇şimdi tabloda sana bir mavi bir kırmızı mı olacak 😂😂😂

Şaka mı buuuuu çok iyi değil mi yaaa 🥰🥰🥰🥰ay nasıl sevindim sağlıkla da bir doğsunlar mis daha ne ister ki insan 😇😇şimdi tabloda sana bir mavi bir kırmızı mı olacak 😂😂😂
Çok sağ ol lokumum inşallah senin bebişin de gelsin artık çok istiyorum çokk 🥰🤲🏻🤲🏻🤲🏻 valla süpriz oldu iki kız derken pipiyi gördük 🙈 ahaha ne olacak cidden sohrabcığım ayarlar bir şeyler artık 🤣 ay inşallah onun da ikiz olsun hayırlısıysa çok tatlı oluuur 🥰🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Yaaa😍 ne kadar şanslısın🤗 tabi ki önce sağlık en çok ona sevindim canım ama hem kız hem erkek evlat sevgisini tatcaksınız, çok mutlu oldum senin adına😊😊😊 kucağınıza aldığınız günleri de görelim inşallah🙏

Çok sağ ol lokumum inşallah senin bebişin de gelsin artık çok istiyorum çokk 🥰🤲🏻🤲🏻🤲🏻 valla süpriz oldu iki kız derken pipiyi gördük 🙈 ahaha ne olacak cidden sohrabcığım ayarlar bir şeyler artık 🤣 ay inşallah onun da ikiz olsun hayırlısıysa çok tatlı oluuur 🥰🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Valla ben bir kız bir erkeğe daha çok sevindim yalan yok arkadaşımın da var çok tatlılar yaa 🥰🥰🥰 bakalım senin minnaklar nasıl olacak şuan cidden çok duygusalım hem sağlık iyi hem cinsiyet belli oldu misss 🥰💃

Bu doğru olabilir benim arkadaşım Antalya’da ağustosta kalın çorap giyiyordu 😅😂😂 erkek bebesi olacak
İşte bende sadece ayak üşümesi yok😅 bacaklar var üst tarafta da var. Şaka bir yana hiç önemli değil. Önceden olsa kız isterdim hep ama erkek yeğenim var ondan sonra değişti düşüncem. Rabbim hangisini nasip ederse başımın üstünde😊

İşte bende sadece ayak üşümesi yok😅 bacaklar var üst tarafta da var. Şaka bir yana hiç önemli değil. Önceden olsa kız isterdim hep ama erkek yeğenim var ondan sonra değişti düşüncem. Rabbim hangisini nasip ederse başımın üstünde😊
Yaa işin eğlencesi bunlar tabii. Bizim gibi kayıp yaşayanlar için hele hiç önemli değil sağlıklı olsun da 😌

kızlar sol ya bel boşluğum ağrıyor dünden beri. Yumurtlama ağrısı olabilir mi internette öyle yazılmış ama dün ovü testinde yumurtlama yoktu

Sanırım anestezi olmuyor hatta embriyonun rahim içine yerleşmesini izliyorlarmış ekrandan. Çok heyecanlı değil mi ☺️ İdrara sıkışık olmak gerekiyor o zorluyor çok diyorlardı inşallah rast gider işi🙏
İnşallah. Ama bilmiyordum bak bunu anlatır gelince😉😊

Gözün aydın tebrik ederim. Vurdu gol oldu derler ya bi kız bi erkek çok güzel olacak sizin için. 😊

Yaaa😍 ne kadar şanslısın🤗 tabi ki önce sağlık en çok ona sevindim canım ama hem kız hem erkek evlat sevgisini tatcaksınız, çok mutlu oldum senin adına😊😊😊 kucağınıza aldığınız günleri de görelim inşallah🙏
Amiiin kuzum 😇 Valla o kadar üzülmüştüm ki son iki yılda yeniden doğdum gibi oldu bide sağlıkla doğduklarını görsem daha ne isterim 🥰
Valla ben bir kız bir erkeğe daha çok sevindim yalan yok arkadaşımın da var çok tatlılar yaa 🥰🥰🥰 bakalım senin minnaklar nasıl olacak şuan cidden çok duygusalım hem sağlık iyi hem cinsiyet belli oldu misss 🥰💃
Yaaa canım beniiiim seni yerim 😘 her gün konuşuyoruz kaç aydır sizi çok seviyorum güzel şeyleri de paylaşalım hepimiz inşallah ❤️🤲🏻

Gözün aydın canım 🥰 kalbi de duyacaksın emınım, insallah hersey yolunda ilerlicek bu sefer ❤️
Canım az önce kontrolden geldim. Sat a göre 6+2 olması gerekirken 5+6 çıktı. Arada çok fark yok ama kese 16mm olmasına rağmen yolk var ama bebek yok. Başka bir doktora daha gittim o da aynı şeyleri söyledi ve bebeği görmemiz gerekirdi muhtemelen boş gebelik dedi:KK43: Eğer haftaya kadar bebek ve kalp atışı gorunmezse haftaya kürtaj olman gerek dedi. Yine mi aynı şeyleri yaşayacağım ne olur bişey söyleyin çok yoruldum :KK43:((

X