Kız o ne demek tövbe de çabukdaha başlamadan kendini şartlama. 10 gün sonra pozitife ağlarsın
Sohrab dualarım seninle Allah miniklerin de senin de yardımcın olsun. Kavuştursun sizi inşallah heyecanını tahmin ediyorum ama kalbini ferah tut. Güzel olacak her şey Bizi de habersiz bırakma
Normal şimdilik öyle olman ama kendini toparla heyecanın da azı makbul stres yapma bu senin için hayırlı ise dönüp dolaşıp seni bulup tutunacak minik veya miniklerşuan sana düşen tevekkül etmek çünkü bu aşamaya kadar elinden geleni yaptın başka bişey yapamazsın gerisi Rabbimin takdiri, istemek senden vermek Allahtan
Rabbim inşallah sağlıklı, hayırlı evlat olacaklarsa gönlündekini sana en hayırlı şekilde versin hiç ağlama
Güzel düşünüyoruz canim, negatif düşünmek yok. Bugün o gün ❣ hayırlı sonuçlar alirsin inşallah❤
Arada bazı günler öyle oluyor cnm stres yapma olur mu herşey güzel olucak insallah8+2 oldu bugün. İnşallah iyidir. 2 hafta kadar midem biraz tuhaftı ama bir iki gündür pek belirtim yokgeçen hafta çrş gitmiştim işte, 1 ay sonra ikili tarama için gel dedi ama ben devlette de kaydım olsun diye ptesi gününe randevu aldım Hem 1 ay bekleyemicem hem de içimi rahatlatayım sonra da ailelere söylicez artık nasipse tabi.
İnşallah ya çok sağolArada bazı günler öyle oluyor cnm stres yapma olur mu herşey güzel olucak insallah
Rabbim en yakın zamanda yüzünü güldürsün canım. Biraz rahatla bak zaten gitcekmişsin en azından pozitif git. Şey var ya hocanın dediğini yap yaptığını yapma benim iş o hesapinşallah canım benim..artık sayfalara konulara dertlere bakmaktan derdimi yazmaktan da yoruldum inan ki hayırlısı Allah tan inşallah şifa vesilemdir niyetimdekiler
Cok normal cnm, ben gece bi kalkardim titrerdim üşümekten, uzun kollu giyip yatardım düşün yazın ortasındaİnşallah ya çok sağolbir de 2-3 gündür midemde sıkıntım yok ama üşüyorum baya. Normal mi bilemedim, sende olmuş muydu böyle değişik şeyler?
YaaaaCok normal cnm, ben gece bi kalkardim titrerdim üşümekten, uzun kollu giyip yatardım düşün yazın ortasında
Ayak üşümesi erkek bebeğe rivayetmişCok normal cnm, ben gece bi kalkardim titrerdim üşümekten, uzun kollu giyip yatardım düşün yazın ortasında
ahahaha bunu yanlış kişiye söylüyosun dört defa aynı şeyleri yaşamış menepoz riskiyle yıkılmış yumurtasızlıkla çökmüş ben no noRabbim en yakın zamanda yüzünü güldürsün canım. Biraz rahatla bak zaten gitcekmişsin en azından pozitif git. Şey var ya hocanın dediğini yap yaptığını yapma benim iş o hesapben stres yapıyorum biraz ama sen yapma
Kız suuusahahaha bunu yanlış kişiye söylüyosun dört defa aynı şeyleri yaşamış menepoz riskiyle yıkılmış yumurtasızlıkla çökmüş ben no noama iyiyim Allah a şükür
tabiki canım ol demesi yeterliKız suuusRabbim istedikten sonra her şey mümkün içini ferah tut. Sonuçta tek yumurta, tek sperm değil mi gerekli olan
Ayy gerçekten heyecanla bekliyoruz hepimiz inşallah hayırlı sonuçlar olsunSohrab sen orada heyecanlı, biz hepimiz buralarda heyecanlı sağlıcakla çık, tutunsun o tatlı minnoş anneciğine inşallah kız ne şanslı bebek ha
Acaba nasıl bir işlem hiçbir fikrimizde yok,anestezi altında mı yapılıyor.Sohrab ya elim kalbimde bekleme zamanlarım başladı artık hadi bakalım öncelikle ilk aşama en sağlıklı en iyi şekilde transfer gerçekleşsin sonrası bakalım Rabbim ne uygun görecek
Bu doğru olabilir benim arkadaşım Antalya’da ağustosta kalın çorap giyiyorduAyak üşümesi erkek bebeğe rivayetmişsende tutmuş bakalım bende ne çıkacak