Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız o ne demek tövbe de çabuk:sopa: daha başlamadan kendini şartlama. 10 gün sonra pozitife ağlarsın:anneadayı:

Sohrab Sohrab dualarım seninle Allah miniklerin de senin de yardımcın olsun. Kavuştursun sizi inşallah 🙏 heyecanını tahmin ediyorum ama kalbini ferah tut. Güzel olacak her şey ☺️ Bizi de habersiz bırakma 😌

Normal şimdilik öyle olman ama kendini toparla heyecanın da azı makbul stres yapma bu senin için hayırlı ise dönüp dolaşıp seni bulup tutunacak minik veya minikler 🥰şuan sana düşen tevekkül etmek çünkü bu aşamaya kadar elinden geleni yaptın başka bişey yapamazsın gerisi Rabbimin takdiri, istemek senden vermek Allahtan 🤲🏻💜
Rabbim inşallah sağlıklı, hayırlı evlat olacaklarsa gönlündekini sana en hayırlı şekilde versin hiç ağlama 🤲🏻🥰

Güzel düşünüyoruz canim, negatif düşünmek yok. Bugün o gün ❣ hayırlı sonuçlar alirsin inşallah 🙏🧿

İyiki varsınız kızlar, hepinizi çok seviyorum 🥰 miniklerimin cok güzel kalpli teyzeleri var ❤️

8+2 oldu bugün. İnşallah iyidir. 2 hafta kadar midem biraz tuhaftı ama bir iki gündür pek belirtim yok:işsiz: geçen hafta çrş gitmiştim işte, 1 ay sonra ikili tarama için gel dedi ama ben devlette de kaydım olsun diye ptesi gününe randevu aldımo_OHem 1 ay bekleyemicem hem de içimi rahatlatayım sonra da ailelere söylicez artık nasipse tabi.
Arada bazı günler öyle oluyor cnm stres yapma olur mu herşey güzel olucak insallah 💞

inşallah canım benim..artık sayfalara konulara dertlere bakmaktan derdimi yazmaktan da yoruldum inan ki hayırlısı Allah tan inşallah şifa vesilemdir niyetimdekiler :KK43:
Rabbim en yakın zamanda yüzünü güldürsün canım. Biraz rahatla bak zaten gitcekmişsin en azından pozitif git. Şey var ya hocanın dediğini yap yaptığını yapma benim iş o hesap😅 ben stres yapıyorum biraz ama sen yapma😘😘

İnşallah ya çok sağol🙏 bir de 2-3 gündür midemde sıkıntım yok ama üşüyorum baya. Normal mi bilemedim, sende olmuş muydu böyle değişik şeyler?
Cok normal cnm, ben gece bi kalkardim titrerdim üşümekten, uzun kollu giyip yatardım düşün yazın ortasında😆

Cok normal cnm, ben gece bi kalkardim titrerdim üşümekten, uzun kollu giyip yatardım düşün yazın ortasında😆
Yaaaa🙆 ben de kışın evin içi fena olmaz kısa koluyla geziyorum hep. Şuan evin içi iyi aslında büyük ihtimalle ama ayağımda kalın çorap ve patik, üzerimde ceket var. Arada bacaklarıma battaniye örtüyorum😢 ne bileyim anlam verememiştim de iyi bari yalnız değilmişim😅

Rabbim en yakın zamanda yüzünü güldürsün canım. Biraz rahatla bak zaten gitcekmişsin en azından pozitif git. Şey var ya hocanın dediğini yap yaptığını yapma benim iş o hesap😅 ben stres yapıyorum biraz ama sen yapma😘😘
ahahaha bunu yanlış kişiye söylüyosun dört defa aynı şeyleri yaşamış menepoz riskiyle yıkılmış yumurtasızlıkla çökmüş ben no no :KK70: ama iyiyim Allah a şükür

Sohrab Sohrab canım hayırlı haberlerle dön insalalh ❤️🙏🤲♥️ 🥰 insalalh herşey yolundadır bebişlerin sağlıklıdır ♥️🤲🙏 Rabb'im yüzünüzü güldürsün insalalh ❤️🙏🤲 dört gözle bekliyoruz seni bol şanslar 🤲🙏❤️😍

Sohrab Sohrab ya elim kalbimde bekleme zamanlarım başladı artık 🥰🥰hadi bakalım öncelikle ilk aşama en sağlıklı en iyi şekilde transfer gerçekleşsin 🤲🏻💜sonrası bakalım Rabbim ne uygun görecek 🥰
Acaba nasıl bir işlem hiçbir fikrimizde yok,anestezi altında mı yapılıyor.🤔Umarım can acıtıcı bi yönü falan da yoktur.🙄 Çok emek verdi, uğraştı bu yolda. Bundan sonra rahata erecek inş.🤲😊

Sohrab Sohrab dualarımız seninle fıstığım bebişlerin sıkıca tutunsun annişine sağlıkla gelsin inşallahhhh amiiiinnn 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻❤️❤️❤️❤️

Kızlar benim de güzel haberlerim var 😇 sabah erkenden çıkmış fetal dna testi sonucum doktora da yetişti bebişler iyi çok şükür 14 haftalıklar ve cinsiyetler bir kız bir erkekmiş 🥰 iki kız diye tahmin etmişti ama bir de baktık birinin pipisi var 🙈 zaten dna sonucumda da bir kız bir erkek 🐣🐣 inşallah sağlıkla doğduklarını da görürüm 🤲🏻🤲🏻🤲🏻💙💙💙

X