Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kız lady sen nasılsın kaç haftalık oldunuz dr gittin mi bi daha
8+2 oldu bugün. İnşallah iyidir. 2 hafta kadar midem biraz tuhaftı ama bir iki gündür pek belirtim yok geçen hafta çrş gitmiştim işte, 1 ay sonra ikili tarama için gel dedi ama ben devlette de kaydım olsun diye ptesi gününe randevu aldımHem 1 ay bekleyemicem hem de içimi rahatlatayım sonra da ailelere söylicez artık nasipse tabi.

Sohrab dualarım seninle Allah miniklerin de senin de yardımcın olsun. Kavuştursun sizi inşallah heyecanını tahmin ediyorum ama kalbini ferah tut. Güzel olacak her şey Bizi de habersiz bırakma

Her şeyin yolunda gitmesine çok sevindim canım. Pzt güncellersin bizi yine

Yaaaa ne çabuk oldu 2 ay gözlerimden kalp fışkırıyorrsağlıkla büyüsün
ayy tabi bekleme 1 ay çok uzun en az 2 haftaya git bence

Aminn kuzum

Ağlama krizleri geliyor bana da aklıma geldikçe, niye böyle oldu ki yaa

Aminnn bebeğim
Normal şimdilik öyle olman ama kendini toparla heyecanın da azı makbul stres yapma bu senin için hayırlı ise dönüp dolaşıp seni bulup tutunacak minik veya minikler şuan sana düşen tevekkül etmek çünkü bu aşamaya kadar elinden geleni yaptın başka bişey yapamazsın gerisi Rabbimin takdiri, istemek senden vermek Allahtan
Rabbim inşallah sağlıklı, hayırlı evlat olacaklarsa gönlündekini sana en hayırlı şekilde versin hiç ağlama

Bir de bana sorZaten ilk 1 ayı saymıyorum da, sonraki bir ay geçmek bilmedi. Şimdi ptesi olur mu diye bekliyorum işte. Sen nasıl oldun canım?
tahmin edebiliyorum nasıl geçtiğini kalbini duymuştuın dimi
ben iyiym çok şükür.tahlilleri yaptırdık adetim gelince istanbula gidice nasipse

İnşallah şifa bulup gelirsin bacım. Şuan detay sorup darlamak istemiyorum sen güzel haberler aldıkça paylaş bizimle de
inşallah canım benim..artık sayfalara konulara dertlere bakmaktan derdimi yazmaktan da yoruldum inan ki hayırlısı Allah tan inşallah şifa vesilemdir niyetimdekiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…