Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kız lady sen nasılsın kaç haftalık oldunuz dr gittin mi bi daha
8+2 oldu bugün. İnşallah iyidir. 2 hafta kadar midem biraz tuhaftı ama bir iki gündür pek belirtim yok:işsiz: geçen hafta çrş gitmiştim işte, 1 ay sonra ikili tarama için gel dedi ama ben devlette de kaydım olsun diye ptesi gününe randevu aldımo_OHem 1 ay bekleyemicem hem de içimi rahatlatayım sonra da ailelere söylicez artık nasipse tabi.

Sohrab Sohrab dualarım seninle Allah miniklerin de senin de yardımcın olsun. Kavuştursun sizi inşallah 🙏 heyecanını tahmin ediyorum ama kalbini ferah tut. Güzel olacak her şey ☺️ Bizi de habersiz bırakma 😌

8+2 oldu bugün. İnşallah iyidir. 2 hafta kadar midem biraz tuhaftı ama bir iki gündür pek belirtim yok:işsiz: geçen hafta çrş gitmiştim işte, 1 ay sonra ikili tarama için gel dedi ama ben devlette de kaydım olsun diye ptesi gününe randevu aldımo_OHem 1 ay bekleyemicem hem de içimi rahatlatayım sonra da ailelere söylicez artık nasipse tabi.
Her şeyin yolunda gitmesine çok sevindim canım. Pzt güncellersin bizi yine 🌞

Yaaaa ne çabuk oldu 2 ay gözlerimden kalp fışkırıyorr:KK37:sağlıkla büyüsün
ayy tabi bekleme 1 ay çok uzun en az 2 haftaya git bence

Aminn kuzum🥰

Ağlama krizleri geliyor bana da aklıma geldikçe, niye böyle oldu ki yaa

Aminnn bebeğim🙏🏻
Normal şimdilik öyle olman ama kendini toparla heyecanın da azı makbul stres yapma bu senin için hayırlı ise dönüp dolaşıp seni bulup tutunacak minik veya minikler 🥰şuan sana düşen tevekkül etmek çünkü bu aşamaya kadar elinden geleni yaptın başka bişey yapamazsın gerisi Rabbimin takdiri, istemek senden vermek Allahtan 🤲🏻💜
Rabbim inşallah sağlıklı, hayırlı evlat olacaklarsa gönlündekini sana en hayırlı şekilde versin hiç ağlama 🤲🏻🥰

Bir de bana sor:halay:Zaten ilk 1 ayı saymıyorum da, sonraki bir ay geçmek bilmedi. Şimdi ptesi olur mu diye bekliyorum işte. Sen nasıl oldun canım?
tahmin edebiliyorum nasıl geçtiğini kalbini duymuştuın dimi :KK51:
ben iyiym çok şükür.tahlilleri yaptırdık adetim gelince istanbula gidice nasipse

İnşallah şifa bulup gelirsin bacım. Şuan detay sorup darlamak istemiyorum sen güzel haberler aldıkça paylaş bizimle de😘😘😘
inşallah canım benim..artık sayfalara konulara dertlere bakmaktan derdimi yazmaktan da yoruldum inan ki hayırlısı Allah tan inşallah şifa vesilemdir niyetimdekiler :KK43:

X