Kız o ne demek tövbe de çabuk daha başlamadan kendini şartlama. 10 gün sonra pozitife ağlarsınİnşallahh ne bılım cok korkuyorum tutmaz diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız o ne demek tövbe de çabuk daha başlamadan kendini şartlama. 10 gün sonra pozitife ağlarsınİnşallahh ne bılım cok korkuyorum tutmaz diye
kız lady sen nasılsın kaç haftalık oldunuz dr gittin mi bi dahaKız o ne demek tövbe de çabuk daha başlamadan kendini şartlama. 10 gün sonra pozitife ağlarsın
8+2 oldu bugün. İnşallah iyidir. 2 hafta kadar midem biraz tuhaftı ama bir iki gündür pek belirtim yok geçen hafta çrş gitmiştim işte, 1 ay sonra ikili tarama için gel dedi ama ben devlette de kaydım olsun diye ptesi gününe randevu aldımHem 1 ay bekleyemicem hem de içimi rahatlatayım sonra da ailelere söylicez artık nasipse tabi.kız lady sen nasılsın kaç haftalık oldunuz dr gittin mi bi daha
Her şeyin yolunda gitmesine çok sevindim canım. Pzt güncellersin bizi yine8+2 oldu bugün. İnşallah iyidir. 2 hafta kadar midem biraz tuhaftı ama bir iki gündür pek belirtim yok geçen hafta çrş gitmiştim işte, 1 ay sonra ikili tarama için gel dedi ama ben devlette de kaydım olsun diye ptesi gününe randevu aldımHem 1 ay bekleyemicem hem de içimi rahatlatayım sonra da ailelere söylicez artık nasipse tabi.
Yaaaa ne çabuk oldu 2 ay gözlerimden kalp fışkırıyorrsağlıkla büyüsün8+2 oldu bugün. İnşallah iyidir. 2 hafta kadar midem biraz tuhaftı ama bir iki gündür pek belirtim yok geçen hafta çrş gitmiştim işte, 1 ay sonra ikili tarama için gel dedi ama ben devlette de kaydım olsun diye ptesi gününe randevu aldımHem 1 ay bekleyemicem hem de içimi rahatlatayım sonra da ailelere söylicez artık nasipse tabi.
Çok teşekkür ederim. Muayeneden çıkınca ilk birkaç gün rahat geçiyor ama sonra yine stres başlıyor. İnşallah hala yolundadır her şey Pozitif güncellemek dileğimleHer şeyin yolunda gitmesine çok sevindim canım. Pzt güncellersin bizi yine
Bir de bana sorZaten ilk 1 ayı saymıyorum da, sonraki bir ay geçmek bilmedi. Şimdi ptesi olur mu diye bekliyorum işte. Sen nasıl oldun canım?Yaaaa ne çabuk oldu 2 ay gözlerimden kalp fışkırıyorrsağlıkla büyüsün
ayy tabi bekleme 1 ay çok uzun en az 2 haftaya git bence
Normal şimdilik öyle olman ama kendini toparla heyecanın da azı makbul stres yapma bu senin için hayırlı ise dönüp dolaşıp seni bulup tutunacak minik veya minikler şuan sana düşen tevekkül etmek çünkü bu aşamaya kadar elinden geleni yaptın başka bişey yapamazsın gerisi Rabbimin takdiri, istemek senden vermek AllahtanAminn kuzum
Ağlama krizleri geliyor bana da aklıma geldikçe, niye böyle oldu ki yaa
Aminnn bebeğim
tahmin edebiliyorum nasıl geçtiğini kalbini duymuştuın dimiBir de bana sorZaten ilk 1 ayı saymıyorum da, sonraki bir ay geçmek bilmedi. Şimdi ptesi olur mu diye bekliyorum işte. Sen nasıl oldun canım?
Evet canım duydum şükür. İstanbul ne için bebişle ilgili mi?tahmin edebiliyorum nasıl geçtiğini kalbini duymuştuın dimi
ben iyiym çok şükür.tahlilleri yaptırdık adetim gelince istanbula gidice nasipse
evet canımEvet canım duydum şükür. İstanbul ne için bebişle ilgili mi?
Evet canım az kaldı merakla korkuyla bekliyorumwindream canım senin kontrol 10 unda mıydı
Güzel düşünüyoruz canim, negatif düşünmek yok. Bugün o gün ❣ hayırlı sonuçlar alirsin inşallah ❤İnşallahh ne bılım cok korkuyorum tutmaz diye
ayy canm en az snein kadar heycanlıyım Allahm nolur güzel haber olsun nolur nolur nolurEvet canım az kaldı merakla korkuyla bekliyorum
İnşallah canım bi gün umutluyum bi gün çok umutsuz aklımdan çıkarmaya çalışıyorum ama olmuyorayy canm en az snein kadar heycanlıyım Allahm nolur güzel haber olsun nolur nolur nolur
inşallah güzel olacakİnşallah canım bi gün umutluyum bi gün çok umutsuz aklımdan çıkarmaya çalışıyorum ama olmuyor
İnşallah canıminşallah güzel olacak
İnşallah şifa bulup gelirsin bacım. Şuan detay sorup darlamak istemiyorum sen güzel haberler aldıkça paylaş bizimle deevet canım
inşallah canım benim..artık sayfalara konulara dertlere bakmaktan derdimi yazmaktan da yoruldum inan ki hayırlısı Allah tan inşallah şifa vesilemdir niyetimdekilerİnşallah şifa bulup gelirsin bacım. Şuan detay sorup darlamak istemiyorum sen güzel haberler aldıkça paylaş bizimle de