- 10 Nisan 2021
- 1.631
- 1.642
İnternet de farklı şeyler yazabiliyor. Tüpte sıvı için bana doktor hiç öyle birşey demedi hatta 3 gün sorna sonuçlar için konuştuk yine onu sordum tehlikeli mi ne olacak diye. O önemli birşey değil bazı aylar yumurta catlarken olur adet ile atılır dedi. Umutsuzluğa kapılmayın bence çok yıpratıcı bir sürecAmin canım Allah razı olsun..
biraz araştırdım da tüpte sıvı varsa tüpün alınması lazımmış.ve bu ameliyat yumurtalıkları azaltıyomuş bi sürü şey..benim yumurtam zaten bitmiş durumda..
ben bu işten vazgeçicem artık zorlamanın bi anlamı yokmuş olmuyorsa vardır Rabbimin bi bildiği vermek isteseydi 4 taneden birini elbet verirdi
Doktora nezaman bakacak sonuçlaraSohrab çıkmış e nabızdan baktım ama hiç vermeyince ne nedir tam bilmiyorum
Tsh 1,33
Lh 8,96
Fsh 13,79
Serbest T3 2,77
Serbest T4 1,35
Prolaktin 24,27
çok kötü oldum ya..burda bi çok kişi alınması gerektiğini söylemiş umarım öyle bi durum yoktur inşallah dediğin gibidir canımİnternet de farklı şeyler yazabiliyor. Tüpte sıvı için bana doktor hiç öyle birşey demedi hatta 3 gün sorna sonuçlar için konuştuk yine onu sordum tehlikeli mi ne olacak diye. O önemli birşey değil bazı aylar yumurta catlarken olur adet ile atılır dedi. Umutsuzluğa kapılmayın bence çok yıpratıcı bir sürec
Teşekürler canımsağolasın canım..tıkalı olsaydı hiç hamile kalamazdım ki.sıvı da birikmiş bence son kürtajı kendi yapmıştı ondan sonra oldu
sağolasın canım dün akşama kadar yattım bugün daha iyiyim şükür.eşim yarın sonuçları almaya gidecek soracak o zamn
ayy çok güzel haber bu sağlıkla gelsin minişimiz
sorma ya artık iyice anladım
valla ben de yoruldum iyice.hiç böyle tıkalı çıkcağı falan aklıma gelmezdi.darlık yapışıklık perde falan mı var diye aklıma geliyodu
sonradandır çünkü tıkalı olsa yumurta salınımı tüplere gerçekleşmez yumurta ilerleyemez ve rahim içine bebek döllenemez
korkuyorum ya açılması nasıl olcak sürekli işlem altına yatıyor rezerv bitmiş bebekler neden ölüyor hala belli değil delircem ya
Ben bu geçen ayki yumurtlama sonrası 5. Gün acayip bel ağrısı çektim ve ilişki çok ağrılı idi. Bir anormallik olunca doktora gittim. Doktor da ultrason da bakıp yumurta catlamis ve etrafı sıvı olmuş bazen böyle olur o sıvı kan. Catlarkenki o sancı ondan demişti. Bende sonra int baktım bir sürü şey yazıyor korktum açıkçası. Doktor benin3 gün sorna aradı kontrol sonuçlar çıkmışti bende ozaman panikle yeniden sordum. Doktor gayet rahat aynı şeyleri tekrar anlattı sorun yok merak etmeyin dedi.bu hsg rahim filmi mi yok cektirmedim.çok kötü oldum ya..burda bi çok kişi alınması gerektiğini söylemiş umarım öyle bi durum yoktur inşallah dediğin gibidir canım
sen de sıvı mı çıkmıştı hsg çekildiiğinde
Maşallah canım Allah Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, benim kaybettiğim bebeğim de erkekmiş genetik testte öğrenmiştim:)Benimde hep böyle oldu hayatım zaten, eşimle evlenmemiz, atamam.. Amin insallah en güzel zamanda darısı hepinizin başına olsun inşallah, oğlum olucak inşallah
canımm benimmm Allah razı olsun Rabbim kimseyi dermansız koymasın burdaki bütün arkadaşların güzel haberleriyule dolsun burası inşallahTeşekürler canıminsallh hayırlısı ile gelir bebis Rabb'im inşallah derdine sofa verir tezzamanda hamile kalirsin bebeğini kucağına alırsın inşallah
o zaman aynı olmayabilir benimki..ben de acı çekiyorum ilişki zamaı bazen bi de sol taraf kasığımda hep bi sancı gibi bişey oluyor oturup kalkarken yürürken bunlara mı bağlı bilmiyorum kiBen bu geçen ayki yumurtlama sonrası 5. Gün acayip bel ağrısı çektim ve ilişki çok ağrılı idi. Bir anormallik olunca doktora gittim. Doktor da ultrason da bakıp yumurta catlamis ve etrafı sıvı olmuş bazen böyle olur o sıvı kan. Catlarkenki o sancı ondan demişti. Bende sonra int baktım bir sürü şey yazıyor korktum açıkçası. Doktor benin3 gün sorna aradı kontrol sonuçlar çıkmışti bende ozaman panikle yeniden sordum. Doktor gayet rahat aynı şeyleri tekrar anlattı sorun yok merak etmeyin dedi.bu hsg rahim filmi mi yok cektirmedim.
Kuzum fsh yuksek, yumurta kalitesi ile alakalı bi deger, onun dusurulmesı gerek.. Senın amh bakılmıs mıydı? Amh düşük kısılerde genelde fsh yuksek cıkıyor dıye bılıyorum. Tsh ile ılgılı degerleri bılemıyorum kuzum.. Prolaktın de sınırda cıkmıs.. Doktorun ne dedıSohrab çıkmış e nabızdan baktım ama hiç vermeyince ne nedir tam bilmiyorum
Tsh 1,33
Lh 8,96
Fsh 13,79
Serbest T3 2,77
Serbest T4 1,35
Prolaktin 24,27
inşallah canımKızlar yumurta çatladığında yumurtalıkta sıvı oluyor dediğiniz gibi benim de doktor görüp oradan çatladığını anlamıştı bir kere açıklamıştı ama tüpte sıvı olması ayrı bir durum diye biliyorum. Sonuçta tüpün yumurtalıkla bağlantısı yok sadece yumurta çatlayınca tüpler yumurtalığa doğru uzanıp uzantılarla atılan yumurtayı alıyor. Sıvıyı da alıyorsa onu bilemem ama hiç duymadım yumurtalıkta görmüştü benim sıvıyı. D Doktoraliguru senin bahsettiğin bu sanırım ve tamamen zararsız olması gereken bir şey hatta hormonları harekete geçiren de o sıvının içindeki şeyler oluyor.bir mucizee nin bahsettiği tüpteki sıvı başka bir şey. Doktorlar onu ayırt ediyordur bence. İnşallah hiç bir operasyona gerek kalmadan geçer canım
Tüplerin alınması şart değil diye biliyorum ben de öyle derlerse başka doktora da görün kesinlikle. Ben biraz baktım şimdi hani bu yumurtalığa doğru uzanan taraf var ya o herhangi bir iltihap sonucu tıkanırsa tüplerdeki sıvılar normalde karın boşluğuna akması gerekirken akamıyormuş ve rahme doğru akmaya başlıyormuş bu da embriyonun tutunmasını engelliyormuş ve yapısını bozuyormuş. Senin sorunun belki de budur çözüldüğü anda sağlıklı bir hamileliğin olacak inşallah çünkü kolay hamile kalıyorsun. Belki antibiyotik tedavisiyle bile çözülebilir. En kötü ihtimal tüpleri almaları gerekirse tüp bebek yaptırabilirsiniz sonuç güzel olur bence ama senin tek tüpte sıvı vardı sadece dimi öyle tek tüple de hamile kalan var. Onu açmaları yeterli olur. Zor biliyorum ama moralini bozmamaya çalış en kötü ihtimal bile umutsuz değil canım hatta belki sorunlarının çözümü orada yatıyorinşallah canımben tüpler tıkalı olsa bile laparoskopi ile kolayca açılıyor diye biliyodum öyle tüp alınmasına kaadar olduğunu bilmiyordum çok kötü oldum
Sen ne yaptın canımKuzum fsh yuksek, yumurta kalitesi ile alakalı bi deger, onun dusurulmesı gerek.. Senın amh bakılmıs mıydı? Amh düşük kısılerde genelde fsh yuksek cıkıyor dıye bılıyorum. Tsh ile ılgılı degerleri bılemıyorum kuzum.. Prolaktın de sınırda cıkmıs.. Doktorun ne dedı
Yukaarda yazmıstım canım, hersey yolunda carsamaba transfer var kesın artık, ilaclarımı da aldım baslıyorum yarın itibarıyle ınsallahSen ne yaptın canım
Şimdi gittim doktora kendi doktorum değildi tabi çünkü kendi doktorumun sadece özeli olunca kan vs işi olmuyor, doktor dedi ki Fsh ile Lh dengen sıkıntılı gözükmüyor Fsh eğer 20 üzerinde gelseydi amh isteyecektim ama şimdi amh istemedim çünkü bu hastahane de baya pahalı isteniyor dedi, elimdeki sonuç kağıdında da referans 21.5 hatta ama prolaktin için ilaç verdi dostinex diye diğerleri iyiymiş gayetKuzum fsh yuksek, yumurta kalitesi ile alakalı bi deger, onun dusurulmesı gerek.. Senın amh bakılmıs mıydı? Amh düşük kısılerde genelde fsh yuksek cıkıyor dıye bılıyorum. Tsh ile ılgılı degerleri bılemıyorum kuzum.. Prolaktın de sınırda cıkmıs.. Doktorun ne dedı
Şimdi baktı yazım üstte doktorun dediğiniDoktora nezaman bakacak sonuçlara
Fsh ıcın iyi mi dediŞimdi gittim doktora kendi doktorum değildi tabi çünkü kendi doktorumun sadece özeli olunca kan vs işi olmuyor, doktor dedi ki Fsh ile Lh dengen sıkıntılı gözükmüyor Fsh eğer 20 üzerinde gelseydi amh isteyecektim ama şimdi amh istemedim çünkü bu hastahane de baya pahalı isteniyor dedi, elimdeki sonuç kağıdında da referans 21.5 hatta ama prolaktin için ilaç verdi dostinex diye diğerleri iyiymiş gayet
Şimdi baktı yazım üstte doktorun dediğini
Burada da başka doktor olmaması öyle sıkıntı ki ya geriye bir kendi doktorum kaldı ona da hiç sil baştan açıklama yapasım yoktu aslındaFsh ıcın iyi mi dedibenım doktor 10 üzerinde cıkınca tedaviye baslamıyor.. Baska bı doktora daha danıs canım bence...
Şöyle bılıyorum 3.ve 4. Gun arasında fark olabılır.. Ama adetın 2.gunü 10 altında olması istenir ynaj tüp bebekte oyle bı arkadsıma degerı normale donene kadar tedavıye baslamadı, yumurta kalitesi ile alakalı oldugu ıcınBurada da başka doktor olmaması öyle sıkıntı ki ya geriye bir kendi doktorum kaldı ona da hiç sil baştan açıklama yapasım yoktu aslındapeki bu değer her ay değişir mi
Ay bu arada Fsh e nabız ile elimdeki farklıymış kağıtta 12,79 e nabızda 13,79 Allahım tabi bişey ifade eder mi bilmiyorumFsh ıcın iyi mi dedibenım doktor 10 üzerinde cıkınca tedaviye baslamıyor.. Baska bı doktora daha danıs canım bence...
Sen sor kendı doktoruna da kuzum, 7 8 cıksaydı daha guzel olurdu tabıAy bu arada Fsh e nabız ile elimdeki farklıymış kağıtta 12,79 e nabızda 13,79 Allahım tabi bişey ifade eder mi bilmiyorum
Ayyy ona da çat diye nasıl soracağım cidden bilmiyorum yaSen sor kendı doktoruna da kuzum, 7 8 cıksaydı daha guzel olurdu tabı