Merhaba kızlar nasılsınız? Eylül geldi içimde bir heyecan var 3 gündür. Modum çok yüksek kendimi iyi hissediyorum. Zaten sonbaharı çok severim o geliyor diye heyecanlıyım galiba. Sabahları işe giderken serin hava hissetmek falan iyi geliyor
dün akşam eşim ile açık havada konsere gittik. Küçük çocuğu olan aile vardı çocuk bağır çağır kıyameti kopardı ailesi çıkmak zorunda kaldı. Şöyle düşündüm nasibimizde varsa zaten anne olacağım. O zaman bu zamanın da kıymetini bilmek lazım. Eşim ile başbaşa saat soğuk sıcak vs düşünmeden en güzel zamanlarımızı tadını çıkartarak yaşamaya karar verdim tekrar.
O kadar modum düşüktü ki 2 aydır. Eşim hadi seni bir tatile daha götüreyim demişti. İstemiyorum başka tatil falan demiştim. Hayattan kopmuş gibiydim. Oysa 4 senedir evliyiz ve yurt içi yurt dışı sürekli gezen bi çiftiz. Zaten bundan çocuk işini ertelemiştik hep. Eski ben olmuşum gibi hissediyorum kendimi birkaç gündür.
Kendime yıl sonuna kadar vakit verdim. Hayattan kopmadan doktor kontrolünde deneyeceğim. Eğer yine olmazsa
tüp bebek sürecine başlarız yeni yılda Allah nasip ederse.
Karı koca başbaşa geçirdiğimiz günleri mumla arayacaksın diyor çocuklu arkadaşlar. E tadını çıkaralım o zaman daha da dimi. Korunmadan ilişki yaşıyoruz onun bile tadını çıkartmak lazım
böyle hislerimi paylaşmak istedim sizinle