- 12 Mart 2020
- 9.696
- 20.747
inşallah dediğin gibidir canım.başka dr da bi baksın inşallah bi kolaylıkla düzelir bi durumdur.ikisi de tıkalı dedi tüplerin.birinde sıvı birikmiş biraz açılır gibi oldu ama tam açılmadı dedi.embriyonun tutunması değil de gelişmesine bi sıkıntı veriyor muydu işte bakalm diğer dr ne dicekTüplerin alınması şart değil diye biliyorum ben de öyle derlerse başka doktora da görün kesinlikle. Ben biraz baktım şimdi hani bu yumurtalığa doğru uzanan taraf var ya o herhangi bir iltihap sonucu tıkanırsa tüplerdeki sıvılar normalde karın boşluğuna akması gerekirken akamıyormuş ve rahme doğru akmaya başlıyormuş bu da embriyonun tutunmasını engelliyormuş ve yapısını bozuyormuş. Senin sorunun belki de budur çözüldüğü anda sağlıklı bir hamileliğin olacak inşallah çünkü kolay hamile kalıyorsun. Belki antibiyotik tedavisiyle bile çözülebilir. En kötü ihtimal tüpleri almaları gerekirse tüp bebek yaptırabilirsiniz sonuç güzel olur bence ama senin tek tüpte sıvı vardı sadece dimi öyle tek tüple de hamile kalan var. Onu açmaları yeterli olur. Zor biliyorum ama moralini bozmamaya çalış en kötü ihtimal bile umutsuz değil canım hatta belki sorunlarının çözümü orada yatıyor
yani sürekli bi engel çıkıyo bir öncekilerin üstüne eklenir gibi..Rabbim yardım etsin ne düşünceğimi bilemez oldum
ben tıkalı olcağını hiç beklemiyodum varsa belki yapışıklık ya da perde ya da şekil bozukluğudur belki bebeklerin gelişememesi bundandır gibi bi sonuç çıkabilir diye bekliyodum şok oldum yani son kürtajdan mı tıkandı nasıl olabilir aklım almıyor
günün belli oldu demekk ay herşey yolunda gitsin güzelce koysunlar bebeişini hayırlısıyla de sağlıklıca tutunup büyüsün inşallahYukaarda yazmıstım canım, hersey yolunda carsamaba transfer var kesın artık, ilaclarımı da aldım baslıyorum yarın itibarıyle ınsallah