- 12 Mart 2020
- 9.696
- 20.747
inşallah dediğin gibidir canım.başka dr da bi baksın inşallah bi kolaylıkla düzelir bi durumdur.ikisi de tıkalı dedi tüplerin.birinde sıvı birikmiş biraz açılır gibi oldu ama tam açılmadı dedi.embriyonun tutunması değil de gelişmesine bi sıkıntı veriyor muydu işte bakalm diğer dr ne dicekTüplerin alınması şart değil diye biliyorum ben de öyle derlerse başka doktora da görün kesinlikle. Ben biraz baktım şimdi hani bu yumurtalığa doğru uzanan taraf var ya o herhangi bir iltihap sonucu tıkanırsa tüplerdeki sıvılar normalde karın boşluğuna akması gerekirken akamıyormuş ve rahme doğru akmaya başlıyormuş bu da embriyonun tutunmasını engelliyormuş ve yapısını bozuyormuş. Senin sorunun belki de budur çözüldüğü anda sağlıklı bir hamileliğin olacak inşallah çünkü kolay hamile kalıyorsun. Belki antibiyotik tedavisiyle bile çözülebilir. En kötü ihtimal tüpleri almaları gerekirse tüp bebek yaptırabilirsiniz sonuç güzel olur bence ama senin tek tüpte sıvı vardı sadece dimi öyle tek tüple de hamile kalan var. Onu açmaları yeterli olur. Zor biliyorum ama moralini bozmamaya çalış en kötü ihtimal bile umutsuz değil canım hatta belki sorunlarının çözümü orada yatıyor
günün belli oldu demekk ay herşey yolunda gitsin güzelce koysunlar bebeişini hayırlısıyla de sağlıklıca tutunup büyüsün inşallahYukaarda yazmıstım canım, hersey yolunda carsamaba transfer var kesın artık, ilaclarımı da aldım baslıyorum yarın itibarıyle ınsallah
Hemen düşer o, hatta dostıneks sonrası hamıle kalanları bıle okumustum burdaAyyy ona da çat diye nasıl soracağım cidden bilmiyorum yapeki bu dostinexi kullansam prolaktin düşer ama değil mi o kolay gibi sanki
Canım gözünaydın, bundan sonrası kolaylıkla sağlıkla oluversin hemenYukaarda yazmıstım canım, hersey yolunda carsamaba transfer var kesın artık, ilaclarımı da aldım baslıyorum yarın itibarıyle ınsallah
Canım laparoskopı İle acılır onlar merak etme, ıyı bı doktor yapsın ama.. En azından sebebini biliyorsun suaninşallah dediğin gibidir canım.başka dr da bi baksın inşallah bi kolaylıkla düzelir bi durumdur.ikisi de tıkalı dedi tüplerin.birinde sıvı birikmiş biraz açılır gibi oldu ama tam açılmadı dedi.embriyonun tutunması değil de gelişmesine bi sıkıntı veriyor muydu işte bakalm diğer dr ne dicek
yani sürekli bi engel çıkıyo bir öncekilerin üstüne eklenir gibi..Rabbim yardım etsin ne düşünceğimi bilemez oldum
ben tıkalı olcağını hiç beklemiyodum varsa belki yapışıklık ya da perde ya da şekil bozukluğudur belki bebeklerin gelişememesi bundandır gibi bi sonuç çıkabilir diye bekliyodum şok oldum yani son kürtajdan mı tıkandı nasıl olabilir aklım almıyor
günün belli oldu demekk ay herşey yolunda gitsin güzelce koysunlar bebeişini hayırlısıyla de sağlıklıca tutunup büyüsün inşallah
Aminn canımmmCanım gözünaydın, bundan sonrası kolaylıkla sağlıkla oluversin hemen
Gerçekten ne diyeyimHemen düşer o, hatta dostıneks sonrası hamıle kalanları bıle okumustum burda
Hemen kötü düşünme dur bakalım belki açılır laparoskopi yle hen açılmazsa da tüp bebek oluyor Allahın izniyle vesile olur inşallah yavruna kavusmanainşallah canımben tüpler tıkalı olsa bile laparoskopi ile kolayca açılıyor diye biliyodum öyle tüp alınmasına kaadar olduğunu bilmiyordum çok kötü oldum
inşallah canım ya burda kaç kişi tüplerin alınması gerektiğini söylemiş sıvı olduğu için içime ateş düştü resmenCanım laparoskopı İle acılır onlar merak etme, ıyı bı doktor yapsın ama.. En azından sebebini biliyorsun suan
Fshin 10 un altı olması beklenir cnm, belki de yumurta kalite problemin var odur sebep, bence güzel bi takviye edici gida al kullanBurada da başka doktor olmaması öyle sıkıntı ki ya geriye bir kendi doktorum kaldı ona da hiç sil baştan açıklama yapasım yoktu aslındapeki bu değer her ay değişir mi
inşallah canım bakalım diğer dr ne dicek nasıl yorumlayacak duruma göre eğer öyle alıncak falan derse bi süre beklicem hacamat yaptırcam sonra bi daha kontorol ettircmHemen kötü düşünme dur bakalım belki açılır laparoskopi yle hen açılmazsa da tüp bebek oluyor Allahın izniyle vesile olur inşallah yavruna kavusmana
2 ay once kan sonucunu görür ama, mesaj atma şansın yok mu?Gerçekten ne diyeyimdoktora gitmeyeceğim diyorum bişey çıkıyor ama bu ay bunu kullanıp bi deneyeceğim çünkü hem ben yoruldum hem eşim birde doktora hop durduk yere soramayacağım 2 ay kadar hala olmazsa ona söyler bir daha kan veririm öyle yorumlasın
Ben inanıyorum bitkisel seylere, İnşallah vesile olur..inşallah canım bakalım diğer dr ne dicek nasıl yorumlayacak duruma göre eğer öyle alıncak falan derse bi süre beklicem hacamat yaptırcam sonra bi daha kontorol ettircm
Bunun için ne kullanılır da takviye olarak ay adam da gayet güzel diye diye yolladı eşim de yanımdaydı adam aklı rahat toplantıya gittiFshin 10 un altı olması beklenir cnm, belki de yumurta kalite problemin var odur sebep, bence güzel bi takviye edici gida al kullan
Onu bılmıyorum ama kapalı tüpleri laporsokopı ile acıyorlar.. Diyelim acılmadı tüp bebek şansın var.. Ben sana butun detayları anlatırıminşallah canım ya burda kaç kişi tüplerin alınması gerektiğini söylemiş sıvı olduğu için içime ateş düştü resmen
E nabıza girmiyor ki sadece kendi özeli var öyle olunca hep elden isimle ilaç yazıyor2 ay once kan sonucunu görür ama, mesaj atma şansın yok mu?
Ben kizimda impryl kullanarak hamile kaldim, oglumda maxijuno kullanarak, benim de fsh 8 civarı ydi, yanlış biliyor olabilirim arkadaslar da onaylasin fsh yumurta kalitesiydi demiBunun için ne kullanılır da takviye olarak ay adam da gayet güzel diye diye yolladı eşim de yanımdaydı adam aklı rahat toplantıya gitti
O zaman tamam, proxywomen alsnaa canım ben onu kullanmastım yumurta kalitesi ıcın asılamadaE nabıza girmiyor ki sadece kendi özeli var öyle olunca hep elden isimle ilaç yazıyor
Evet evet oyle, tüp bebekte 10un altında olmazsa tedavı baslamıyor doktorlarBen kizimda impryl kullanarak hamile kaldim, oglumda maxijuno kullanarak, benim de fsh 8 civarı ydi, yanlış biliyor olabilirim arkadaslar da onaylasin fsh yumurta kalitesiydi demiSohrab sen bilirsin belki
inşallah kuzumBen inanıyorum bitkisel seylere, İnşallah vesile olur..
aslında çok takılma ona 10 altında olması beklenirmiş ama strese de bağlı olduğunu düşünüyorum ben.bi de burda fsh yüksekken hamile kalan çok kişi gördüm ben.dr belki çok fazla yüksek olmadığı için telaşlandırmak istememiştirBunun için ne kullanılır da takviye olarak ay adam da gayet güzel diye diye yolladı eşim de yanımdaydı adam aklı rahat toplantıya gitti
hayırlısı artık canım inşallah Rabbim kolaylık verir de bu süreçleri de atlatırız :) çok teşekkür ederimOnu bılmıyorum ama kapalı tüpleri laporsokopı ile acıyorlar.. Diyelim acılmadı tüp bebek şansın var.. Ben sana butun detayları anlatırımsıkma canını caresız dert deıl
Ben kizimda impryl kullanarak hamile kaldim, oglumda maxijuno kullanarak, benim de fsh 8 civarı ydi, yanlış biliyor olabilirim arkadaslar da onaylasin fsh yumurta kalitesiydi demiSohrab sen bilirsin belki
Evet evet oyle, tüp bebekte 10un altında olmazsa tedavı baslamıyor doktorlar
Tamam bir cesaret attım doktoruma sonucu dedim aklım rahat deneyeyim diye son bir kan verdim sonuçlarım çıkmış yorumlayabilir misiniz hocam dedim ama elim titriyor gizli bişey yapan çocuklar gibiO zaman tamam, proxywomen alsnaa canım ben onu kullanmastım yumurta kalitesi ıcın asılamada