Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
inşallah dediğin gibidir canım.başka dr da bi baksın inşallah bi kolaylıkla düzelir bi durumdur.ikisi de tıkalı dedi tüplerin.birinde sıvı birikmiş biraz açılır gibi oldu ama tam açılmadı dedi.embriyonun tutunması değil de gelişmesine bi sıkıntı veriyor muydu işte bakalm diğer dr ne dicek
yani sürekli bi engel çıkıyo bir öncekilerin üstüne eklenir gibi..Rabbim yardım etsin ne düşünceğimi bilemez oldum
ben tıkalı olcağını hiç beklemiyodum varsa belki yapışıklık ya da perde ya da şekil bozukluğudur belki bebeklerin gelişememesi bundandır gibi bi sonuç çıkabilir diye bekliyodum şok oldum yani son kürtajdan mı tıkandı nasıl olabilir aklım almıyor
Yukaarda yazmıstım canım, hersey yolunda carsamaba transfer var kesın artık, ilaclarımı da aldım baslıyorum yarın itibarıyle ınsallah
günün belli oldu demekk ay herşey yolunda gitsin güzelce koysunlar bebeişini hayırlısıyla de sağlıklıca tutunup büyüsün inşallah

Canım laparoskopı İle acılır onlar merak etme, ıyı bı doktor yapsın ama.. En azından sebebini biliyorsun suan

Hemen düşer o, hatta dostıneks sonrası hamıle kalanları bıle okumustum burda
Gerçekten ne diyeyim doktora gitmeyeceğim diyorum bişey çıkıyor ama bu ay bunu kullanıp bi deneyeceğim çünkü hem ben yoruldum hem eşim birde doktora hop durduk yere soramayacağım 2 ay kadar hala olmazsa ona söyler bir daha kan veririm öyle yorumlasın

inşallah canım ben tüpler tıkalı olsa bile laparoskopi ile kolayca açılıyor diye biliyodum öyle tüp alınmasına kaadar olduğunu bilmiyordum çok kötü oldum
Hemen kötü düşünme dur bakalım belki açılır laparoskopi yle hen açılmazsa da tüp bebek oluyor Allahın izniyle vesile olur inşallah yavruna kavusmana

Canım laparoskopı İle acılır onlar merak etme, ıyı bı doktor yapsın ama.. En azından sebebini biliyorsun suan
inşallah canım ya burda kaç kişi tüplerin alınması gerektiğini söylemiş sıvı olduğu için içime ateş düştü resmen

Burada da başka doktor olmaması öyle sıkıntı ki ya geriye bir kendi doktorum kaldı ona da hiç sil baştan açıklama yapasım yoktu aslında peki bu değer her ay değişir mi
Fshin 10 un altı olması beklenir cnm, belki de yumurta kalite problemin var odur sebep, bence güzel bi takviye edici gida al kullan

Hemen kötü düşünme dur bakalım belki açılır laparoskopi yle hen açılmazsa da tüp bebek oluyor Allahın izniyle vesile olur inşallah yavruna kavusmana
inşallah canım bakalım diğer dr ne dicek nasıl yorumlayacak duruma göre eğer öyle alıncak falan derse bi süre beklicem hacamat yaptırcam sonra bi daha kontorol ettircm

2 ay once kan sonucunu görür ama, mesaj atma şansın yok mu?

inşallah canım bakalım diğer dr ne dicek nasıl yorumlayacak duruma göre eğer öyle alıncak falan derse bi süre beklicem hacamat yaptırcam sonra bi daha kontorol ettircm
Ben inanıyorum bitkisel seylere, İnşallah vesile olur..

Fshin 10 un altı olması beklenir cnm, belki de yumurta kalite problemin var odur sebep, bence güzel bi takviye edici gida al kullan
Bunun için ne kullanılır da takviye olarak ay adam da gayet güzel diye diye yolladı eşim de yanımdaydı adam aklı rahat toplantıya gitti

inşallah canım ya burda kaç kişi tüplerin alınması gerektiğini söylemiş sıvı olduğu için içime ateş düştü resmen
Onu bılmıyorum ama kapalı tüpleri laporsokopı ile acıyorlar.. Diyelim acılmadı tüp bebek şansın var.. Ben sana butun detayları anlatırım sıkma canını caresız dert deıl

Bunun için ne kullanılır da takviye olarak ay adam da gayet güzel diye diye yolladı eşim de yanımdaydı adam aklı rahat toplantıya gitti
Ben kizimda impryl kullanarak hamile kaldim, oglumda maxijuno kullanarak, benim de fsh 8 civarı ydi, yanlış biliyor olabilirim arkadaslar da onaylasin fsh yumurta kalitesiydi demi Sohrab sen bilirsin belki

Ben inanıyorum bitkisel seylere, İnşallah vesile olur..
inşallah kuzum
aslında çok takılma ona 10 altında olması beklenirmiş ama strese de bağlı olduğunu düşünüyorum ben.bi de burda fsh yüksekken hamile kalan çok kişi gördüm ben.dr belki çok fazla yüksek olmadığı için telaşlandırmak istememiştir
Onu bılmıyorum ama kapalı tüpleri laporsokopı ile acıyorlar.. Diyelim acılmadı tüp bebek şansın var.. Ben sana butun detayları anlatırım sıkma canını caresız dert deıl
hayırlısı artık canım inşallah Rabbim kolaylık verir de bu süreçleri de atlatırız :) çok teşekkür ederim

Ben kizimda impryl kullanarak hamile kaldim, oglumda maxijuno kullanarak, benim de fsh 8 civarı ydi, yanlış biliyor olabilirim arkadaslar da onaylasin fsh yumurta kalitesiydi demi Sohrab sen bilirsin belki
Evet evet oyle, tüp bebekte 10un altında olmazsa tedavı baslamıyor doktorlar
O zaman tamam, proxywomen alsnaa canım ben onu kullanmastım yumurta kalitesi ıcın asılamada
Tamam bir cesaret attım doktoruma sonucu dedim aklım rahat deneyeyim diye son bir kan verdim sonuçlarım çıkmış yorumlayabilir misiniz hocam dedim ama elim titriyor gizli bişey yapan çocuklar gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…