Sanırım bana sordunuz, benim göğüslerim hassas biraz. Ara ara kasık ağrım oluyor. Bir de kusma yok ama bazen tiksinme geliyor, midem tuhaflaşıyor. Aşağıda arkadaş yazmış, ben de izledim bahsettiği videoları, boşuna evham yapmayınMerhaba belirtileriniz var mıydı bende göğüs hassasiyeti ve tansiyon oynaması olmuştu ama geçti 3 gündür bir düşüğüm var yine öyle oldu diye düşüyorum sizde belirtiler be durumda
Teşekkür ederimSanırım bana sordunuz, benim göğüslerim hassas biraz. Ara ara kasık ağrım oluyor. Bir de kusma yok ama bazen tiksinme geliyor, midem tuhaflaşıyor. Aşağıda arkadaş yazmış, ben de izledim bahsettiği videoları, boşuna evham yapmayın
Bugün herşey belli olacak değil mi senin içinOnlar da güzel cıksın, kafan rahat etsin
Ben de sabah kan verdim doktor 11 de gelcekmıs, eve donduk ogleden sonra gidicem geri, seminere gidicem 10 da
Valla öyle ama olsun geç oluyor ama inşallah sonu güzel olur bakalım anca öğleden sonra alacağım sonuçları bir de o güzel çıksaKeşke bizim ülkemizde çocuk sahibi olmak isteyen çiftlerin tüm testleri (özellikle düşüğü olanların) hemencecik yapılıverse. Ama sanırım bu testler vakit ve maliyet aldığından hemen her isteyene yapmıyorlar. Güzel olsun hepimiz için her şey :)
Canım kalbini duyup kaybetmek de çok acı. Ben günlerce kalp atışının attığı videoyu izleyip ağladım. Evet o bir eşik ama epey sağlıksız olacaksa hiç duymayalım daha iyi, kalp atışını duyunca insan ister istemez daha büyük bir kimlik kazandırıyor.
Ne güzel yazmışsınMerhaba kızlar nasılsınız? Eylül geldi içimde bir heyecan var 3 gündür. Modum çok yüksek kendimi iyi hissediyorum. Zaten sonbaharı çok severim o geliyor diye heyecanlıyım galiba. Sabahları işe giderken serin hava hissetmek falan iyi geliyor
dün akşam eşim ile açık havada konsere gittik. Küçük çocuğu olan aile vardı çocuk bağır çağır kıyameti kopardı ailesi çıkmak zorunda kaldı. Şöyle düşündüm nasibimizde varsa zaten anne olacağım. O zaman bu zamanın da kıymetini bilmek lazım. Eşim ile başbaşa saat soğuk sıcak vs düşünmeden en güzel zamanlarımızı tadını çıkartarak yaşamaya karar verdim tekrar.
O kadar modum düşüktü ki 2 aydır. Eşim hadi seni bir tatile daha götüreyim demişti. İstemiyorum başka tatil falan demiştim. Hayattan kopmuş gibiydim. Oysa 4 senedir evliyiz ve yurt içi yurt dışı sürekli gezen bi çiftiz. Zaten bundan çocuk işini ertelemiştik hep. Eski ben olmuşum gibi hissediyorum kendimi birkaç gündür.
Kendime yıl sonuna kadar vakit verdim. Hayattan kopmadan doktor kontrolünde deneyeceğim. Eğer yine olmazsa tüp bebek sürecine başlarız yeni yılda Allah nasip ederse.
Karı koca başbaşa geçirdiğimiz günleri mumla arayacaksın diyor çocuklu arkadaşlar. E tadını çıkaralım o zaman daha da dimi. Korunmadan ilişki yaşıyoruz onun bile tadını çıkartmak lazım
böyle hislerimi paylaşmak istedim sizinle
Amin inşallah canım hepimiz güzel haberler alalımAnladım canım, sen içini ferah tut. Birkaç gün erken olmuş sadece. Bu ay bereketli olacak inşallah
Öyle düşünme, arada gidebiliyor belirtiler,dua et bol bol dinlenKızlar bende 5 haftalık kalp atışı duydum ama 2 gün sonra belirtiler geçti 1 düşüğüm var yine mi kaybettim çok gerildim artık
Merhabaaa, ay içim açıldı resmen okurken benim de modum yükseldiMerhaba kızlar nasılsınız? Eylül geldi içimde bir heyecan var 3 gündür. Modum çok yüksek kendimi iyi hissediyorum. Zaten sonbaharı çok severim o geliyor diye heyecanlıyım galiba. Sabahları işe giderken serin hava hissetmek falan iyi geliyor
dün akşam eşim ile açık havada konsere gittik. Küçük çocuğu olan aile vardı çocuk bağır çağır kıyameti kopardı ailesi çıkmak zorunda kaldı. Şöyle düşündüm nasibimizde varsa zaten anne olacağım. O zaman bu zamanın da kıymetini bilmek lazım. Eşim ile başbaşa saat soğuk sıcak vs düşünmeden en güzel zamanlarımızı tadını çıkartarak yaşamaya karar verdim tekrar.
O kadar modum düşüktü ki 2 aydır. Eşim hadi seni bir tatile daha götüreyim demişti. İstemiyorum başka tatil falan demiştim. Hayattan kopmuş gibiydim. Oysa 4 senedir evliyiz ve yurt içi yurt dışı sürekli gezen bi çiftiz. Zaten bundan çocuk işini ertelemiştik hep. Eski ben olmuşum gibi hissediyorum kendimi birkaç gündür.
Kendime yıl sonuna kadar vakit verdim. Hayattan kopmadan doktor kontrolünde deneyeceğim. Eğer yine olmazsa tüp bebek sürecine başlarız yeni yılda Allah nasip ederse.
Karı koca başbaşa geçirdiğimiz günleri mumla arayacaksın diyor çocuklu arkadaşlar. E tadını çıkaralım o zaman daha da dimi. Korunmadan ilişki yaşıyoruz onun bile tadını çıkartmak lazım
Cok güzel bi karar vermişsin cnm, biraz oluruna bırakmak lazım, ne kadar oldu bebeğini kaybettiğin bilmiyorum ama psikolojik olarak da insanın bi toparlanma zamanı olmalı bence, sabırsıziz tekrar anne olmak istiyoruz ama doğal yolla bi süre denemek gerek bence, bende tüp bebek kararı aldıktan bi kac ay sonra cok şükür hamile kaldım, bu sure içinde kayınpederim vefat etti, baya Kafamız dağılmışti, tüp bebek yapalım diye beklerken cok şükür miniğim geldiMerhaba kızlar nasılsınız? Eylül geldi içimde bir heyecan var 3 gündür. Modum çok yüksek kendimi iyi hissediyorum. Zaten sonbaharı çok severim o geliyor diye heyecanlıyım galiba. Sabahları işe giderken serin hava hissetmek falan iyi geliyor
sağolasın canım..tıkalı olsaydı hiç hamile kalamazdım ki.sıvı da birikmiş bence son kürtajı kendi yapmıştı ondan sonra olduÇok geçmiş olsun canım. Belki de tıkalı olduğu için düşük yapıyorsun inşallah biran onceacilir tedavini olursun sağlıklı bir gebelik yaşarsın
sağolasın canım dün akşama kadar yattım bugün daha iyiyim şükür.eşim yarın sonuçları almaya gidecek soracak o zamnGeçmiş olsun canım tıkalı olduğu için mi bu kadar zor geçti acaba sonrası dOktora sordun mu niye böyle oldu
ayy çok güzel haber bu sağlıkla gelsin minişimizSohrab canım sen ne yaptın nasıl gidiyor tedavi surecin eylüle girdik inşallah kazasız belasız bu süreci atlatırsın .
Kızlar bende geçen gün muaneye gittim kaydımi ysptim hastaneye ultraosn acfirdim bebeğim iyi gelişmişti şükür kilosu boyu yerindedi , pazartesi de gidecem detaylı ultrasondan sonra ameliyat için gün verecekler bana doğum için ,
Hayırlısı ile geliyor inşallahaz kaldı bende heyecanlıyım
İnşallah Eylül ayı hepiniz için bereketli güzel geçer ,
İnşallah hepinizden hamilelik haberi alırım
sorma ya artık iyice anladımTekdende ben de muayene olmuştum bekarken pek memnun kalmamıştım açıkçası. Bundan sonrasında bildiğin yere git mutlaka canım. İnşallah önemli birşey değildir.
sonradandır çünkü tıkalı olsa yumurta salınımı tüplere gerçekleşmez yumurta ilerleyemez ve rahim içine bebek döllenemezHepimizde aynı korkular var canım, okuduğuma göre 1 sene önce düşük yapmışsın yanlışsan düzeltirsin. 1 sene yeniden hazır hissetmek için iyi bir süre gibi, burda bizlerde korkularımızla baş etmeyi öğreniyoruz hep beraber. Aramıza hoşgeldin
Gerçekten öyle oldu biliyor musun? Yani dün düşündüm hatta tam 4 ay olmuş düşük yapalı.. İnsan kaldıramam yaşayamam alışamam zannediyor ama şimdi ilk gebelik düşündüğüm zamandan daha umutlu ve daha heyecanlıyım sanki. Akışa kapılmak buysa eğer:)
Canım sonradan da olabiliyor muymuş bu? Hiç bilmiyordum. Hepimiz aynı riskle karşı karşıyayız o zaman. Ama çözümü var neyseki bak içini rahat tutmaya çalış..
Olduğun durumu farketmen bile çok güzel tatlım. Bazen farkında olmadan sadece kendimize değil, eşimize de zehir ediyoruz her şeyi. En güzeli elinden geleni yapıp her şeyi hayatın akışına bırakmak.. Ben hiçbir konuda ısrarcı olmayı tasvip etmiyorum zaten. Olmayanda bile vardır bir hayır mutlaka. Her şeyi zamanında ve hayırlısıyla dilemek lazım. Çok sevindim senin adına, modun hep böyle yüksek olsun, her şeyden önce siz birbirinize lazımsınız. Kıymetinizi bilin, tadını çıkarınMerhaba kızlar nasılsınız? Eylül geldi içimde bir heyecan var 3 gündür. Modum çok yüksek kendimi iyi hissediyorum. Zaten sonbaharı çok severim o geliyor diye heyecanlıyım galiba. Sabahları işe giderken serin hava hissetmek falan iyi geliyor
Bazı zor zamanlardan sonra geliyor güzel şeyler, benim hayatımda hep böyle oldu. Sağlıkla gelsin sizin miniğiniz de. Cinsiyeti nedirCok güzel bi karar vermişsin cnm, biraz oluruna bırakmak lazım, ne kadar oldu bebeğini kaybettiğin bilmiyorum ama psikolojik olarak da insanın bi toparlanma zamanı olmalı bence, sabırsıziz tekrar anne olmak istiyoruz ama doğal yolla bi süre denemek gerek bence, bende tüp bebek kararı aldıktan bi kac ay sonra cok şükür hamile kaldım, bu sure içinde kayınpederim vefat etti, baya Kafamız dağılmışti, tüp bebek yapalım diye beklerken cok şükür miniğim geldi
Çok şükür canımmCok güzel bi karar vermişsin cnm, biraz oluruna bırakmak lazım, ne kadar oldu bebeğini kaybettiğin bilmiyorum ama psikolojik olarak da insanın bi toparlanma zamanı olmalı bence, sabırsıziz tekrar anne olmak istiyoruz ama doğal yolla bi süre denemek gerek bence, bende tüp bebek kararı aldıktan bi kac ay sonra cok şükür hamile kaldım, bu sure içinde kayınpederim vefat etti, baya Kafamız dağılmışti, tüp bebek yapalım diye beklerken cok şükür miniğim geldi
Benimde hep böyle oldu hayatım zaten, eşimle evlenmemiz, atamam.. Amin insallah en güzel zamanda darısı hepinizin başına olsun inşallah, oğlum olucak inşallahBazı zor zamanlardan sonra geliyor güzel şeyler, benim hayatımda hep böyle oldu. Sağlıkla gelsin sizin miniğiniz de. Cinsiyeti nedir
Aynen nasip herşey ama daha az zaman olmuş gerçekten, en güzel zamanda tekrar nasip olsun inşallah bu kez saglikla kucağına almakÇok şükür canımmhaziranda düşük yaptım ve geçen ay korunmadık sadece. Benim erken hafta kayıp olduğu ve kalp atışı dahi duyamadığım için çabuk toparladım aslında. 3. Denememde hamile kalmıştım o zaman. Şimdi korkular var tekrar nasip olur mu olursa sağlıklı olur mu diye. Ama nihayetinde her şey olacağına varıyor. İnşallah çok bekletmez
Bu ilk hsg miydi? Yorgunluğunu anlıyorum canım, hastaneler ve doktorlar çok yoruyor insanı. Ama maddi sıkıntınız yoksa eğer lütfen işini bilen bir doktor bulup ona git. Sadece bebek için değil öncelikle kendi sağlığın için. İnşallah bütün sıkıntıların biter, bebeğini kucağına alırsın en yakın zamandasağolasın canım..tıkalı olsaydı hiç hamile kalamazdım ki.sıvı da birikmiş bence son kürtajı kendi yapmıştı ondan sonra oldu
sağolasın canım dün akşama kadar yattım bugün daha iyiyim şükür.eşim yarın sonuçları almaya gidecek soracak o zamn
ayy çok güzel haber bu sağlıkla gelsin minişimiz
sorma ya artık iyice anladım
valla ben de yoruldum iyice.hiç böyle tıkalı çıkcağı falan aklıma gelmezdi.darlık yapışıklık perde falan mı var diye aklıma geliyodu
sonradandır çünkü tıkalı olsa yumurta salınımı tüplere gerçekleşmez yumurta ilerleyemez ve rahim içine bebek döllenemez
korkuyorum ya açılması nasıl olcak sürekli işlem altına yatıyor rezerv bitmiş bebekler neden ölüyor hala belli değil delircem ya
Amin canım Allah razı olsun..Bu ilk hsg miydi? Yorgunluğunu anlıyorum canım, hastaneler ve doktorlar çok yoruyor insanı. Ama maddi sıkıntınız yoksa eğer lütfen işini bilen bir doktor bulup ona git. Sadece bebek için değil öncelikle kendi sağlığın için. İnşallah bütün sıkıntıların biter, bebeğini kucağına alırsın en yakın zamanda
Bende baktircam kürtajdan sonra tüpler tıkalı olabiliyormuş kürtaj haftasına bagliymis. Enfeksiyon bile tıkalı olmasına sebebmis. Sıvı birikmesini bana geçen ay doktorum bana da söyledi bazen yumurta catladiktan sorna oluyor ama normal dedi. Yani o sıvı kan dedi bana... Belki öyle bir şeydir. Bu rahim filminde gözüktü değil mi senin bu sonuclarsağolasın canım..tıkalı olsaydı hiç hamile kalamazdım ki.sıvı da birikmiş bence son kürtajı kendi yapmıştı ondan sonra oldu
sağolasın canım dün akşama kadar yattım bugün daha iyiyim şükür.eşim yarın sonuçları almaya gidecek soracak o zamn
ayy çok güzel haber bu sağlıkla gelsin minişimiz
sorma ya artık iyice anladım
valla ben de yoruldum iyice.hiç böyle tıkalı çıkcağı falan aklıma gelmezdi.darlık yapışıklık perde falan mı var diye aklıma geliyodu
sonradandır çünkü tıkalı olsa yumurta salınımı tüplere gerçekleşmez yumurta ilerleyemez ve rahim içine bebek döllenemez
korkuyorum ya açılması nasıl olcak sürekli işlem altına yatıyor rezerv bitmiş bebekler neden ölüyor hala belli değil delircem ya
doktor öyle söyledi işte daha detaylı bişey demedi.aret hoca değerlendirsin yapılması gerekeni o söyler dediBende baktircam kürtajdan sonra tüpler tıkalı olabiliyormuş kürtaj haftasına bagliymis. Enfeksiyon bile tıkalı olmasına sebebmis. Sıvı birikmesini bana geçen ay doktorum bana da söyledi bazen yumurta catladiktan sorna oluyor ama normal dedi. Yani o sıvı kan dedi bana... Belki öyle bir şeydir. Bu rahim filminde gözüktü değil mi senin bu sonuclar