Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba belirtileriniz var mıydı bende göğüs hassasiyeti ve tansiyon oynaması olmuştu ama geçti 3 gündür bir düşüğüm var yine öyle oldu diye düşüyorum sizde belirtiler be durumda
Sanırım bana sordunuz, benim göğüslerim hassas biraz. Ara ara kasık ağrım oluyor. Bir de kusma yok ama bazen tiksinme geliyor, midem tuhaflaşıyor. Aşağıda arkadaş yazmış, ben de izledim bahsettiği videoları, boşuna evham yapmayın

Valla öyle ama olsun geç oluyor ama inşallah sonu güzel olur bakalım anca öğleden sonra alacağım sonuçları bir de o güzel çıksa

Ne güzel yazmışsın İçindeki huzur hiç kaybolmasın gerisi gelecek emin ol.

Kızlar bende 5 haftalık kalp atışı duydum ama 2 gün sonra belirtiler geçti 1 düşüğüm var yine mi kaybettim çok gerildim artık
Öyle düşünme, arada gidebiliyor belirtiler,dua et bol bol dinlen

Merhabaaa, ay içim açıldı resmen okurken benim de modum yükseldi

Ben de geçtiğimiz ay iyice umutsuzluğa kapılmıştım, hayır daha kürtajdan sonraki 3. Ay bu neyin umutsuzluğu değil mi ama yok insan oğlu kendini aşağıya çekmekte bir numara. Sonra ben de düşündüm ve bir arkadaşımın doktorunun kendisiyle söylediği ‘…. Sen her şeyi deneyip de anne olamayan gördün mü ?’ Sözü geldi. Gerçekten düşünün kızlar tüp bebek vs. Daha bilmediğimiz bir çok tedavi yöntemi ile çocuk sahibi oluyor artık insanlar, ki biz yolun daha çok başındayız. Sadece bu kaybımızı doldurabilecek başka bir olgu olmadığı İçin kimi zaman takıntı yapıyoruz.

Aldığın kararı canı gönülden destekliyorum ve ben de modumu yüksek tutacağıma söz veriyorum, biz de şimdi tatil dönüşü yolundayız, yarın da açık hava konserine gideceğiz hayatı kendime zehir ettiğim günleri olabildiğince geride bırakacağım, ben eşimle çocuk sahibi olmak İçin evlenmedim ki, onu çok sevdiğim bir ömür hayat arkadaşlığı yapmak istediğim için evlendim. Çocuk olursa güzel olur, olmazsa da kısmet

Diğer grupta bir arkadaş buranın kendisini strese soktuğunu söylemiş ama ben öyle de düşünmüyorum, burası benim sığınağım :)

Son olarak çocuk bir gün olacak inşallah ama başbaşa kalabileceğimiz sadece birbirimiz düşündüğümüz zamanlar istesek de geri gelmeyecek, tadına varalım

Cok güzel bi karar vermişsin cnm, biraz oluruna bırakmak lazım, ne kadar oldu bebeğini kaybettiğin bilmiyorum ama psikolojik olarak da insanın bi toparlanma zamanı olmalı bence, sabırsıziz tekrar anne olmak istiyoruz ama doğal yolla bi süre denemek gerek bence, bende tüp bebek kararı aldıktan bi kac ay sonra cok şükür hamile kaldım, bu sure içinde kayınpederim vefat etti, baya Kafamız dağılmışti, tüp bebek yapalım diye beklerken cok şükür miniğim geldi

Çok geçmiş olsun canım. Belki de tıkalı olduğu için düşük yapıyorsun inşallah biran onceacilir tedavini olursun sağlıklı bir gebelik yaşarsın
sağolasın canım..tıkalı olsaydı hiç hamile kalamazdım ki.sıvı da birikmiş bence son kürtajı kendi yapmıştı ondan sonra oldu
Geçmiş olsun canım tıkalı olduğu için mi bu kadar zor geçti acaba sonrası dOktora sordun mu niye böyle oldu
sağolasın canım dün akşama kadar yattım bugün daha iyiyim şükür.eşim yarın sonuçları almaya gidecek soracak o zamn
ayy çok güzel haber bu sağlıkla gelsin minişimiz
Tekdende ben de muayene olmuştum bekarken pek memnun kalmamıştım açıkçası. Bundan sonrasında bildiğin yere git mutlaka canım. İnşallah önemli birşey değildir.
sorma ya artık iyice anladım
valla ben de yoruldum iyice.hiç böyle tıkalı çıkcağı falan aklıma gelmezdi.darlık yapışıklık perde falan mı var diye aklıma geliyodu
sonradandır çünkü tıkalı olsa yumurta salınımı tüplere gerçekleşmez yumurta ilerleyemez ve rahim içine bebek döllenemez
korkuyorum ya açılması nasıl olcak sürekli işlem altına yatıyor rezerv bitmiş bebekler neden ölüyor hala belli değil delircem ya

Olduğun durumu farketmen bile çok güzel tatlım. Bazen farkında olmadan sadece kendimize değil, eşimize de zehir ediyoruz her şeyi. En güzeli elinden geleni yapıp her şeyi hayatın akışına bırakmak.. Ben hiçbir konuda ısrarcı olmayı tasvip etmiyorum zaten. Olmayanda bile vardır bir hayır mutlaka. Her şeyi zamanında ve hayırlısıyla dilemek lazım. Çok sevindim senin adına, modun hep böyle yüksek olsun, her şeyden önce siz birbirinize lazımsınız. Kıymetinizi bilin, tadını çıkarın bizim önceki evliliklerimizden çocuklarımız var ve o yüzden hiç başbaşa kalıp da evliliğimizin tadını çıkaramadık mesela. Keşke ilk birbirimizi tanısaydık diyoruz hep. Allahım evlatlarımızı bağışlasın bize ama baş başa zaman geçirmenin de tadı ayrı tabii

Bazı zor zamanlardan sonra geliyor güzel şeyler, benim hayatımda hep böyle oldu. Sağlıkla gelsin sizin miniğiniz de. Cinsiyeti nedir

Çok şükür canımm haziranda düşük yaptım ve geçen ay korunmadık sadece. Benim erken hafta kayıp olduğu ve kalp atışı dahi duyamadığım için çabuk toparladım aslında. 3. Denememde hamile kalmıştım o zaman. Şimdi korkular var tekrar nasip olur mu olursa sağlıklı olur mu diye. Ama nihayetinde her şey olacağına varıyor. İnşallah çok bekletmez

Sohrab çıkmış e nabızdan baktım ama hiç vermeyince ne nedir tam bilmiyorum

Tsh 1,33
Lh 8,96
Fsh 13,79
Serbest T3 2,77
Serbest T4 1,35
Prolaktin 24,27

Bazı zor zamanlardan sonra geliyor güzel şeyler, benim hayatımda hep böyle oldu. Sağlıkla gelsin sizin miniğiniz de. Cinsiyeti nedir
Benimde hep böyle oldu hayatım zaten, eşimle evlenmemiz, atamam.. Amin insallah en güzel zamanda darısı hepinizin başına olsun inşallah, oğlum olucak inşallah

Aynen nasip herşey ama daha az zaman olmuş gerçekten, en güzel zamanda tekrar nasip olsun inşallah bu kez saglikla kucağına almak

Bu ilk hsg miydi? Yorgunluğunu anlıyorum canım, hastaneler ve doktorlar çok yoruyor insanı. Ama maddi sıkıntınız yoksa eğer lütfen işini bilen bir doktor bulup ona git. Sadece bebek için değil öncelikle kendi sağlığın için. İnşallah bütün sıkıntıların biter, bebeğini kucağına alırsın en yakın zamanda

Amin canım Allah razı olsun..
biraz araştırdım da tüpte sıvı varsa tüpün alınması lazımmış.ve bu ameliyat yumurtalıkları azaltıyomuş bi sürü şey..benim yumurtam zaten bitmiş durumda..
ben bu işten vazgeçicem artık zorlamanın bi anlamı yokmuş olmuyorsa vardır Rabbimin bi bildiği vermek isteseydi 4 taneden birini elbet verirdi

Bende baktircam kürtajdan sonra tüpler tıkalı olabiliyormuş kürtaj haftasına bagliymis. Enfeksiyon bile tıkalı olmasına sebebmis. Sıvı birikmesini bana geçen ay doktorum bana da söyledi bazen yumurta catladiktan sorna oluyor ama normal dedi. Yani o sıvı kan dedi bana... Belki öyle bir şeydir. Bu rahim filminde gözüktü değil mi senin bu sonuclar

doktor öyle söyledi işte daha detaylı bişey demedi.aret hoca değerlendirsin yapılması gerekeni o söyler dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…