Amin ınslalah rabbim duanı kabul etsinHepimizin adına dua ediyorum canım tüm isteyenlere, hamile olanlara
Cok sacma ya, bu kadar uzun süre de ne yaptılar acaba, kanı 8 ay beklettiler mıCidden en sinir bozucu olan da o ama bir test 8 ayda mı çıkar ya
Baskent hastanesineBelirtiler hala geçmedi virüsün oyuzden. Tamamen fiziksel koşullardantabi ağır enfeksiyon tüpleri falan tikamamistir inşallah rahim filmi cektirecegim bu ay. Denemeyince herhangi bir zaman diliminde yapıyorlarmış diye okudum. Sohrab gittiği doktora gidicem rahim filmi için
Gözün aydınCanım ben kese için gitmedim. 6+3 te bebek için gittim. 5+5 çıktı kalbini de duyduk az da olsa. Dün tekrar gittim 7+2de aradaki gün farkı aynı ama hem büyümüş hem kalbi güçlenmiş çok şükür. Birkaç gün geriden gelip büyüdükçe tamamlıyormuş gününü. Stres yapmamaya çalış, kötüyü çağırma. İyi olacak
Ben de hatırladım inş. sonuçlar temizdir.Bayağ uzun bir süre herşeyini analiz etmişlerdir artık.Kızlar,Sohrab , @PembeAnkaKusu özellikle siz ikiniz hatırlarsınız Ocak 5 de verdiğim kromozom analizi testi yeni çıkmış şaka gibi ben kan kayboldu vs diyordum iyiki boşuna önce gitmemişim resmen yeni çıkmış ama e nabızda detaylı sonuç yok tabi illa ile gidip öğreneceğim artık
Cok sacma ya, bu kadar uzun süre de ne yaptılar acaba, kanı 8 ay beklettiler mı
Ben gidemezsem eşim haftaya boş gününde gidecek bakalım ne açıklama yapacaklarBen de hatırladım inş. sonuçlar temizdir.Bayağ uzun bir süre herşeyini analiz etmişlerdir artık.
Evet baya geç olmuş ama güzel haberlere değerBen gidemezsem eşim haftaya boş gününde gidecek bakalım ne açıklama yapacaklar
Çok teşekkür ederimGözün aydıntebrik ederim. Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin.
Ay inşallahEvet baya geç olmuş ama güzel haberlere değerinşallah her şey yolundadır canım
Vajinal mi baktılar?İyi akşamlar kızlar bende bugün ilk defa gittim muayeneye (beta bile vermemiştim). Ama doktor hiç bi şeyi söylemedi. Ultrason görüntüsüne stajyerlerdi sanırım onlar baktı. Bugün Sat’a göre 6+0 olmam gerekiyordu. Kese var yolk saç var (yolk sacı da ben sordum yuvarlak görünen yolk sac mı diye evet dedi ) embriyo görülmedi. Diğerlerinde 6.haftada embriyo görünüyordu.Kesenin boyutunu vs. Sordum ölçmüyorum dedi.Ultrason görüntüsü de vermedi.1 hafta sonra kalbi için gel dedi. Başhekim yardımcısı olduğu için biraz yoğun geçiyor normal olarak ama bende sorularıma cevap almak isterdim.Bende bilgisi olduğuna inandığım için değiştirmek de istemedim ama kararsız kaldım. 6 haftayla uyumlu mu diye sordum evet dedi ama bakmadı ki kendisi ultrason görüntüsüne. Doktor yönünden ben niye bu kadar şanssızım anlamadım
Öncelikle inşallah sağlıkla ilerler de kalp atışı gümbür gümbür gelirİyi akşamlar kızlar bende bugün ilk defa gittim muayeneye (beta bile vermemiştim). Ama doktor hiç bi şeyi söylemedi. Ultrason görüntüsüne stajyerlerdi sanırım onlar baktı. Bugün Sat’a göre 6+0 olmam gerekiyordu. Kese var yolk saç var (yolk sacı da ben sordum yuvarlak görünen yolk sac mı diye evet dedi ) embriyo görülmedi. Diğerlerinde 6.haftada embriyo görünüyordu.Kesenin boyutunu vs. Sordum ölçmüyorum dedi.Ultrason görüntüsü de vermedi.1 hafta sonra kalbi için gel dedi. Başhekim yardımcısı olduğu için biraz yoğun geçiyor normal olarak ama bende sorularıma cevap almak isterdim.Bende bilgisi olduğuna inandığım için değiştirmek de istemedim ama kararsız kaldım. 6 haftayla uyumlu mu diye sordum evet dedi ama bakmadı ki kendisi ultrason görüntüsüne. Doktor yönünden ben niye bu kadar şanssızım anlamadım
Yok karından baktılar gebelik yokken vajinal bakmıştı o zman doktor kendisi bakmıştıVajinal mi baktılar?
Amin inşallah bana da nasip olur inşallahÖncelikle inşallah sağlıkla ilerler de kalp atışı gümbür gümbür gelirama arkadaş bazı doktorlar neden böyle ne olur sanki işte ölçüm bu haftası ile şöyle şu tarihte kesin şöyle gözükür gibi daha net ve iç rahatlatıcı konuşsalar böyle karambole gel der gibi olmasa
Karından görünmemesi normal gibi geldi bana. Öncekilerden bahsetmişsin ama her bebek her hamilelik farklı oluyor diyorlar. Birkaç gün daha geçince görünür bence canım. Eğer için rahat etmicekse ilçedeki hastaneye gidip bir baktır ptesi mesela. Asistanlar da öğrensin tabi ki ama gözetim de şart. Gereksiz strese sokuyorlar insanı.Yok karından baktılar gebelik yokken vajinal bakmıştı o zman doktor kendisi bakmıştı
Evet sanki kolay çektirmiştiniz siz öyle hatırlıyorum. Ben direk rahim filmi istiyorum desem çekerler mi hemen acabaBaskent hastanesine
Evet bi öncekinde 6+4 tü belki o yüzden bu sefer erken gittiğim için görünmedi. Diğerlerinde de yolk sac görmemiştim ben bu sefer çok net gördüm. Aslında 5 gün sonra gidecektim randevum iptal edildi hiç gitmediğim için dış gebelik ihtimaline karşı geciktirmek istemedim.Kalbi içinde ilçedekine giderim diye ayın 10 una randevu almıştım.Randevusuz bakmıyorlar randevuda çok geç oluyor ama kese boyutunu vs. söylüyordu o yüzden gitmek istiyordum ama kanamam olduğunda bile kaç kere gittim öyle muayene etmişlerdi buradaki de o kadar saçma bi sistem kiKarından görünmemesi normal gibi geldi bana. Öncekilerden bahsetmişsin ama her bebek her hamilelik farklı oluyor diyorlar. Birkaç gün daha geçince görünür bence canım. Eğer için rahat etmicekse ilçedeki hastaneye gidip bir baktır ptesi mesela. Asistanlar da öğrensin tabi ki ama gözetim de şart. Gereksiz strese sokuyorlar insanı.
Ben rahım filmini orda cektırmedım, ama histerekopı oldum canım kendı doktorum yaptı histerekopıyı de, arayıp sormak lazım onu canımEvet sanki kolay çektirmiştiniz siz öyle hatırlıyorum. Ben direk rahim filmi istiyorum desem çekerler mi hemen acaba
Öncelikle dış gebelik değilmiş çok şükür. Cihaz iyiyse yolk görünüyor. Ben ikisinde de başlarda göremedim çünkü ütüyle bakılıyor gibiEvet bi öncekinde 6+4 tü belki o yüzden bu sefer erken gittiğim için görünmedi. Diğerlerinde de yolk sac görmemiştim ben bu sefer çok net gördüm. Aslında 5 gün sonra gidecektim randevum iptal edildi hiç gitmediğim için dış gebelik ihtimaline karşı geciktirmek istemedim.Kalbi içinde ilçedekine giderim diye ayın 10 una randevu almıştım.Randevusuz bakmıyorlar randevuda çok geç oluyor ama kese boyutunu vs. söylüyordu o yüzden gitmek istiyordum ama kanamam olduğunda bile kaç kere gittim öyle muayene etmişlerdi buradaki de o kadar saçma bi sistem ki
Canım öncelikle tekrar tebrik ederim, ben 5+1 de ilk kontrole gittiğimde sadece kese vardı, 7 haftada çağırmıştı doktor gittiğimde anca görmüştüm bebeği. Daha önce tatsız tecrübeler yaşadığımız İçin malesef bu bizde bir travma oldu, ne olursa olsun son gün doğuma giderken bile içimizdeki o korku hep var olacak. Dua edelim senin ve hepimiz için. Bulunduğunuz yerde başka bir doktor yok mu? O kısmı tam anlayamadım.İyi akşamlar kızlar bende bugün ilk defa gittim muayeneye (beta bile vermemiştim). Ama doktor hiç bi şeyi söylemedi. Ultrason görüntüsüne stajyerlerdi sanırım onlar baktı. Bugün Sat’a göre 6+0 olmam gerekiyordu. Kese var yolk saç var (yolk sacı da ben sordum yuvarlak görünen yolk sac mı diye evet dedi ) embriyo görülmedi. Diğerlerinde 6.haftada embriyo görünüyordu.Kesenin boyutunu vs. Sordum ölçmüyorum dedi.Ultrason görüntüsü de vermedi.1 hafta sonra kalbi için gel dedi. Başhekim yardımcısı olduğu için biraz yoğun geçiyor normal olarak ama bende sorularıma cevap almak isterdim.Bende bilgisi olduğuna inandığım için değiştirmek de istemedim ama kararsız kaldım. 6 haftayla uyumlu mu diye sordum evet dedi ama bakmadı ki kendisi ultrason görüntüsüne. Doktor yönünden ben niye bu kadar şanssızım anlamadım