Cok sveindim cnm darısı kalp atışına insallahKızlar bugün doktora gittim en son salı günü hcg 3500 çıkmıştı ama kese görünmemisti. Bugün çok şükür gördük keseyi. 0.75 mm 4+6 ile uyumlu dedi doktor. Sat a göre 5+2 olmalıydı ama milimlik farklardan dolayı ilk haftalar böyle farklar normal dedi doktor. İçim biraz rahatladı ama şimdi de kalp sesi heyecanı ve korkusu başladı. İki hafta sonra gidicem inşallah çabuk geçer ve güzel sonuçlar alırım. Bu korku hiç bitmyecek onu anladım
Canım emin değilim ama sanki çatlama sıvısı diye bir şey gözüküyordu ultrosondaKızlar son Reglimden sonraki 11. Gün bugün, ovülasyon testi kullanmıyorum şuan için, yarın da doktora gideceğim bi yumurtaların durumunu görmek için en son adetimin 3. Günü gittiğimde 5ten fazla yumurtan var ve en büyüğü 11 mm demişti. Bu yumurtlama takriben 14. Gün oluyor ya, çatlamaz henüz ama, çatladıysa yarın tespit edilir mi bu? Çatlayınca gözükmez mi yani yumurta nasıl oluyor bilen var mı?
Yaa inşallah kalp atışı duyduğun günler de gelip kucağına aldığını bile göreceksin Rabbimin izni ileKızlar bugün doktora gittim en son salı günü hcg 3500 çıkmıştı ama kese görünmemisti. Bugün çok şükür gördük keseyi. 0.75 mm 4+6 ile uyumlu dedi doktor. Sat a göre 5+2 olmalıydı ama milimlik farklardan dolayı ilk haftalar böyle farklar normal dedi doktor. İçim biraz rahatladı ama şimdi de kalp sesi heyecanı ve korkusu başladı. İki hafta sonra gidicem inşallah çabuk geçer ve güzel sonuçlar alırım. Bu korku hiç bitmyecek onu anladım
Yarın ola hayrola bakalımCanım emin değilim ama sanki çatlama sıvısı diye bir şey gözüküyordu ultrosonda
Gözün aydın canım inşallah kalp atışını da duyarsın hayırlısıyla sorunsuz sıkıntısız geçsin süreçKızlar bugün doktora gittim en son salı günü hcg 3500 çıkmıştı ama kese görünmemisti. Bugün çok şükür gördük keseyi. 0.75 mm 4+6 ile uyumlu dedi doktor. Sat a göre 5+2 olmalıydı ama milimlik farklardan dolayı ilk haftalar böyle farklar normal dedi doktor. İçim biraz rahatladı ama şimdi de kalp sesi heyecanı ve korkusu başladı. İki hafta sonra gidicem inşallah çabuk geçer ve güzel sonuçlar alırım. Bu korku hiç bitmyecek onu anladım
Bugün daha iyiyim ağrılarım kalmadı ama regl 9.gun bugün az az ama hala kesilmedi. İlk gün delta olmuştum zaten. Bu ayı pas geçtik inşallah rahme bir etki etmemiştir bu hastalık. Siz nasılsınız yumurta zamanı yaklaşıyor aynı dönemde regl olmuştuk.D Doktoraliguru bugün nasılsın ?
Evet çatlama belli oluyor 2 kez denk geldim hatta doktor birinde çatlamış buzusmus muhtemelen 2 gün falan önce çatlamış dedi.Kızlar son Reglimden sonraki 11. Gün bugün, ovülasyon testi kullanmıyorum şuan için, yarın da doktora gideceğim bi yumurtaların durumunu görmek için en son adetimin 3. Günü gittiğimde 5ten fazla yumurtan var ve en büyüğü 11 mm demişti. Bu yumurtlama takriben 14. Gün oluyor ya, çatlamaz henüz ama, çatladıysa yarın tespit edilir mi bu? Çatlayınca gözükmez mi yani yumurta nasıl oluyor bilen var mı?
Belki hastalık etki etmiştir adetin uzun sürmesine. Ama rahme bir etki edeceğini sanmıyorum ben. Sen iyileş de önemli olan o. Bu ayki yumurtlamayı değerlendirmeyecek misin? İyiyim ben de dediğin gibi yumurtlama yaklaşıyor onu bekliyorum. Ben sen diye hitap ediyorum ama sen siz diye öyle olunca rahatsız mı oluyor acaba diye de düşündüm şu anBugün daha iyiyim ağrılarım kalmadı ama regl 9.gun bugün az az ama hala kesilmedi. İlk gün delta olmuştum zaten. Bu ayı pas geçtik inşallah rahme bir etki etmemiştir bu hastalık. Siz nasılsınız yumurta zamanı yaklaşıyor aynı dönemde regl olmuştuk.
Doktor sonrası yazarsın ne dediğini. Hadi bakalım güzel yumurta olmuştur inşallahYarın ola hayrola bakalım
Çok sevindim canım sağlıkla devam etsin inşallahKızlar bugün doktora gittim en son salı günü hcg 3500 çıkmıştı ama kese görünmemisti. Bugün çok şükür gördük keseyi. 0.75 mm 4+6 ile uyumlu dedi doktor. Sat a göre 5+2 olmalıydı ama milimlik farklardan dolayı ilk haftalar böyle farklar normal dedi doktor. İçim biraz rahatladı ama şimdi de kalp sesi heyecanı ve korkusu başladı. İki hafta sonra gidicem inşallah çabuk geçer ve güzel sonuçlar alırım. Bu korku hiç bitmyecek onu anladım
Anladım canım her şeyi görüyor cihaz hey maşallahEvet çatlama belli oluyor 2 kez denk geldim hatta doktor birinde çatlamış buzusmus muhtemelen 2 gün falan önce çatlamış dedi.
Canım ben kese için gitmedim. 6+3 te bebek için gittim. 5+5 çıktı kalbini de duyduk az da olsa. Dün tekrar gittim 7+2de aradaki gün farkı aynı ama hem büyümüş hem kalbi güçlenmiş çok şükür. Birkaç gün geriden gelip büyüdükçe tamamlıyormuş gününü. Stres yapmamaya çalış, kötüyü çağırma. İyi olacakKızlar bugün doktora gittim en son salı günü hcg 3500 çıkmıştı ama kese görünmemisti. Bugün çok şükür gördük keseyi. 0.75 mm 4+6 ile uyumlu dedi doktor. Sat a göre 5+2 olmalıydı ama milimlik farklardan dolayı ilk haftalar böyle farklar normal dedi doktor. İçim biraz rahatladı ama şimdi de kalp sesi heyecanı ve korkusu başladı. İki hafta sonra gidicem inşallah çabuk geçer ve güzel sonuçlar alırım. Bu korku hiç bitmyecek onu anladım
Canım önemli olan önce bizim sağlığımız. Yanlış bir şey söylersem kusuruma bakma yazışmaları kaçırmış olabilirim, neden değerlendirmeyeceksiniz bir kaç ay beklemenizi mi önerdi doktorun?Bugün daha iyiyim ağrılarım kalmadı ama regl 9.gun bugün az az ama hala kesilmedi. İlk gün delta olmuştum zaten. Bu ayı pas geçtik inşallah rahme bir etki etmemiştir bu hastalık. Siz nasılsınız yumurta zamanı yaklaşıyor aynı dönemde regl olmuştuk.
Gittiğinde beden bu kadar gec cıktıgını da sor lutfen, 9 ay nedir yaa, ocak 5 te hamıle kalsan dogururdun sımdıye, genetik dogumdan sonra cıkardıKızlar,Sohrab , PembeAnkaKusu özellikle siz ikiniz hatırlarsınız Ocak 5 de verdiğim kromozom analizi testi yeni çıkmış şaka gibi ben kan kayboldu vs diyordum iyiki boşuna önce gitmemişim resmen yeni çıkmış ama e nabızda detaylı sonuç yok tabi illa ile gidip öğreneceğim artık
Zahmet etmişler yaaaaKızlar,Sohrab , PembeAnkaKusu özellikle siz ikiniz hatırlarsınız Ocak 5 de verdiğim kromozom analizi testi yeni çıkmış şaka gibi ben kan kayboldu vs diyordum iyiki boşuna önce gitmemişim resmen yeni çıkmış ama e nabızda detaylı sonuç yok tabi illa ile gidip öğreneceğim artık
Yarın 5’te randevum yazarım tabii, söz verdim kendime ne olursa olsun durmak yok devam:)Doktor sonrası yazarsın ne dediğini. Hadi bakalım güzel yumurta olmuştur inşallah
Gerçekten mi? Benim 2 ay içinde çıkmıştı ne bu böyle resmen arkadaşların dediği gibi 9 ay olmuş, çocuk olsa doğardı. Gerçi bende de hep ben peşine düştüm günler öncesinde çıkmış arayan soran olmadı hiç. Hemen gidip al haber ver bize de:)Kızlar,Sohrab , PembeAnkaKusu özellikle siz ikiniz hatırlarsınız Ocak 5 de verdiğim kromozom analizi testi yeni çıkmış şaka gibi ben kan kayboldu vs diyordum iyiki boşuna önce gitmemişim resmen yeni çıkmış ama e nabızda detaylı sonuç yok tabi illa ile gidip öğreneceğim artık
Gittiğinde beden bu kadar gec cıktıgını da sor lutfen, 9 ay nedir yaa, ocak 5 te hamıle kalsan dogururdun sımdıye, genetik dogumdan sonra cıkardısinirlendim bak yine
Zahmet etmişler yaaaa
Valla korkuyorum da geç çıkması bir sıkıntıya mı işaret diye ama sonra yok ya diyorum kendimceYarın 5’te randevum yazarım tabii, söz verdim kendime ne olursa olsun durmak yok devam:)
Gerçekten mi? Benim 2 ay içinde çıkmıştı ne bu böyle resmen arkadaşların dediği gibi 9 ay olmuş, çocuk olsa doğardı. Gerçi bende de hep ben peşine düştüm günler öncesinde çıkmış arayan soran olmadı hiç. Hemen gidip al haber ver bize de:)