İnşallah canım senin de güzel haberlerini alırız inşallah bu ayGözün aydın canım kalbi de duyacaksın emınım, insallah hersey yolunda ilerlicek bu sefer
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım senin de güzel haberlerini alırız inşallah bu ayGözün aydın canım kalbi de duyacaksın emınım, insallah hersey yolunda ilerlicek bu sefer
Doğduktan sonraki korkular daha farklı oluyor evet onu da yaşadım ama bu daha zor sanki. İçerde ne oluyor bilemiyorsun ne bileyim her türlü zor Allah yardımcımız olsunCok sveindim cnm darısı kalp atışına insallahiyi düşünelim iyi olsun ama inan o korku bitmiyor, kalp atışını duyunca da gelişimi nasıl olucak diyosun, e sonra 2li test, ayrıntılı ultrason.. Öyle devam ediyor, bi arkadasim var doğum yapti, o diyor ki doğunca da geçmiyor, acaba naptı hasta mi büyücek mi..
Oyy maşallah minigimize Aynen oğlumda da böyle geriden gelip sonra tamamlamıştı gününü doğru diyorsun iyi düşünelim iyi olsunCanım ben kese için gitmedim. 6+3 te bebek için gittim. 5+5 çıktı kalbini de duyduk az da olsa. Dün tekrar gittim 7+2de aradaki gün farkı aynı ama hem büyümüş hem kalbi güçlenmiş çok şükür. Birkaç gün geriden gelip büyüdükçe tamamlıyormuş gününü. Stres yapmamaya çalış, kötüyü çağırma. İyi olacak
Sizle ilgili değil hastane ile ilgili sıkıntı var bence canım. Bu testte sorun çıkmıyor genelde diye okumuştum hep. Boşuna canını sıkmaValla korkuyorum da geç çıkması bir sıkıntıya mı işaret diye ama sonra yok ya diyorum kendimce 31 ağustosta belli olmuş daha hala da msj yok ben girip baktım sözde çıkar çıkmaz mesaj atacaklardı
Hastahaneye bir süre gitmeyeceğim derken illaki beni çekiyor resmen hastahane yaSizle ilgili değil hastane ile ilgili sıkıntı var bence canım. Bu testte sorun çıkmıyor genelde diye okumuştum hep. Boşuna canını sıkma
Devlet miydi özel miydi canım?Valla korkuyorum da geç çıkması bir sıkıntıya mı işaret diye ama sonra yok ya diyorum kendimce 31 ağustosta belli olmuş daha hala da msj yok ben girip baktım sözde çıkar çıkmaz mesaj atacaklardı
Hep oyle dıyorlar da aramıyorlarValla korkuyorum da geç çıkması bir sıkıntıya mı işaret diye ama sonra yok ya diyorum kendimce 31 ağustosta belli olmuş daha hala da msj yok ben girip baktım sözde çıkar çıkmaz mesaj atacaklardı
Sagolun.Ben belirti olduğunu duyup okumadım canım, yaptırdığın pıhtılaşma testi ile öğrenebilirsin diye biliyorum.
Ya ağız alışkanlığı pek sen diye hitap edemiyorum ben yani rahatsızlik faln kesinlikle değil bu ay degerlendiremem kocama geçer falan mazallah. Negatif görene kadar ayrı odalardayizBelki hastalık etki etmiştir adetin uzun sürmesine. Ama rahme bir etki edeceğini sanmıyorum ben. Sen iyileş de önemli olan o. Bu ayki yumurtlamayı değerlendirmeyecek misin? İyiyim ben de dediğin gibi yumurtlama yaklaşıyor onu bekliyorum. Ben sen diye hitap ediyorum ama sen siz diye öyle olunca rahatsız mı oluyor acaba diye de düşündüm şu an
Hepimizin adına dua ediyorum canım tüm isteyenlere, hamile olanlaraInslalah yine hamile kalırım dua edermisiniz Allah razı olsun
Araştırma hastahanesi AntalyanınDevlet miydi özel miydi canım?
Cidden en sinir bozucu olan da o ama bir test 8 ayda mı çıkar yaHep oyle dıyorlar da aramıyorlar
Belirtiler hala geçmedi virüsün oyuzden. Tamamen fiziksel koşullardan tabi ağır enfeksiyon tüpleri falan tikamamistir inşallah rahim filmi cektirecegim bu ay. Denemeyince herhangi bir zaman diliminde yapıyorlarmış diye okudum. Sohrab gittiği doktora gidicem rahim filmi içinCanım önemli olan önce bizim sağlığımız. Yanlış bir şey söylersem kusuruma bakma yazışmaları kaçırmış olabilirim, neden değerlendirmeyeceksiniz bir kaç ay beklemenizi mi önerdi doktorun?
Maşallah cnm sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbimCanım ben kese için gitmedim. 6+3 te bebek için gittim. 5+5 çıktı kalbini de duyduk az da olsa. Dün tekrar gittim 7+2de aradaki gün farkı aynı ama hem büyümüş hem kalbi güçlenmiş çok şükür. Birkaç gün geriden gelip büyüdükçe tamamlıyormuş gününü. Stres yapmamaya çalış, kötüyü çağırma. İyi olacak
Tabiki cnm o zaman yanımızda olcaklar cok şükür ama şimdi karnımizda anlayamıyoruz ki nasıllar.Doğduktan sonraki korkular daha farklı oluyor evet onu da yaşadım ama bu daha zor sanki. İçerde ne oluyor bilemiyorsun ne bileyim her türlü zor Allah yardımcımız olsun
Hey maşşallah gelmeseymiş hiç Doğru ya sen vereli çok oldu ben senden kaç ay sonra verdim bir ayda çıktı hem de şehir hastanesiydi yani senin gibi araştırma da değildi bu zamana kan mı kalır nasıl sakladılar bu kadar zaman da test yaptılar acaba inşallah güzel sonuçlar gelir canımKızlar, Sohrab , PembeAnkaKusu özellikle siz ikiniz hatırlarsınız Ocak 5 de verdiğim kromozom analizi testi yeni çıkmış şaka gibi ben kan kayboldu vs diyordum iyiki boşuna önce gitmemişim resmen yeni çıkmış ama e nabızda detaylı sonuç yok tabi illa ile gidip öğreneceğim artık
Cidden bize bir yamuk yapıldı ama bakalım gidince belli olacakHey maşşallah gelmeseymiş hiç Doğru ya sen vereli çok oldu ben senden kaç ay sonra verdim bir ayda çıktı hem de şehir hastanesiydi yani senin gibi araştırma da değildi bu zamana kan mı kalır nasıl sakladılar bu kadar zaman da test yaptılar acaba inşallah güzel sonuçlar gelir canım
Amin hepimize nasip olsun inşallah❤Maşallah cnm sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim
Gidip sonucunu alıp doktorla görüşceksin, 'sorun yok' diyecek, bitecekHastahaneye bir süre gitmeyeceğim derken illaki beni çekiyor resmen hastahane ya
Ayy inşallahGidip sonucunu alıp doktorla görüşceksin, 'sorun yok' diyecek, bitecek