Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doğduktan sonraki korkular daha farklı oluyor evet onu da yaşadım ama bu daha zor sanki. İçerde ne oluyor bilemiyorsun ne bileyim her türlü zor Allah yardımcımız olsun

Oyy maşallah minigimize Aynen oğlumda da böyle geriden gelip sonra tamamlamıştı gününü doğru diyorsun iyi düşünelim iyi olsun

Valla korkuyorum da geç çıkması bir sıkıntıya mı işaret diye ama sonra yok ya diyorum kendimce 31 ağustosta belli olmuş daha hala da msj yok ben girip baktım sözde çıkar çıkmaz mesaj atacaklardı
Sizle ilgili değil hastane ile ilgili sıkıntı var bence canım. Bu testte sorun çıkmıyor genelde diye okumuştum hep. Boşuna canını sıkma

Sizle ilgili değil hastane ile ilgili sıkıntı var bence canım. Bu testte sorun çıkmıyor genelde diye okumuştum hep. Boşuna canını sıkma
Hastahaneye bir süre gitmeyeceğim derken illaki beni çekiyor resmen hastahane ya

Ya ağız alışkanlığı pek sen diye hitap edemiyorum ben yani rahatsızlik faln kesinlikle değil bu ay degerlendiremem kocama geçer falan mazallah. Negatif görene kadar ayrı odalardayiz

Belirtiler hala geçmedi virüsün oyuzden. Tamamen fiziksel koşullardan tabi ağır enfeksiyon tüpleri falan tikamamistir inşallah rahim filmi cektirecegim bu ay. Denemeyince herhangi bir zaman diliminde yapıyorlarmış diye okudum. Sohrab gittiği doktora gidicem rahim filmi için

Maşallah cnm sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim

Doğduktan sonraki korkular daha farklı oluyor evet onu da yaşadım ama bu daha zor sanki. İçerde ne oluyor bilemiyorsun ne bileyim her türlü zor Allah yardımcımız olsun
Tabiki cnm o zaman yanımızda olcaklar cok şükür ama şimdi karnımizda anlayamıyoruz ki nasıllar.

Hey maşşallah gelmeseymiş hiç Doğru ya sen vereli çok oldu ben senden kaç ay sonra verdim bir ayda çıktı hem de şehir hastanesiydi yani senin gibi araştırma da değildi bu zamana kan mı kalır nasıl sakladılar bu kadar zaman da test yaptılar acaba inşallah güzel sonuçlar gelir canım

Cidden bize bir yamuk yapıldı ama bakalım gidince belli olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…