- 4 Kasım 2020
- 3.887
- 4.505
- 31
Gözün aydın canım şükür kese görüldü inşallah kalp atışını da duyarsınKızlar bugün doktora gittim en son salı günü hcg 3500 çıkmıştı ama kese görünmemisti. Bugün çok şükür gördük keseyi. 0.75 mm 4+6 ile uyumlu dedi doktor. Sat a göre 5+2 olmalıydı ama milimlik farklardan dolayı ilk haftalar böyle farklar normal dedi doktor. İçim biraz rahatladı ama şimdi de kalp sesi heyecanı ve korkusu başladı. İki hafta sonra gidicem inşallah çabuk geçer ve güzel sonuçlar alırım. Bu korku hiç bitmyecek onu anladım
Ohh şükür gözün aydın maşallahCanım ben kese için gitmedim. 6+3 te bebek için gittim. 5+5 çıktı kalbini de duyduk az da olsa. Dün tekrar gittim 7+2de aradaki gün farkı aynı ama hem büyümüş hem kalbi güçlenmiş çok şükür. Birkaç gün geriden gelip büyüdükçe tamamlıyormuş gününü. Stres yapmamaya çalış, kötüyü çağırma. İyi olacak
İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım insalalh kötü birşey yokturKızlar, Sohrab , @PembeAnkaKusu özellikle siz ikiniz hatırlarsınız Ocak 5 de verdiğim kromozom analizi testi yeni çıkmış şaka gibi ben kan kayboldu vs diyordum iyiki boşuna önce gitmemişim resmen yeni çıkmış ama e nabızda detaylı sonuç yok tabi illa ile gidip öğreneceğim artık