Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geçmiş olsun canım. Başka doktorlardan da fikir mi alsan acaba. Ciddi şeyler çünkü bu işler.

Inşallah temiz çıkar sonuçlar küçük müdahalelerle atlatırsınız.

Allah şifa versin inşallah genç birimi kaçırdım ben en başı mesajları tek tek okumama rağmen gözükmeyenler oluyor

Epey de detaylı, evcil hayvanın var mı? Rubella kızamıkçık onu ben de vermıstı
Yok canm bilmiyorum. Dr gösterdim bunları istemişler diye iyi Bi ara aç gel bakalm diyo. Saat 3 olmuş film için bana aç gel dediler zaten. Dedim şimdi yapalım açım zaten diyince yaptılar artık
Sonradan oluştu demekki bu sıvı nasıl birikiyor içeriye ya
Hiç Bi fikrim yok
Film vermediler geç çektiler zaten akşm Dr aradık kendi dedi. Ben geldiniğizde size veririm dedi Aret bey de baksın mahvettiler beni zaten ya
Geçmiş olsun canım. Başka doktorlardan da fikir mi alsan acaba. Ciddi şeyler çünkü bu işler.
Sağolasın canm alcam inşallah elime geçince
Inşallah temiz çıkar sonuçlar küçük müdahalelerle atlatırsınız.
Amin inşallah korkuyorum artık

Kızlar ben sabaha kadar ölüyordum nerdeyse.. Hastaneden tam çıkacağımda sağ kolum omzum karnımla beraber Bi ağrı girdi kopuyodu sanki kıpırdayamadm ağlamaktan acıdan 1 saat kendime gelemedim. Akşam eve geldik bişeyler yedim erkenden yattım sonra lavobaya kalktım karnımın içi öyle Bi acıyor ki rahimle birlikte bir de midem çok kötü ayakta duramadım sonra istifra ettim geri eşim kaldırdı yatırdı kıpırdayamadm sabaha kadar böyle mahvoldum sağıma soluma bile dönemedim. Şimdi biraz daha iyi gibiyim ama yürüyemiyorum karnımın içini kazıyolar sanki.. Ben bunun açılması içini operasyonu düşünemiyorum bile çok kötüyüm

Canım mutlaka git doktora bu şekilde olması normal değil film sonrası. Bazen hidrosalpenks varsa o açılmaya çalışıldıysa sıkıntı olabiliyor diye okumuştum. O sebeple zaten tüpte sıvı varsa açmaya çalışmıyorlar film ile. Geçmiş olsun ama izle kendini ihmal etme

Allah şifa versin inşallah genç birimi kaçırdım ben en başı mesajları tek tek okumama rağmen gözükmeyenler oluyor
Henüz 40lı yaşlarında daha öyle yaşlı biri değil ilk tümör olduğunu zaten ilk çocuguna hamileyken öğrenmişler

Teşekkür ederim. Hatırladığım kadar düşükten sonra belim göğsüm ağrımamıştı bacaklarım ağrımıştı. Tabi herkesde farklı olabilir. İnşallah hayırlı zamanda tekrar nasip olur

Doktoruna haber ver canım..bizi de haberdar et

Nerde yaptırdın işlemleri canım? yani bu ağrılar falan çok normal gelmedi bana. ihmal etme lütfen, haberdar et bizi de

Geçmezse gidicem gece eşim götürecek oldu ama inan hareket edemiyodum şimdi biraz daha iyiyim şükür
İşe falan gidemedim yatıyorum hala
Doktoruna haber ver canım..bizi de haberdar et
Biraz daha iyiyim canm karnım hala acıyo ama biraz daha rahat hareket edebiliyorum
Nerde yaptırdın işlemleri canım? yani bu ağrılar falan çok normal gelmedi bana. ihmal etme lütfen, haberdar et bizi de
Tekden de yaptırdım çok ilgisizler sanki ya damar yolunu acilde kendin açtır sonra rötgene in dediler
Ben özel sağlık ta da egekent de de o kadar ilgileri ki seni hemşirenin biri alıp götürüyor herşeyini yapıyor beş dk ya bir bakıyolardı ben anlamadm burayı

Çok geçmiş olsun canım. Belki de tıkalı olduğu için düşük yapıyorsun inşallah biran onceacilir tedavini olursun sağlıklı bir gebelik yaşarsın

Geçmiş olsun canım tıkalı olduğu için mi bu kadar zor geçti acaba sonrası dOktora sordun mu niye böyle oldu

Sohrab canım sen ne yaptın nasıl gidiyor tedavi surecin eylüle girdik inşallah kazasız belasız bu süreci atlatırsın .

Kızlar bende geçen gün muaneye gittim kaydımi ysptim hastaneye ultraosn acfirdim bebeğim iyi gelişmişti şükür kilosu boyu yerindedi , pazartesi de gidecem detaylı ultrasondan sonra ameliyat için gün verecekler bana doğum için ,
Hayırlısı ile geliyor inşallah az kaldı bende heyecanlıyım

İnşallah Eylül ayı hepiniz için bereketli güzel geçer ,
İnşallah hepinizden hamilelik haberi alırım

Maşallahh ne güzel az kalmış seninde rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Tekdende ben de muayene olmuştum bekarken pek memnun kalmamıştım açıkçası. Bundan sonrasında bildiğin yere git mutlaka canım. İnşallah önemli birşey değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…