Geçmiş olsun canım. Başka doktorlardan da fikir mi alsan acaba. Ciddi şeyler çünkü bu işler.Ben bugün hsg çekildim tüpleri tıkalıymış Bi tanesi hiç çalışmıyomuş.diğeri de sıvı birikmiş o da tıkalıymış işlem esnasında biraz açılmış ama tam değilönceden olsa bu tıkanıklık ben 4 kere nasıl hamile kaldım
Amin amin inşallahAhh keşke❤ Kim olursa olsun birine muhtaç olmak çok kötü birşey. En yakın zamanda şifa bulsun inşallah
Inşallah temiz çıkar sonuçlar küçük müdahalelerle atlatırsınız.Ben dr öyle düşünüyorum canm. Dr dedi ki Aret bey e götür sonucunu o baksın. Yani laparoskopi olacaksa kendi niye yapmıyor anlamadım. Zaten bu ay tedavi falan bişey başlamicak galiba. Aret beyin merkezden de birisi arayıp ilgileniyor bir sürü kan tahlili istemişler 5 tüp kan verdim sonuçlarına göre ne dicek ler bilmiyorum ki
Sağolasın canm sonuçları İstanbula gönderiyoruz ne önercekler bakalm
Geçer geçer unutursun inşallah bu günleri yeni heyecanlar bekleyişler nasip olsunİnşallah canım, 2 gun kafaya takmadan gecırebılseydım
Allah şifa versin inşallah genç birimi kaçırdım ben en başı mesajları tek tek okumama rağmen gözükmeyenler oluyorValla inşallah hiç bir sıkıntı çıkmazzaten normalde de iki aile sanki onlar abi ablamız biz de kardeşleri gibiydik ondan onlar bize diyebildi biz de kabul ettik yoksa iki taraf da beceremezdi, şimdi nazım geçtiği için elimden geldiğince alıştırmaya çalışıyorum tekrar sosyal hayata karışmaya çünkü insan görünce az yürüyorsa o da gidiyor stresten
İyi düşünelim iyi olsun canım.İnşallah canım, 2 gun kafaya takmadan gecırebılseydım
Yok canm bilmiyorum. Dr gösterdim bunları istemişler diye iyi Bi ara aç gel bakalm diyo. Saat 3 olmuş film için bana aç gel dediler zaten. Dedim şimdi yapalım açım zaten diyince yaptılar artıkEpey de detaylı, evcil hayvanın var mı? Rubella kızamıkçık onu ben de vermıstı
Hiç Bi fikrim yokSonradan oluştu demekki bu sıvı nasıl birikiyor içeriye ya
Film vermediler geç çektiler zaten akşm Dr aradık kendi dedi. Ben geldiniğizde size veririm dedi Aret bey de baksın mahvettiler beni zaten yaCanım tüpte sıvı birikmesi hidrosalpenks demek. Çekmeyi beceremeyen gerizekalı doktor bana bu teşhisi koymuştu burada da bahsetmiştim. Ama hamile kaldım o ay ben sonra düşük oldu derken kaliteli bir yerde filmi tekrarladım hidrosalpenks olmadığını öğrendim. Rica etsem filmini atar mısın araştıra araştıra artık bu konuda fikir sahibiyim. Sonra istersen sana cevat bayrak hocanın şahsi numarasını veririm. Filmlerini ona gönder yorum al. Ben öyle yapmıştım. Eski cihazla yapılan çekimlerde yanlış sonuç çıkabiliyor çünkü. Biri tıkalı biri hidrosalpenks tüple gebe kalman mümkün değil.
Sağolasın canm alcam inşallah elime geçinceGeçmiş olsun canım. Başka doktorlardan da fikir mi alsan acaba. Ciddi şeyler çünkü bu işler.
Amin inşallah korkuyorum artıkInşallah temiz çıkar sonuçlar küçük müdahalelerle atlatırsınız.
Canım mutlaka git doktora bu şekilde olması normal değil film sonrası. Bazen hidrosalpenks varsa o açılmaya çalışıldıysa sıkıntı olabiliyor diye okumuştum. O sebeple zaten tüpte sıvı varsa açmaya çalışmıyorlar film ile. Geçmiş olsun ama izle kendini ihmal etmeYok canm bilmiyorum. Dr gösterdim bunları istemişler diye iyi Bi ara aç gel bakalm diyo. Saat 3 olmuş film için bana aç gel dediler zaten. Dedim şimdi yapalım açım zaten diyince yaptılar artık
Hiç Bi fikrim yok
Film vermediler geç çektiler zaten akşm Dr aradık kendi dedi. Ben geldiniğizde size veririm dedi Aret bey de baksın mahvettiler beni zaten ya
Sağolasın canm alcam inşallah elime geçince
Amin inşallah korkuyorum artık
Kızlar ben sabaha kadar ölüyordum nerdeyse.. Hastaneden tam çıkacağımda sağ kolum omzum karnımla beraber Bi ağrı girdi kopuyodu sanki kıpırdayamadm ağlamaktan acıdan 1 saat kendime gelemedim. Akşam eve geldik bişeyler yedim erkenden yattım sonra lavobaya kalktım karnımın içi öyle Bi acıyor ki rahimle birlikte bir de midem çok kötü ayakta duramadım sonra istifra ettim geri eşim kaldırdı yatırdı kıpırdayamadm sabaha kadar böyle mahvoldum sağıma soluma bile dönemedim. Şimdi biraz daha iyi gibiyim ama yürüyemiyorum karnımın içini kazıyolar sanki.. Ben bunun açılması içini operasyonu düşünemiyorum bile çok kötüyüm
Henüz 40lı yaşlarında daha öyle yaşlı biri değil ilk tümör olduğunu zaten ilk çocuguna hamileyken öğrenmişlerAllah şifa versin inşallah genç birimi kaçırdım ben en başı mesajları tek tek okumama rağmen gözükmeyenler oluyor
Teşekkür ederim. Hatırladığım kadar düşükten sonra belim göğsüm ağrımamıştı bacaklarım ağrımıştı. Tabi herkesde farklı olabilir. İnşallah hayırlı zamanda tekrar nasip olurGeçmiş olsun. Ben bisey soracaktim ben kurtajsiz düşük yaptım parca felan kalmadığı için 20 gün oldu düşük yapalı korunmuyoruz ama siz dusukten sonra göğüs agrisi hassasiyeti yaşadınız mi adet olacak gibi bi belirti var ama adet yok kasiklarim ağrıyor gogsum belim bi sorayim dedim bilginiz varsa 7 haftalık düşük yapmıştım.
Doktoruna haber ver canım..bizi de haberdar etYok canm bilmiyorum. Dr gösterdim bunları istemişler diye iyi Bi ara aç gel bakalm diyo. Saat 3 olmuş film için bana aç gel dediler zaten. Dedim şimdi yapalım açım zaten diyince yaptılar artık
Hiç Bi fikrim yok
Film vermediler geç çektiler zaten akşm Dr aradık kendi dedi. Ben geldiniğizde size veririm dedi Aret bey de baksın mahvettiler beni zaten ya
Kızlar ben sabaha kadar ölüyordum nerdeyse.. Hastaneden tam çıkacağımda sağ kolum omzum karnımla beraber Bi ağrı girdi kopuyodu sanki kıpırdayamadm ağlamaktan acıdan 1 saat kendime gelemedim. Akşam eve geldik bişeyler yedim erkenden yattım sonra lavobaya kalktım karnımın içi öyle Bi acıyor ki rahimle birlikte bir de midem çok kötü ayakta duramadım sonra istifra ettim geri eşim kaldırdı yatırdı kıpırdayamadm sabaha kadar böyle mahvoldum sağıma soluma bile dönemedim. Şimdi biraz daha iyi gibiyim ama yürüyemiyorum karnımın içini kazıyolar sanki.. Ben bunun açılması içini operasyonu düşünemiyorum bile çok kötüyüm
Nerde yaptırdın işlemleri canım? yani bu ağrılar falan çok normal gelmedi bana. ihmal etme lütfen, haberdar et bizi deYok canm bilmiyorum. Dr gösterdim bunları istemişler diye iyi Bi ara aç gel bakalm diyo. Saat 3 olmuş film için bana aç gel dediler zaten. Dedim şimdi yapalım açım zaten diyince yaptılar artık
Hiç Bi fikrim yok
Geçmezse gidicem gece eşim götürecek oldu ama inan hareket edemiyodum şimdi biraz daha iyiyim şükürCanım mutlaka git doktora bu şekilde olması normal değil film sonrası. Bazen hidrosalpenks varsa o açılmaya çalışıldıysa sıkıntı olabiliyor diye okumuştum. O sebeple zaten tüpte sıvı varsa açmaya çalışmıyorlar film ile. Geçmiş olsun ama izle kendini ihmal etme
Biraz daha iyiyim canm karnım hala acıyo ama biraz daha rahat hareket edebiliyorumDoktoruna haber ver canım..bizi de haberdar et
Tekden de yaptırdım çok ilgisizler sanki ya damar yolunu acilde kendin açtır sonra rötgene in dedilerNerde yaptırdın işlemleri canım? yani bu ağrılar falan çok normal gelmedi bana. ihmal etme lütfen, haberdar et bizi de
rabbim evlatlarına bağışlasın şifa versin inşallahHenüz 40lı yaşlarında daha öyle yaşlı biri değil ilk tümör olduğunu zaten ilk çocuguna hamileyken öğrenmişler
Çok geçmiş olsun canımBen bugün hsg çekildim tüpleri tıkalıymış Bi tanesi hiç çalışmıyomuş.diğeri de sıvı birikmiş o da tıkalıymış işlem esnasında biraz açılmış ama tam değilönceden olsa bu tıkanıklık ben 4 kere nasıl hamile kaldım
Geçmiş olsun canım tıkalı olduğu için mi bu kadar zor geçti acaba sonrası dOktora sordun mu niye böyle olduYok canm bilmiyorum. Dr gösterdim bunları istemişler diye iyi Bi ara aç gel bakalm diyo. Saat 3 olmuş film için bana aç gel dediler zaten. Dedim şimdi yapalım açım zaten diyince yaptılar artık
Hiç Bi fikrim yok
Maşallahh ne güzel az kalmış seninde rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinSohrab canım sen ne yaptın nasıl gidiyor tedavi surecin eylüle girdik inşallah kazasız belasız bu süreci atlatırsın .
Kızlar bende geçen gün muaneye gittim kaydımi ysptim hastaneye ultraosn acfirdim bebeğim iyi gelişmişti şükür kilosu boyu yerindedi , pazartesi de gidecem detaylı ultrasondan sonra ameliyat için gün verecekler bana doğum için ,
Hayırlısı ile geliyor inşallahaz kaldı bende heyecanlıyım
İnşallah Eylül ayı hepiniz için bereketli güzel geçer ,
İnşallah hepinizden hamilelik haberi alırım
Tekdende ben de muayene olmuştum bekarken pek memnun kalmamıştım açıkçası. Bundan sonrasında bildiğin yere git mutlaka canım. İnşallah önemli birşey değildir.Geçmezse gidicem gece eşim götürecek oldu ama inan hareket edemiyodum şimdi biraz daha iyiyim şükür
İşe falan gidemedim yatıyorum hala
Biraz daha iyiyim canm karnım hala acıyo ama biraz daha rahat hareket edebiliyorum
Tekden de yaptırdım çok ilgisizler sanki ya damar yolunu acilde kendin açtır sonra rötgene in dediler
Ben özel sağlık ta da egekent de de o kadar ilgileri ki seni hemşirenin biri alıp götürüyor herşeyini yapıyor beş dk ya bir bakıyolardı ben anlamadm burayı
Sağol canım amin insalalh sende sağlıkla kucağına bir bebek alırsınMaşallahh ne güzel az kalmış seninde rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin