Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oh ohhh:) maşallah kucağına almaya az bir zaman kaldı desene:) darısı bizlerin de başına inşallah

Arkadaslar merhaba. Daha once hamile kaldm ve 2,5 ay civarindayken dusuk yasadim. Yasim 33. Tekrar hamile kalmak istiyorum bi sure sonra ama ilk gebelik boyle oldugu icin cok korkuyorum.
Hepimizde aynı korkular var canım, okuduğuma göre 1 sene önce düşük yapmışsın yanlışsan düzeltirsin. 1 sene yeniden hazır hissetmek için iyi bir süre gibi, burda bizlerde korkularımızla baş etmeyi öğreniyoruz hep beraber. Aramıza hoşgeldin
Gerçekten öyle oldu biliyor musun? Yani dün düşündüm hatta tam 4 ay olmuş düşük yapalı.. İnsan kaldıramam yaşayamam alışamam zannediyor ama şimdi ilk gebelik düşündüğüm zamandan daha umutlu ve daha heyecanlıyım sanki. Akışa kapılmak buysa eğer:)
Canım sonradan da olabiliyor muymuş bu? Hiç bilmiyordum. Hepimiz aynı riskle karşı karşıyayız o zaman. Ama çözümü var neyseki bak içini rahat tutmaya çalış..

Merhaba Allah bebeginizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Yazılarınızdan 2 tane düşük yaptığınızı okudum. Ben de ilki 7 ikincisi 9 haftalıkken kürtaj olmak zorunda kaldım. Bunun üzerine bir takım tetkikler yapıldı ve sonucunu bekliyorum. sizin dusukleriniz kaçıncı haftalarınizda olmustu acaba ve hangi tetkikler yapilmisti? Kan sulandiriciyi doktorunuz önlem amacli mi verdi yoksa pihtilasma probleminiz dugu icin mi verdi merak ettim. Ayrica 3. Gebeliginiz dusugunuzden kac ay sonra olmustu? Biraz fazla soru sordum kusura bakmayın ama yanitlariniz benim icin önemli :)

Kalbim73 ikinci Bebeğimiz mi gelicekay cok heyecanlandim ya, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim inşallah..
Evet hayırlısı ile pazartesi gün Alaçam sanırım 20 güne gelir inşallah amin inşallah sağ salim kucağına alırım çok teşekkürler darısı başına inşallah

Merhaba, tabiki sorabilirsiniz soru sormanızda hiçbir sıkıntı yok.:) Çok geçmiş olsun öncelikle Allah bi daha yaşatmasın hiçbir arkadaşımıza. Kayıplarımızın haftaları aynı,gittiğim Dr. trombofoli paneline baktırdı. 2 gende homozigot çıktı ve hemotolojide bikaç tahlil daha yapıldı onların sonuçlanmasını beklemem falan 2 aydan fazla sürmüştür Pıhtılaşma olduğunu ama çok ciddi bir pıhtılaşma olmadığını söyledi Dr.lar kan sulandırıcı iğne tavsiye edildi.Bi tek iğne kullandırttı Dr. um aspirine gerek duymadı ve çok şükür ki yolunda gitti.Kürtajdan 1 yıl sonra karar verdim tekrar düşünmeye.Bi Dr. kontrolünden geçtim enfeksiyon var demişti antibiyotik kullandım deneme sürecimiz çok uzun sürmedi şükür ki.Darısı başınıza inş.

Evet hayırlısı ile pazartesi gün Alaçam sanırım 20 güne gelir inşallah amin inşallah sağ salim kucağına alırım çok teşekkürler darısı başına inşallah
Amin insallah cnm inşallah.. Ne günler yaşadık burda, hep umut oldunuz bize ilk hamile kalanlar..

Cok sevindim canım, 2.bebeğimiz de gelıyor, dun kontrolde kadının biri 16 eylul tarihine randevu aldı sezeryan olacakmış haftaya sonr kontrolu varmıs, Allahım bana da bu gunleri nasıp et diye dua ettim kadının dibinde
Cok sukur canım, devam ediyoruz bakalım haftaya transfer var Allahın izniyle

Evet geliyor inşallah
Rabbim inşallah bu güzel duanı kabul eder canım hadi insalalh Allah'ın izni ile geliyor transfer kazasız belasız gelsin inşallah Rabb'im emeklerinizi boşa cikarmasin inşallah

Kızlar bugün doktora gittim en son salı günü hcg 3500 çıkmıştı ama kese görünmemisti. Bugün çok şükür gördük keseyi. 0.75 mm 4+6 ile uyumlu dedi doktor. Sat a göre 5+2 olmalıydı ama milimlik farklardan dolayı ilk haftalar böyle farklar normal dedi doktor. İçim biraz rahatladı ama şimdi de kalp sesi heyecanı ve korkusu başladı. İki hafta sonra gidicem inşallah çabuk geçer ve güzel sonuçlar alırım. Bu korku hiç bitmyecek onu anladım

Gözün aydın canım kalbi de duyacaksın emınım, insallah hersey yolunda ilerlicek bu sefer

Cevap için teşekkürler, sağlıklı bir gebelik dönemi geçirmenizi diliyorum

O korku bebeğimizi kucağımıza alana kadar hatta belki de bir ömür devam edecek, henüz yaşamadım ama annelik bu değil mi zaten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…