Oh ohhh:) maşallah kucağına almaya az bir zaman kaldı desene:) darısı bizlerin de başına inşallahSohrab canım sen ne yaptın nasıl gidiyor tedavi surecin eylüle girdik inşallah kazasız belasız bu süreci atlatırsın .
Kızlar bende geçen gün muaneye gittim kaydımi ysptim hastaneye ultraosn acfirdim bebeğim iyi gelişmişti şükür kilosu boyu yerindedi , pazartesi de gidecem detaylı ultrasondan sonra ameliyat için gün verecekler bana doğum için ,
Hayırlısı ile geliyor inşallahaz kaldı bende heyecanlıyım
İnşallah Eylül ayı hepiniz için bereketli güzel geçer ,
İnşallah hepinizden hamilelik haberi alırım
Hepimizde aynı korkular var canım, okuduğuma göre 1 sene önce düşük yapmışsın yanlışsan düzeltirsin. 1 sene yeniden hazır hissetmek için iyi bir süre gibi, burda bizlerde korkularımızla baş etmeyi öğreniyoruz hep beraber. Aramıza hoşgeldinArkadaslar merhaba. Daha once hamile kaldm ve 2,5 ay civarindayken dusuk yasadim. Yasim 33. Tekrar hamile kalmak istiyorum bi sure sonra ama ilk gebelik boyle oldugu icin cok korkuyorum.
Gerçekten öyle oldu biliyor musun? Yani dün düşündüm hatta tam 4 ay olmuş düşük yapalı.. İnsan kaldıramam yaşayamam alışamam zannediyor ama şimdi ilk gebelik düşündüğüm zamandan daha umutlu ve daha heyecanlıyım sanki. Akışa kapılmak buysa eğer:)Öncelikle keşke bu başlık altında tanımasaydık ama size de merhababurada benim gibi ilk gebeliğinde bu durumu yaşayan da var sağlılıklı evladı varken de aynı şey başına gelen de var. Hata bir kaç kez kaybeden de var ama sonuç birinci sayfadaki tabloda mini mini minikler sıralanmaya başladı hatta en baştaki arkadaş bebişini kucağına aldı bile
Korku artık hep olacak ona alışıp kabullenin bence sadece o korkuyu belli bir seviyede tutup hayatımıza devam etmek zorundayız sizde zaten şuan korunuyorsunuz hazır bu ara dengeli beslenin vermek istediğiniz kilo varsa verin emin olun tekrar düşünmeye başlayınca akışa kapılıp gideceksiniz
Canım sonradan da olabiliyor muymuş bu? Hiç bilmiyordum. Hepimiz aynı riskle karşı karşıyayız o zaman. Ama çözümü var neyseki bak içini rahat tutmaya çalış..Ben bugün hsg çekildim tüpleri tıkalıymış Bi tanesi hiç çalışmıyomuş.diğeri de sıvı birikmiş o da tıkalıymış işlem esnasında biraz açılmış ama tam değilönceden olsa bu tıkanıklık ben 4 kere nasıl hamile kaldım
Ben belirti olduğunu duyup okumadım canım, yaptırdığın pıhtılaşma testi ile öğrenebilirsin diye biliyorum.Arkadaslar gebelikte pihtilasma nasil oluyor? Belirtisi var mi?
Merhaba Allah bebeginizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Yazılarınızdan 2 tane düşük yaptığınızı okudum. Ben de ilki 7 ikincisi 9 haftalıkken kürtaj olmak zorunda kaldım. Bunun üzerine bir takım tetkikler yapıldı ve sonucunu bekliyorum. sizin dusukleriniz kaçıncı haftalarınizda olmustu acaba ve hangi tetkikler yapilmisti? Kan sulandiriciyi doktorunuz önlem amacli mi verdi yoksa pihtilasma probleminiz dugu icin mi verdi merak ettim. Ayrica 3. Gebeliginiz dusugunuzden kac ay sonra olmustu? Biraz fazla soru sordum kusura bakmayın ama yanitlariniz benim icin önemli :)Hayırlı olsun, sağlıkla ilerlesin inş.Gebelik takvimin olmadığı için hamile olduğunu bilmiyordum. Ben kan sulandırıcı iğne kullanıyorum.Hiç lekelenme olmadı şükür ki.Bu aralar çok sıkıntı yaşamaya başladım umarım son haftalarımı görürüm bebeğim zamanında gelir.
Evet hayırlısı ile pazartesi gün Alaçam sanırım 20 güne gelir inşallahKalbim73 ikinci Bebeğimiz mi gelicek ay cok heyecanlandim ya, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim inşallah..
Amin insallah canımOh ohhh:) maşallah kucağına almaya az bir zaman kaldı desene:) darısı bizlerin de başına inşallah
Merhaba, tabiki sorabilirsiniz soru sormanızda hiçbir sıkıntı yok.:) Çok geçmiş olsun öncelikle Allah bi daha yaşatmasın hiçbir arkadaşımıza. Kayıplarımızın haftaları aynı,gittiğim Dr. trombofoli paneline baktırdı. 2 gende homozigot çıktı ve hemotolojide bikaç tahlil daha yapıldı onların sonuçlanmasını beklemem falan 2 aydan fazla sürmüştür Pıhtılaşma olduğunu ama çok ciddi bir pıhtılaşma olmadığını söyledi Dr.lar kan sulandırıcı iğne tavsiye edildi.Bi tek iğne kullandırttı Dr. um aspirine gerek duymadı ve çok şükür ki yolunda gitti.Kürtajdan 1 yıl sonra karar verdim tekrar düşünmeye.Bi Dr. kontrolünden geçtim enfeksiyon var demişti antibiyotik kullandım deneme sürecimiz çok uzun sürmedi şükür ki.Darısı başınıza inş.Merhaba Allah bebeginizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Yazılarınızdan 2 tane düşük yaptığınızı okudum. Ben de ilki 7 ikincisi 9 haftalıkken kürtaj olmak zorunda kaldım. Bunun üzerine bir takım tetkikler yapıldı ve sonucunu bekliyorum. sizin dusukleriniz kaçıncı haftalarınizda olmustu acaba ve hangi tetkikler yapilmisti? Kan sulandiriciyi doktorunuz önlem amacli mi verdi yoksa pihtilasma probleminiz dugu icin mi verdi merak ettim. Ayrica 3. Gebeliginiz dusugunuzden kac ay sonra olmustu? Biraz fazla soru sordum kusura bakmayın ama yanitlariniz benim icin önemli :)
Amin insallah cnm inşallah.. Ne günler yaşadık burda, hep umut oldunuz bize ilk hamile kalanlar..Evet hayırlısı ile pazartesi gün Alaçam sanırım 20 güne gelir inşallahamin inşallah sağ salim kucağına alırım çok teşekkürler darısı başına inşallah
Amin insallah cnm inşallah.. Ne günler yaşadık burda, hep umut oldunuz bize ilk hamile kalanlar..
Cok sevindim canım, 2.bebeğimiz de gelıyor, dun kontrolde kadının biri 16 eylul tarihine randevu aldı sezeryan olacakmış haftaya sonr kontrolu varmıs, Allahım bana da bu gunleri nasıp et diye dua ettim kadının dibindeSohrab canım sen ne yaptın nasıl gidiyor tedavi surecin eylüle girdik inşallah kazasız belasız bu süreci atlatırsın .
Kızlar bende geçen gün muaneye gittim kaydımi ysptim hastaneye ultraosn acfirdim bebeğim iyi gelişmişti şükür kilosu boyu yerindedi , pazartesi de gidecem detaylı ultrasondan sonra ameliyat için gün verecekler bana doğum için ,
Hayırlısı ile geliyor inşallahaz kaldı bende heyecanlıyım
İnşallah Eylül ayı hepiniz için bereketli güzel geçer ,
İnşallah hepinizden hamilelik haberi alırım
Evet geliyor inşallahCok sevindim canım, 2.bebepimiz de gelıyor, dun kontrolde kadının biri 16 eylul tarihine randevu aldı sezeryan olacakmış haftaya sonr kontrolu varmıs, Allahım bana da bu gunleri nasıp et diye dua ettim kadının dibinde
Cok sukur canım, devam ediyoruz bakalım haftaya transfer var Allahın izniyle
Inşallah canımSağol canım amin insalalh sende sağlıkla kucağına bir bebek alırsın
Inslalah yine hamile kalırım dua edermisiniz Allah razı olsunTeşekkür ederim. Hatırladığım kadar düşükten sonra belim göğsüm ağrımamıştı bacaklarım ağrımıştı. Tabi herkesde farklı olabilir. İnşallah hayırlı zamanda tekrar nasip olur
Gözün aydın canımKızlar bugün doktora gittim en son salı günü hcg 3500 çıkmıştı ama kese görünmemisti. Bugün çok şükür gördük keseyi. 0.75 mm 4+6 ile uyumlu dedi doktor. Sat a göre 5+2 olmalıydı ama milimlik farklardan dolayı ilk haftalar böyle farklar normal dedi doktor. İçim biraz rahatladı ama şimdi de kalp sesi heyecanı ve korkusu başladı. İki hafta sonra gidicem inşallah çabuk geçer ve güzel sonuçlar alırım. Bu korku hiç bitmyecek onu anladım
Cevap için teşekkürler, sağlıklı bir gebelik dönemi geçirmenizi diliyorumMerhaba, tabiki sorabilirsiniz soru sormanızda hiçbir sıkıntı yok.:) Çok geçmiş olsun öncelikle Allah bi daha yaşatmasın hiçbir arkadaşımıza. Kayıplarımızın haftaları aynı,gittiğim Dr. trombofoli paneline baktırdı. 2 gende homozigot çıktı ve hemotolojide bikaç tahlil daha yapıldı onların sonuçlanmasını beklemem falan 2 aydan fazla sürmüştür Pıhtılaşma olduğunu ama çok ciddi bir pıhtılaşma olmadığını söyledi Dr.lar kan sulandırıcı iğne tavsiye edildi.Bi tek iğne kullandırttı Dr. um aspirine gerek duymadı ve çok şükür ki yolunda gitti.Kürtajdan 1 yıl sonra karar verdim tekrar düşünmeye.Bi Dr. kontrolünden geçtim enfeksiyon var demişti antibiyotik kullandım deneme sürecimiz çok uzun sürmedi şükür ki.Darısı başınıza inş.
O korku bebeğimizi kucağımıza alana kadar hatta belki de bir ömür devam edecek, henüz yaşamadım ama annelik bu değil mi zaten :)Kızlar bugün doktora gittim en son salı günü hcg 3500 çıkmıştı ama kese görünmemisti. Bugün çok şükür gördük keseyi. 0.75 mm 4+6 ile uyumlu dedi doktor. Sat a göre 5+2 olmalıydı ama milimlik farklardan dolayı ilk haftalar böyle farklar normal dedi doktor. İçim biraz rahatladı ama şimdi de kalp sesi heyecanı ve korkusu başladı. İki hafta sonra gidicem inşallah çabuk geçer ve güzel sonuçlar alırım. Bu korku hiç bitmyecek onu anladım