Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaa ne guzel yapmıssın, gözümde canlandınız resmen, insallah hep boyle devam eder, hayır dualarını da alırsın 🙏🏻❤️
Valla inşallah hiç bir sıkıntı çıkmaz 🤲🏻 zaten normalde de iki aile sanki onlar abi ablamız biz de kardeşleri gibiydik ondan onlar bize diyebildi biz de kabul ettik yoksa iki taraf da beceremezdi, şimdi nazım geçtiği için elimden geldiğince alıştırmaya çalışıyorum tekrar sosyal hayata karışmaya çünkü insan görünce az yürüyorsa o da gidiyor stresten 😔

Valla inşallah hiç bir sıkıntı çıkmaz 🤲🏻 zaten normalde de iki aile sanki onlar abi ablamız biz de kardeşleri gibiydik ondan onlar bize diyebildi biz de kabul ettik yoksa iki taraf da beceremezdi, şimdi nazım geçtiği için elimden geldiğince alıştırmaya çalışıyorum tekrar sosyal hayata karışmaya çünkü insan görünce az yürüyorsa o da gidiyor stresten 😔
Uzun süre dısarı cıkmayınca oyle oluyor, bız bıle cıkmayınca insan gordugumuzde tuhaf olmuyor muyuz

Ben bugün hsg çekildim tüpleri tıkalıymış Bi tanesi hiç çalışmıyomuş.diğeri de sıvı birikmiş o da tıkalıymış işlem esnasında biraz açılmış ama tam değil 😔önceden olsa bu tıkanıklık ben 4 kere nasıl hamile kaldım
🥺
Sonradan olustu o zaman, laparoskopı mı olacaksın sımdı canım acıması ıcın

Ben bugün hsg çekildim tüpleri tıkalıymış Bi tanesi hiç çalışmıyomuş.diğeri de sıvı birikmiş o da tıkalıymış işlem esnasında biraz açılmış ama tam değil 😔önceden olsa bu tıkanıklık ben 4 kere nasıl hamile kaldım
🥺
Geçmiş olsun. Nasıl bir yol izleyeceksiniz simdi?😔

Sonradan olustu o zaman, laparoskopı mı olacaksın sımdı canım acıması ıcın
Ben dr öyle düşünüyorum canm. Dr dedi ki Aret bey e götür sonucunu o baksın. Yani laparoskopi olacaksa kendi niye yapmıyor anlamadım. Zaten bu ay tedavi falan bişey başlamicak galiba. Aret beyin merkezden de birisi arayıp ilgileniyor bir sürü kan tahlili istemişler 5 tüp kan verdim sonuçlarına göre ne dicek ler bilmiyorum ki
Geçmiş olsun. Nasıl bir yol izleyeceksiniz simdi?😔
Sağolasın canm sonuçları İstanbula gönderiyoruz ne önercekler bakalm

Ben dr öyle düşünüyorum canm. Dr dedi ki Aret bey e götür sonucunu o baksın. Yani laparoskopi olacaksa kendi niye yapmıyor anlamadım. Zaten bu ay tedavi falan bişey başlamicak galiba. Aret beyin merkezden de birisi arayıp ilgileniyor bir sürü kan tahlili istemişler 5 tüp kan verdim sonuçlarına göre ne dicek ler bilmiyorum ki

Sağolasın canm sonuçları İstanbula gönderiyoruz ne önercekler bakalm
5 tüp kan ne için ki?

Kadının Aç Karnına Yaptıracağı Tahliller ;
TSH-Serbest T3-Serbest T4-Anti TG - Anti TPO - Kanama Zamanı-Pıhtılaşma zamanı-PT-APTT-INR-HBsAg-Anti HBsAg-Anti HCV-HIV 1-2 - Hba1c-Toxoplasma IgG-Toxoplasma IgM-Rubella IgG-Rubella IgM-Total Bilirubin-Direkt Bilirubin-VDRL

Bunları istemişler

Kadının Aç Karnına Yaptıracağı Tahliller ;
TSH-Serbest T3-Serbest T4-Anti TG - Anti TPO - Kanama Zamanı-Pıhtılaşma zamanı-PT-APTT-INR-HBsAg-Anti HBsAg-Anti HCV-HIV 1-2 - Hba1c-Toxoplasma IgG-Toxoplasma IgM-Rubella IgG-Rubella IgM-Total Bilirubin-Direkt Bilirubin-VDRL

Bunları istemişler
Epey de detaylı, evcil hayvanın var mı? Rubella kızamıkçık onu ben de vermıstı

🥺
Sonradan oluştu demekki bu sıvı nasıl birikiyor içeriye ya

🥺
Canım tüpte sıvı birikmesi hidrosalpenks demek. Çekmeyi beceremeyen gerizekalı doktor bana bu teşhisi koymuştu burada da bahsetmiştim. Ama hamile kaldım o ay ben sonra düşük oldu derken kaliteli bir yerde filmi tekrarladım hidrosalpenks olmadığını öğrendim. Rica etsem filmini atar mısın araştıra araştıra artık bu konuda fikir sahibiyim. Sonra istersen sana cevat bayrak hocanın şahsi numarasını veririm. Filmlerini ona gönder yorum al. Ben öyle yapmıştım. Eski cihazla yapılan çekimlerde yanlış sonuç çıkabiliyor çünkü. Biri tıkalı biri hidrosalpenks tüple gebe kalman mümkün değil.

İyi olur şimdi bile güzel o zamana zaten artar içini ferah tut 😇Güzeldi valla karşıdakiler aman işi yapsın gibi bir kafada olmayıp arkadaş olunca gün geçiyor hatta bügün eşi yaptı yemeği okuldan gelince, biz kamp sandalyesi ile bina dışında yürüme alıştırması yaptık yorulduğu yerde açtım oturttum abi okuldan gelince şok oldu nasıl çıkardın korkuyorum der otururdu diye 🥰 bende öyle yok artık dedim beni bile görüp stres yapıp yürüyemedi insan görmeye alışacak az az sokakta yoksa nasıl ilerleyecek diye çıkardım dedim 🙈
Ne güzel düşünmüşsün😊 insan yakınlarına nazlanır ya sana bişey diyememiştir ki onun da yararına olmuş. İnşallah çabucak iyileşir🙏

Ne güzel düşünmüşsün😊 insan yakınlarına nazlanır ya sana bişey diyememiştir ki onun da yararına olmuş. İnşallah çabucak iyileşir🙏
Amin inşallah valla ne güzel olur 2 ay sonra kemoterapi işe yaramış tümör küçülmüş deseler Allah bilir nasıl sevinir🤲🏻

X