Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaslar merhaba. Daha once hamile kaldm ve 2,5 ay civarindayken dusuk yasadim. Yasim 33. Tekrar hamile kalmak istiyorum bi sure sonra ama ilk gebelik boyle oldugu icin cok korkuyorum.
Emin ol hepimiz aynıyız canım. Henüz gebe olmayanlar tekrar olmayacak mı diye, gebe kalanlar sağlıklı ilerleyecek mi diye korkuyor. İlk defa gebelik haberi alanları görüyorum forumda be güzel tebrik ediyorlar. Ama bizim gibi kaybı olanların tebrik cümlesi de inşallah sağlıkla ilerler oluyor. Ama bir kere üzücü şey yaşadık diye hep öyle olmayacak güzel düşünelim

Ne kadar oldu düşük yapalı?

1 yil kadar oldu canim. Cok korkuyorum.

Arkadaslar merhaba. Daha once hamile kaldm ve 2,5 ay civarindayken dusuk yasadim. Yasim 33. Tekrar hamile kalmak istiyorum bi sure sonra ama ilk gebelik boyle oldugu icin cok korkuyorum.
Çok geçmiş olsun, Allah tekrar yaşatmasın inşallah. Bu gruptaki herkes kayıp yaşadı malesef. Hepimizin korkuları var ama herşeyin daha güzel olacağına da umudumuz var. Öncelikle biraz kafanızı boşaltırsanız daha rahat ilerlersiniz. En yakın zamanda Rabbim kucağınızı doldursun

Cok tesekkur ederm. Insallah.

Ne kadardır korunmuyorsunuz peki? Korkma canım ilk sayfadaki listeye bak oradaki arkadaşlarımızın hepsi bizim yaşadığımızı yaşadı bak listedeki bebişlere çok sağlıklılar maşallah
Korunuyoruz su an ama istiyorum birkac ay sonra korunmayi birakacagiz insallah canim. Korunma sebebimiz de calisiyor olmam. Bakacak kimsem yok. Tayin bekliyorum.

Öncelikle keşke bu başlık altında tanımasaydık ama size de merhababurada benim gibi ilk gebeliğinde bu durumu yaşayan da var sağlılıklı evladı varken de aynı şey başına gelen de var. Hata bir kaç kez kaybeden de var ama sonuç birinci sayfadaki tabloda mini mini minikler sıralanmaya başladı hatta en baştaki arkadaş bebişini kucağına aldı bile

Korku artık hep olacak ona alışıp kabullenin bence sadece o korkuyu belli bir seviyede tutup hayatımıza devam etmek zorundayız sizde zaten şuan korunuyorsunuz hazır bu ara dengeli beslenin vermek istediğiniz kilo varsa verin emin olun tekrar düşünmeye başlayınca akışa kapılıp gideceksiniz

Tesekkur ederim. Moral buldum biraz sagolun hepiniz.

Canım sen daha iyi bilirsin yan etkisi de oluyor mu bilmiyorum ama nar suyu da rahim kalınlığına iyi geliyor diyorlar. Sıkma canını inşallah güzel olacak
Kalınlık gunune gore normalmiş, hatta ıyıymıs diğer kızlarınkıne göre, tüp bebek topiğinde sordum, bıraz rahatladım, PlutonMerkez 7mm ile transfer olmus ve tutmus benım 10.gün 8,9 mm suan..
Korkuyorum kuzum bitkisel bısey almaya, suan sadece ananas yiyorum 1 dilim, millet 2 3 dilim yemıs

Bence de gayet iyi kalınlığı sen içini ferah tut ananas da mı kalınlığa iyi geliyor peki?

Senin 10.güne göre iyi hiç öyle düşünme ve bir dilimden fazla yeme boşver bir dilim yeter bence8,9 diyoruz cumaya o artar tabiki içini ferah tut

Bence de gayet iyi kalınlığı sen içini ferah tut ananas da mı kalınlığa iyi geliyor peki?
Tutunma için iyi diyorlar canım, transfere kadar yiyip bırakıcam
Senin 10.güne göre iyi hiç öyle düşünme ve bir dilimden fazla yeme boşver bir dilim yeter bence8,9 diyoruz cumaya o artar tabiki içini ferah tut
Bi de şuan sadece ilac ile kalınlasıyor, lucrin vuruldu ya bana.. İnsallah iyi olur canım, cuma sabahtan gıdıcem..
Senin günün nasıl gectı bugun?

Kalınlık iyi geldi bana da kuzum sen içini ferah tut inşallah bebişlerin tutunacağı varsa tutunur ben de ananas hiç sevmememe rağmen biraz yemiştim çilek yedim bol bol temiz hava aldım. Ne vesile oluyor bilmiyorum ama benim duvar kalınlığım düşüktü ikinci yumurtanın boyutu da küçüktü olacağı varsa oluyor galiba ondan önce kaç kere boş geçtik. Hayırlısı olsun inşallah senin de

İnsallahhh canım, arkadasın 7 mm ile transferi yapilmis ve tutmus, fazla kalınlıkta ıyı deılmiş oyle dıyorlar..

İnsallahhh canım, arkadasın 7 mm ile transferi yapilmis ve tutmus, fazla kalınlıkta ıyı deılmiş oyle dıyorlar..
Benim de çatlatma iğnesi yapıldığında 6,5-7 gibiydi. Çok kalın olunca da yerleşirken kaybolup gidiyordur belki haklısın zaten minicik bir şey

Hiç bilmiyordum bunu. Ananasın detox etkisi de varya söktürücü gibi düşünüp yumurtlama sonrası hiç yemezdim. O zaman yemek faydamıza yani

aynen kuzum hiç evham yapma bnm hep 9.5-10mm arası oluyordu transfer günü inceliyordu değişikim biraz nasip olunca 7 ilede oluyor ki senin kalınlıgı çok ideall

Benim de çatlatma iğnesi yapıldığında 6,5-7 gibiydi. Çok kalın olunca da yerleşirken kaybolup gidiyordur belki haklısın zaten minicik bir şey
Nasip valla bu işler
Hiç bilmiyordum bunu. Ananasın detox etkisi de varya söktürücü gibi düşünüp yumurtlama sonrası hiç yemezdim. O zaman yemek faydamıza yani
Evet evet cok faydalı, tüp bebek yapanlar hep yıyor
aynen kuzum hiç evham yapma bnm hep 9.5-10mm arası oluyordu transfer günü inceliyordu değişikim biraz nasip olunca 7 ilede oluyor ki senin kalınlıgı çok ideall
İnsallah canım, cuma gunu doktor su gun transfer yapıcaz derse o kadar rahatlicam kı.. İptal olur dıye de korkuyorum

İyi olur şimdi bile güzel o zamana zaten artar içini ferah tut Güzeldi valla karşıdakiler aman işi yapsın gibi bir kafada olmayıp arkadaş olunca gün geçiyor hatta bügün eşi yaptı yemeği okuldan gelince, biz kamp sandalyesi ile bina dışında yürüme alıştırması yaptık yorulduğu yerde açtım oturttum abi okuldan gelince şok oldu nasıl çıkardın korkuyorum der otururdu diye bende öyle yok artık dedim beni bile görüp stres yapıp yürüyemedi insan görmeye alışacak az az sokakta yoksa nasıl ilerleyecek diye çıkardım dedim

Yaaa ne guzel yapmıssın, gözümde canlandınız resmen, insallah hep boyle devam eder, hayır dualarını da alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…