Valla inşallah hiç bir sıkıntı çıkmazYaaa ne guzel yapmıssın, gözümde canlandınız resmen, insallah hep boyle devam eder, hayır dualarını da alırsın
Uzun süre dısarı cıkmayınca oyle oluyor, bız bıle cıkmayınca insan gordugumuzde tuhaf olmuyor muyuzValla inşallah hiç bir sıkıntı çıkmazzaten normalde de iki aile sanki onlar abi ablamız biz de kardeşleri gibiydik ondan onlar bize diyebildi biz de kabul ettik yoksa iki taraf da beceremezdi, şimdi nazım geçtiği için elimden geldiğince alıştırmaya çalışıyorum tekrar sosyal hayata karışmaya çünkü insan görünce az yürüyorsa o da gidiyor stresten
Sonradan olustu o zaman, laparoskopı mı olacaksın sımdı canım acıması ıcınBen bugün hsg çekildim tüpleri tıkalıymış Bi tanesi hiç çalışmıyomuş.diğeri de sıvı birikmiş o da tıkalıymış işlem esnasında biraz açılmış ama tam değilönceden olsa bu tıkanıklık ben 4 kere nasıl hamile kaldım
Geçmiş olsun. Nasıl bir yol izleyeceksiniz simdi?Ben bugün hsg çekildim tüpleri tıkalıymış Bi tanesi hiç çalışmıyomuş.diğeri de sıvı birikmiş o da tıkalıymış işlem esnasında biraz açılmış ama tam değilönceden olsa bu tıkanıklık ben 4 kere nasıl hamile kaldım
Ben dr öyle düşünüyorum canm. Dr dedi ki Aret bey e götür sonucunu o baksın. Yani laparoskopi olacaksa kendi niye yapmıyor anlamadım. Zaten bu ay tedavi falan bişey başlamicak galiba. Aret beyin merkezden de birisi arayıp ilgileniyor bir sürü kan tahlili istemişler 5 tüp kan verdim sonuçlarına göre ne dicek ler bilmiyorum kiSonradan olustu o zaman, laparoskopı mı olacaksın sımdı canım acıması ıcın
Sağolasın canm sonuçları İstanbula gönderiyoruz ne önercekler bakalmGeçmiş olsun. Nasıl bir yol izleyeceksiniz simdi?
5 tüp kan ne için ki?Ben dr öyle düşünüyorum canm. Dr dedi ki Aret bey e götür sonucunu o baksın. Yani laparoskopi olacaksa kendi niye yapmıyor anlamadım. Zaten bu ay tedavi falan bişey başlamicak galiba. Aret beyin merkezden de birisi arayıp ilgileniyor bir sürü kan tahlili istemişler 5 tüp kan verdim sonuçlarına göre ne dicek ler bilmiyorum ki
Sağolasın canm sonuçları İstanbula gönderiyoruz ne önercekler bakalm
Operasyon olacak olursa isteniyor histeroskopi için benden de aldılar o kadar5 tüp kan ne için ki?
Epey de detaylı, evcil hayvanın var mı? Rubella kızamıkçık onu ben de vermıstıKadının Aç Karnına Yaptıracağı Tahliller ;
TSH-Serbest T3-Serbest T4-Anti TG - Anti TPO - Kanama Zamanı-Pıhtılaşma zamanı-PT-APTT-INR-HBsAg-Anti HBsAg-Anti HCV-HIV 1-2 - Hba1c-Toxoplasma IgG-Toxoplasma IgM-Rubella IgG-Rubella IgM-Total Bilirubin-Direkt Bilirubin-VDRL
Bunları istemişler
Sonradan oluştu demekki bu sıvı nasıl birikiyor içeriye yaBen bugün hsg çekildim tüpleri tıkalıymış Bi tanesi hiç çalışmıyomuş.diğeri de sıvı birikmiş o da tıkalıymış işlem esnasında biraz açılmış ama tam değilönceden olsa bu tıkanıklık ben 4 kere nasıl hamile kaldım
Benden almadılarOperasyon olacak olursa isteniyor histeroskopi için benden de aldılar o kadar
Ama seni de bayılttılar oysaBenden almadılar
Canım tüpte sıvı birikmesi hidrosalpenks demek. Çekmeyi beceremeyen gerizekalı doktor bana bu teşhisi koymuştu burada da bahsetmiştim. Ama hamile kaldım o ay ben sonra düşük oldu derken kaliteli bir yerde filmi tekrarladım hidrosalpenks olmadığını öğrendim. Rica etsem filmini atar mısın araştıra araştıra artık bu konuda fikir sahibiyim. Sonra istersen sana cevat bayrak hocanın şahsi numarasını veririm. Filmlerini ona gönder yorum al. Ben öyle yapmıştım. Eski cihazla yapılan çekimlerde yanlış sonuç çıkabiliyor çünkü. Biri tıkalı biri hidrosalpenks tüple gebe kalman mümkün değil.Ben bugün hsg çekildim tüpleri tıkalıymış Bi tanesi hiç çalışmıyomuş.diğeri de sıvı birikmiş o da tıkalıymış işlem esnasında biraz açılmış ama tam değilönceden olsa bu tıkanıklık ben 4 kere nasıl hamile kaldım
O da doğru onun için iki kat daha farklı bir durum haklı olarakUzun süre dısarı cıkmayınca oyle oluyor, bız bıle cıkmayınca insan gordugumuzde tuhaf olmuyor muyuz
Sedasyon tarzı anestezi verıldıgı ıcın sanırımAma seni de bayılttılar oysabenim aldılar zor verdim hatta yine iki saat kan akmadı tüpe kan şekerim düşüp mide bulantısı terleme hop gözler karardı
Ne güzel düşünmüşsünİyi olur şimdi bile güzel o zamana zaten artar içini ferah tutGüzeldi valla karşıdakiler aman işi yapsın gibi bir kafada olmayıp arkadaş olunca gün geçiyor hatta bügün eşi yaptı yemeği okuldan gelince, biz kamp sandalyesi ile bina dışında yürüme alıştırması yaptık yorulduğu yerde açtım oturttum abi okuldan gelince şok oldu nasıl çıkardın korkuyorum der otururdu diye bende öyle yok artık dedim beni bile görüp stres yapıp yürüyemedi insan görmeye alışacak az az sokakta yoksa nasıl ilerleyecek diye çıkardım dedim
Olabilir çünkü rahim filminde de bayılttı ama ne kan istedi ne işleme girerken o kadar detay vardıSedasyon tarzı anestezi verıldıgı ıcın sanırım
Amin inşallah valla ne güzel olur 2 ay sonra kemoterapi işe yaramış tümör küçülmüş deseler Allah bilir nasıl sevinirNe güzel düşünmüşsüninsan yakınlarına nazlanır ya sana bişey diyememiştir ki onun da yararına olmuş. İnşallah çabucak iyileşir
Ahh keşke❤ Kim olursa olsun birine muhtaç olmak çok kötü birşey. En yakın zamanda şifa bulsun inşallahAmin inşallah valla ne güzel olur 2 ay sonra kemoterapi işe yaramış tümör küçülmüş deseler Allah bilir nasıl sevinir