Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız kesin değil deme bak ağzını hayıra aç İnşallah gelecek minnoşun, annesi
Korkuyorum bir şey olursa diye, o yüzden bir şey diyemiyorum içim içimi yiyor Ama inşAllah sağlıklı sıhhatli harika bir gebelik olur

Kızlar 21 günlük benim yaptığımın adı Get Fit Challenge, Chloe’nin kendi sitesinden programlara bakabilirsiniz.

Korkuyorum bir şey olursa diye, o yüzden bir şey diyemiyorum içim içimi yiyor Ama inşAllah sağlıklı sıhhatli harika bir gebelik olur
İnşallah canım idrar testini de 2 gün arayla tekrarla dahada koyulaşacak İnşaAllah kat kat artsın değerin. Ardından biz de hamile kalsak ne güzel bir muhabbet olur şurda hepimiz mutlu olalım İnşaAllah

Kızlar bugün muayeneye gittim. Doktorum bu ay güzel yumurtlamışsın yine yimurtlama olmuş dedi 14mm de yumurta gelişmiş. Bu ayki adetle İnşallah dondurulmuşlarımı deneyeceğiz. Dienille diye bir ilaç verdi 5 gün kullanacaksın dedi.

Hadi hayırlısı inşallah canım. Inşallah bu ay o mutlu haberi alırız.

Hadi inşAllah senden de çok güzel haberler bekliyoruz canım

Kızlar benimde 2 gündür kanamam başladı tekrar düşük sonrası 10 gün sürmüştü . Sonra bitmişti. Şimdi tekrar başladı az az. Gittim kontrole. Hcg daha 200lerde. Düşmemiş. Rahimde hala kalınmış. Kanama ile incelir diyor. Bakalım

Geçmiş olsun canım.Yavaş yavaş düşüyor hcg benimde 2.kürtajimda öyle olmuştu belki bebeğin haftasiyla alakası vardır.

Geçmiş olsun kuzum inş düzelir en yakın zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…