Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Herkese merhaba arkadaşlar. 12 kasımda kürtaj oldum 3 ay dinlenelim sonra klomen ile devam ederiz diye düşünüyordum. Çümkü ilk gebeliğim klomenle oldu ve sorunsuz sağlıkla ilerledi. 2. ve 3. kendiliğinden oldu ama biri kimyasal diğeri boş gebelik oldu ve kürtajla sonlandı. Kürtajdan 40 gün sonra ilk adetimi oldum bu hafta yumurtlama haftası testle takip ediyorum ama değerlendirsem mi bilemedim. Takviye olarak clife macun beralife pkos seti inofolic şase d vitamini ve omega kullanıyorum. Aslında takviyeleri adet olabilmek için kullanıyorum. Sizce bu ay değerlendireyim mi yoksa gelecek ay klomen isteyip öyle mi denesem. Kendiliğinden oluşan gebelik yine olumsuz mu olur kafam çok karışık. bu arada pıhtılaşma sonucum hala çıkmadı bu hafta çıkacak muhtemelen

Çok gençsin daha canım.Ne kadar zamandır çocuk istiyorsun?
Sen kaç yaşındasın?
zaten 1.5 yıldır evliyim kuZum Nisanda istemeye başlamıştık ve ilk denemde oldu sonra haziranda kürtaj oldum işte ozamandan beri yine istiyoruz canım

Sen kaç yaşındasın?
zaten 1.5 yıldır evliyim kuZum Nisanda istemeye başlamıştık ve ilk denemde oldu sonra haziranda kürtaj oldum işte ozamandan beri yine istiyoruz canım
26 yaşındayım. En kısa zamanda olur inşallah.Yeni evli sayılırsın zaten tadını çıkar.

Yok canim daha var, gecen ay oldugu gibi 26 gunde olursam 8 ocak bat. Ama en ufak bir adet belirtim de yok, tabii psikolojik olarak belirti yaratmaya calisinca oluyor da aslinda yok
Benim de bu ay öyle olunca acaba mı demiştim ama akşamına oldum tabi.Rabbim gönlündekini nasip etsin inşallah.

Doktorun ne dedi canım değerlendir dedi mi yine ilaç mı kullanacaksın dedi? Yani sen bilirsin ama madem sonuçta bekliyorsun bekle bir ay daha istersen.

Doktorun ne dedi canım değerlendir dedi mi yine ilaç mı kullanacaksın dedi? Yani sen bilirsin ama madem sonuçta bekliyorsun bekle bir ay daha istersen.
Doktora gitmedim canım kan sonuçlarım çıksın sonra randevu alıp gidicem inşallah. Dediğin gibi bekleyim bakalım ne diyecek

Arkadaşlar daha iyi bilir ama acaba rahimin dinlenmesi daha iyi olmaz mı?

Arkadaşlar daha iyi bilir ama acaba rahimin dinlenmesi daha iyi olmaz mı?
Kürtaj sonrası kontrolde rahim iyi görünüyor kalınlaşma falan da yok demişti ama tabi bir ay daha dursam daha iyi olur. Ne bileym burada da okudukça insan bira önce olsun istiyor. Sağlıkla olsun da bir ay daha bekleriz :)

Kuzum benim kanamam da öyle oldu bitti tekrar basladi. 21. Gunde de durdu şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…