- 26 Mart 2020
- 3.713
- 3.450
Hayırlısı olsun kuzum.İnşallah canım
Ya Ben senin yaşını merak ettim canım.Belki yazdın ama görmemişimdir.İnşallah canım
Bilmiyorum onu canım, tahlil yaptırmamıştım tek düşük olduğu için.
29 canımYa Ben senin yaşını merak ettim canım.Belki yazdın ama görmemişimdir.
Çok gençsin daha canım.Ne kadar zamandır çocuk istiyorsun?29 canım
Sen kaç yaşındasın?Çok gençsin daha canım.Ne kadar zamandır çocuk istiyorsun?
Yok canim daha var, gecen ay oldugu gibi 26 gunde olursam 8 ocak bat. Ama en ufak bir adet belirtim de yok, tabii psikolojik olarak belirti yaratmaya calisinca oluyor da aslinda yokHayırlısı olsun canım.Bugün mü bat ? Yoksa günün var mı daha?
26 yaşındayım. En kısa zamanda olur inşallah.Yeni evli sayılırsın zaten tadını çıkar.Sen kaç yaşındasın?
zaten 1.5 yıldır evliyim kuZum Nisanda istemeye başlamıştık ve ilk denemde oldu sonra haziranda kürtaj oldum işteozamandan beri yine istiyoruz canım
Benim de bu ay öyle olunca acaba mı demiştim ama akşamına oldum tabi.Yok canim daha var, gecen ay oldugu gibi 26 gunde olursam 8 ocak bat. Ama en ufak bir adet belirtim de yok, tabii psikolojik olarak belirti yaratmaya calisinca oluyor da aslinda yok
Amin canim hepimize insallahBenim de bu ay öyle olunca acaba mı demiştim ama akşamına oldum tabi.Rabbim gönlündekini nasip etsin inşallah.
Aynen canım inşallah sağol26 yaşındayım. En kısa zamanda olur inşallah.Yeni evli sayılırsın zaten tadını çıkar.
Doktorun ne dedi canım değerlendir dedi mi yine ilaç mı kullanacaksın dedi? Yani sen bilirsin ama madem sonuçta bekliyorsun bekle bir ay daha istersen.Herkese merhaba arkadaşlar. 12 kasımda kürtaj oldum 3 ay dinlenelim sonra klomen ile devam ederiz diye düşünüyordum. Çümkü ilk gebeliğim klomenle oldu ve sorunsuz sağlıkla ilerledi. 2. ve 3. kendiliğinden oldu ama biri kimyasal diğeri boş gebelik oldu ve kürtajla sonlandı. Kürtajdan 40 gün sonra ilk adetimi oldum bu hafta yumurtlama haftası testle takip ediyorum ama değerlendirsem mi bilemedim. Takviye olarak clife macun beralife pkos seti inofolic şase d vitamini ve omega kullanıyorum. Aslında takviyeleri adet olabilmek için kullanıyorum. Sizce bu ay değerlendireyim mi yoksa gelecek ay klomen isteyip öyle mi denesem. Kendiliğinden oluşan gebelik yine olumsuz mu olur kafam çok karışık. bu arada pıhtılaşma sonucum hala çıkmadı bu hafta çıkacak muhtemelen
10 ay oldu galiba kürtaj olalı daha yeni psikolojimi toparladim belki bu ay nasipse artik istemeye cesaret edicem.Aynen canım inşallah sağolSen ne zamandır istiyorsun?
Doktora gitmedim canım kan sonuçlarım çıksın sonra randevu alıp gidicem inşallah. Dediğin gibi bekleyim bakalım ne diyecekDoktorun ne dedi canım değerlendir dedi mi yine ilaç mı kullanacaksın dedi? Yani sen bilirsin ama madem sonuçta bekliyorsun bekle bir ay daha istersen.
Arkadaşlar daha iyi bilir ama acaba rahimin dinlenmesi daha iyi olmaz mı?Herkese merhaba arkadaşlar. 12 kasımda kürtaj oldum 3 ay dinlenelim sonra klomen ile devam ederiz diye düşünüyordum. Çümkü ilk gebeliğim klomenle oldu ve sorunsuz sağlıkla ilerledi. 2. ve 3. kendiliğinden oldu ama biri kimyasal diğeri boş gebelik oldu ve kürtajla sonlandı. Kürtajdan 40 gün sonra ilk adetimi oldum bu hafta yumurtlama haftası testle takip ediyorum ama değerlendirsem mi bilemedim. Takviye olarak clife macun beralife pkos seti inofolic şase d vitamini ve omega kullanıyorum. Aslında takviyeleri adet olabilmek için kullanıyorum. Sizce bu ay değerlendireyim mi yoksa gelecek ay klomen isteyip öyle mi denesem. Kendiliğinden oluşan gebelik yine olumsuz mu olur kafam çok karışık. bu arada pıhtılaşma sonucum hala çıkmadı bu hafta çıkacak muhtemelen
Kürtaj sonrası kontrolde rahim iyi görünüyor kalınlaşma falan da yok demişti ama tabi bir ay daha dursam daha iyi olur. Ne bileym burada da okudukça insan bira önce olsun istiyor. Sağlıkla olsun da bir ay daha bekleriz :)Arkadaşlar daha iyi bilir ama acaba rahimin dinlenmesi daha iyi olmaz mı?
10 ay oldu galiba kürtaj olalı daha yeni psikolojimi toparladim belki bu ay nasipse artik istemeye cesaret edicem.
Kuzum benim kanamam da öyle oldu bitti tekrar basladi. 21. Gunde de durdu şükür.Kızlar benimde 2 gündür kanamam başladı tekrar düşük sonrası 10 gün sürmüştü . Sonra bitmişti. Şimdi tekrar başladı az az. Gittim kontrole. Hcg daha 200lerde. Düşmemiş. Rahimde hala kalınmış. Kanama ile incelir diyor. Bakalım
Benimde sürer gibi bi hafta. Kürtaj olmadi ya ondan kendi yavaş yavaş atıyormuş canimmKuzum benim kanamam da öyle oldu bitti tekrar basladi. 21. Gunde de durdu şükür.