Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eveeet bugün çok şükür genetik ve pıhtılaşma için kan verebildim bakalım ne zaman sonuçlanır ama en azından aklımda kalmadıPerşembe de rutin bir kontrole gideceğim ilk adet sonrası içerisi tam temizlendi mi bir sıkıntı var mı diye. Başka bir aksilik olmazsa çocuk işine kadar hastahane faslını kapatacağım şükürHastahaneye arabamız olduğu halde eşimi ikna ettim 30 dk git 30 dk dön yürüdük aradan yürüyüş de öyle çıktı

Inş Perşembe de sorun çıkmaz kuzum
Oh yürüyüş de bitmiş, ben akşam yapicam bakalım sporu..
Senin düşük ne zmn olmuştu kaç haftalıkti

Gözün aydın halletmişsin inşallah güzel sonuçlar alırsın.Benimde haftaya başlıcak bitmedikçe gözüm de büyüyor bu hastane işleri.

Hadi geçmiş olsun canım atlattın sonuçlarında güzel çıkar inşallah

Bende bugün test yaptım negatif. Yani aslında doktor olmaz zaten demişti bana foliküllerim gelişmemişti ama işte umut dünyası

Inş Perşembe de sorun çıkmaz kuzum
Oh yürüyüş de bitmiş, ben akşam yapicam bakalım sporu..
Senin düşük ne zmn olmuştu kaç haftalıkti
İnşallah24 kasım da 12 haftalık olması gerekirken 9. Haftada kalbi durmuş kürtaj olmuştum

Gözün aydın halletmişsin inşallah güzel sonuçlar alırsın.Benimde haftaya başlıcak bitmedikçe gözüm de büyüyor bu hastane işleri.
Evet ya ben mesela eğer yapılacak bir iş,gidilecek bir yer varsa hele bu hastahane ise asla o iş bitmeden rahat olamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…