Süpersin canımKızlar 40 dk leslie yaptım bugun
Amiinn cnmYerleşme bende olmasa şaşarım zaten hepsinde oldu
Ama smdiki rahim filminden kaynaklanıyordur belki bakalim canim yaşayıp gorulecegiz sağlıklısı olsun inşallah hepimiz için
Sen diyete devam tabiSüpersin canım
İlk başta benimde öyle oldu geçen sonra birden gitti devam et bırakmaValla anlamadım ki 3 kiloyu vereceğim derken üstüne eklemesem bari
Evet canım devam bugün belki yaparım sporSen diyete devam tabi
Ben de 40 dklık actım 10 dksı cool down cıktıEvet canım devam bugün belki yaparım sporGeçen 45 dk leslie yaptım çok yordu 30 dk yaparım olmazsa
Düzene girmesi çok iyi, önümüzdeki ay yumurtlamayı güzelce yakalarsınBen adet oldum kızlar beklendiği gibi yine muhteşem agrilarimla.. Tam 28 günümde oldum ona seviniyorum çünkü cok abuk subuk günlerde geliyordu düzene girdi sanırım bu ay tam zamanında
Yok yok bırakmam düzenli beslenme,spor aynen devamİlk başta benimde öyle oldu geçen sonra birden gitti devam et bırakma
En azından düzene bari girmiş valla düzenli adet olabilmek bir nimet sonuçtaBen adet oldum kızlar beklendiği gibi yine muhteşem agrilarimla.. Tam 28 günümde oldum ona seviniyorum çünkü cok abuk subuk günlerde geliyordu düzene girdi sanırım bu ay tam zamanında
O benim de sorunumAy ben bi de sürekli tartiya cıkıyorum yaa, orda da tutmam lazım kendımı
Aynen canımYok yok bırakmam düzenli beslenme,spor aynen devam
Ben de 40 dklık actım 10 dksı cool down cıktı
Evet hamile kalabilmek güzel ama sürekli kayıp olunca hamile kalmaya bile korkar oldum her seferinde kanama en çok moralimi bozan şey beni korkutan şey kanama olması. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün İnşallahÇok üzüldüm canım benim Rabbim büyük bir bakmışsın kollarında oluverir bebişin. Hamile kalabilmen bile çok güzel sıkı takip ilaçlarla tamamlarsın hamileliğini herşeyin vakti saati var hayat mucizelerle dolu ..
Ay ben bi de sürekli tartiya cıkıyorum yaa, orda da tutmam lazım kendımı
İnşallah .. evet hep öyle olacak gibi sanıyorsun o kanama berbat bişey . Normal giden gebelikte neden kanama olsunki eyvahh diyerek gözümü hastane de açtığım günler oldu. Ama Dr bana her gebelik farklı hiç biri benzemez dedi tekrar tekrar yaşarmıyım diye sorduğumda yüzde 3 dedi. İnsan yinede korkar tabi kimse sonunu bilerek girmiyor ki o yola. Bişey olmaz Allahın izni ile düşünerek pozitif olmaya çalışın sizdeEvet hamile kalabilmek güzel ama sürekli kayıp olunca hamile kalmaya bile korkar oldum her seferinde kanama en çok moralimi bozan şey beni korkutan şey kanama olması. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün İnşallah
Eşime soylım de tartıyı saklasınO benim de sorunum
Senın durum daha vahim, ben sadece sabahları hergunben de sürekli tartıya çıkıyorum. Yemek yedikten sonra, tuvalete gittikten sonra
Kizimdan önce de düzenli olurdu benim cok şükür cnm. Sorma ya cikolata kisti var sol tarafta acaip ağrıyor usuttum galiba 2 aydır falan. Soğan kürü Yapıcam bu ay. Kizima hamile kalmadan önce de yapmıştım. Tavsiye ederim size de enfeksiyonu güzel temizliyor arada yaparım benEn azından düzene bari girmiş valla düzenli adet olabilmek bir nimet sonuçtaMaşallah herşey değişse ağrılarımız bizi hiç bırakmıyor öyle de sadıklar