Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yerleşme bende olmasa şaşarım zaten hepsinde oldu
Ama smdiki rahim filminden kaynaklanıyordur belki bakalim canim yaşayıp gorulecegiz sağlıklısı olsun inşallah hepimiz için
Amiinn cnm eğer olmazsa transfer olcak mı onumuzdekı ay

Ben adet oldum kızlar beklendiği gibi yine muhteşem agrilarimla.. Tam 28 günümde oldum ona seviniyorum çünkü cok abuk subuk günlerde geliyordu düzene girdi sanırım bu ay tam zamanında
Düzene girmesi çok iyi, önümüzdeki ay yumurtlamayı güzelce yakalarsın

Ben adet oldum kızlar beklendiği gibi yine muhteşem agrilarimla.. Tam 28 günümde oldum ona seviniyorum çünkü cok abuk subuk günlerde geliyordu düzene girdi sanırım bu ay tam zamanında
En azından düzene bari girmiş valla düzenli adet olabilmek bir nimet sonuçtaMaşallah herşey değişse ağrılarımız bizi hiç bırakmıyor öyle de sadıklar

Evet hamile kalabilmek güzel ama sürekli kayıp olunca hamile kalmaya bile korkar oldum her seferinde kanama en çok moralimi bozan şey beni korkutan şey kanama olması. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün İnşallah

İnşallah .. evet hep öyle olacak gibi sanıyorsun o kanama berbat bişey . Normal giden gebelikte neden kanama olsunki eyvahh diyerek gözümü hastane de açtığım günler oldu. Ama Dr bana her gebelik farklı hiç biri benzemez dedi tekrar tekrar yaşarmıyım diye sorduğumda yüzde 3 dedi. İnsan yinede korkar tabi kimse sonunu bilerek girmiyor ki o yola. Bişey olmaz Allahın izni ile düşünerek pozitif olmaya çalışın sizde

Arkadaşlar merhaba. Zihnisinir fikirlerle geldim Covid karantinam yeni bitti. Evde otururken kovid oldum. Şaka gibi, eşimden geçti. Kan pıhtılaşması yapıyormuş bir süre coraspirin kullancaz. Ben bir ara başka başlıklarda okumuştum pıhtılaşmaya önlem olarak anne adayları zaten kullanıyormuş. Doktor bana üç ay bekle demişti (8+2de gelişimi durmuştu benim). İlk adetimi oldum. İkinciyi de olduktan sonra denemek istiyorum. Hamilelik haberini alana kadar coraspirin kullansam faydası olur mu sizce??? Kullanan var mı?

En azından düzene bari girmiş valla düzenli adet olabilmek bir nimet sonuçtaMaşallah herşey değişse ağrılarımız bizi hiç bırakmıyor öyle de sadıklar
Kizimdan önce de düzenli olurdu benim cok şükür cnm. Sorma ya cikolata kisti var sol tarafta acaip ağrıyor usuttum galiba 2 aydır falan. Soğan kürü Yapıcam bu ay. Kizima hamile kalmadan önce de yapmıştım. Tavsiye ederim size de enfeksiyonu güzel temizliyor arada yaparım ben

Reactions: H M
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…