Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar merhaba. Zihnisinir fikirlerle geldim :KK71: Covid karantinam yeni bitti. Evde otururken kovid oldum. Şaka gibi, eşimden geçti. Kan pıhtılaşması yapıyormuş bir süre coraspirin kullancaz. Ben bir ara başka başlıklarda okumuştum pıhtılaşmaya önlem olarak anne adayları zaten kullanıyormuş. Doktor bana üç ay bekle demişti (8+2de gelişimi durmuştu benim). İlk adetimi oldum. İkinciyi de olduktan sonra denemek istiyorum. Hamilelik haberini alana kadar coraspirin kullansam faydası olur mu sizce??? Kullanan var mı?
Öncelikle çok gecmiş olsun 😔 covid gibi gebelikte de kanın pıhtılasma egılimi artıyormus, bence bi zararınınz olmaz, benım bı arkadsıma da doktoru onlem amaclı coraspın kullandırtmıstı, tedavı surecinde de kullandı, gebe kalınca da... Ah keske benım doktorum da kullandırtasydı, pıhtılasmam varmıs benım de 😔

İnşallah .. evet hep öyle olacak gibi sanıyorsun o kanama berbat bişey . Normal giden gebelikte neden kanama olsunki eyvahh diyerek gözümü hastane de açtığım günler oldu. Ama Dr bana her gebelik farklı hiç biri benzemez dedi tekrar tekrar yaşarmıyım diye sorduğumda yüzde 3 dedi. İnsan yinede korkar tabi kimse sonunu bilerek girmiyor ki o yola. Bişey olmaz Allahın izni ile düşünerek pozitif olmaya çalışın sizde 😊
Allah sanada sabır versin. İnşallah Rabbim o acı günleri unutturacak evlatlar nasip etsin bizlere❤

Öncelikle çok gecmiş olsun 😔 covid gibi gebelikte de kanın pıhtılasma egılimi artıyormus, bence bi zararınınz olmaz, benım bı arkadsıma da doktoru onlem amaclı coraspın kullandırtmıstı, tedavı surecinde de kullandı, gebe kalınca da... Ah keske benım doktorum da kullandırtasydı, pıhtılasmam varmıs benım de 😔
Teşekkür ederim. Ben bırakmıyım o zaman bu coraspirini 👀 ilk düşük diye doktor ekstra test tahlil falan yapmadı. Patalojiye gitti o normal geldi. Kürtaja girmeden önce bir test yapılıyo ama pıhtılaşma için kanama olursa diye. O da normaldi ama o sayılıyor mu bilmiyorum? Ameliyat öncesinyapılan pıhtılaşma testi. O da kana bakıyor sonuçta :110:

Evet 21 günlük olanını bitirdim, 1 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim idrar testinden. Tabi kesin değil daha kan vericem 😂 Baya da incelmiştim bu arada 😍
Allahım ne hallere geldik iki kere kaset testte çift çizgi bize el sallıyor ama hâlâ daha kesin değil kan vereceğim diye endişe ile yarını bekliyoruz 😂😇inşallah yarın burada değerim şuymuş dediğini de görelim ve o değer böyle güzel güzel ilerlesin,sonra kese göründü kızlar,bebek göründü kızlar,kalp atışı çok iyi kızlar,yaaa cinsiyeti şuymuş,testler temiz sağlıklı derken şükür sağlıkla doğdu dediğin de olur inşallah🙏😇arkadan bekleyen hepimiz aynı şekilde gelelim tabi Allahım sen konuyu biliyorsun🙏

Teşekkür ederim. Ben bırakmıyım o zaman bu coraspirini 👀 ilk düşük diye doktor ekstra test tahlil falan yapmadı. Patalojiye gitti o normal geldi. Kürtaja girmeden önce bir test yapılıyo ama pıhtılaşma için kanama olursa diye. O da normaldi ama o sayılıyor mu bilmiyorum? Ameliyat öncesinyapılan pıhtılaşma testi. O da kana bakıyor sonuçta :110:
Benim de ilk düşük ben pıhtılasma testini kromozom testini yaptırdım, devlette 2 dusuk olup olmadıgını soruyolarmıs, bizim hastane yarı ozel, doktoru ikna ettim yaptırdık.. O hemogramdakı plt degerıne bakıyorlar sanırım... Yine de doktorunuzla gorusrusenız Bı danısın, ben coraspın ıcıyorum diye, benım arkadasım 15 yıldır ıcıyor, aynı sızın gıbı kullansam mı dıye ona danıstım zararı olur mu dıye, olsa bana olurdu,bi tarafımdan cıkardı herhalde 15 yıldır ıcıyorum dedı ☺️

Kızlar 40 dk leslie yaptım bugun 🙏🏻😅
Canım 25 dk yaptım. Ama leslie nin öğrencileri sanırım hem de daha yeni bir video bir adam yaptırıyor walk at home yazdım çıktı sıkılmışım hep aynı leslie yapmaktan iyi geldi bu bayağı terletti😂

X