- 23 Ağustos 2020
- 315
- 519
- 30
Evet 21 günlük olanını bitirdim, 1 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim idrar testinden. Tabi kesin değil daha kan vericem Baya da incelmiştim bu aradaOnu medusasli yapıyordu hamıle kaldı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet 21 günlük olanını bitirdim, 1 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim idrar testinden. Tabi kesin değil daha kan vericem Baya da incelmiştim bu aradaOnu medusasli yapıyordu hamıle kaldı
Öncelikle çok gecmiş olsun covid gibi gebelikte de kanın pıhtılasma egılimi artıyormus, bence bi zararınınz olmaz, benım bı arkadsıma da doktoru onlem amaclı coraspın kullandırtmıstı, tedavı surecinde de kullandı, gebe kalınca da... Ah keske benım doktorum da kullandırtasydı, pıhtılasmam varmıs benım deArkadaşlar merhaba. Zihnisinir fikirlerle geldim Covid karantinam yeni bitti. Evde otururken kovid oldum. Şaka gibi, eşimden geçti. Kan pıhtılaşması yapıyormuş bir süre coraspirin kullancaz. Ben bir ara başka başlıklarda okumuştum pıhtılaşmaya önlem olarak anne adayları zaten kullanıyormuş. Doktor bana üç ay bekle demişti (8+2de gelişimi durmuştu benim). İlk adetimi oldum. İkinciyi de olduktan sonra denemek istiyorum. Hamilelik haberini alana kadar coraspirin kullansam faydası olur mu sizce??? Kullanan var mı?
Hepimiz chole Ting yapıp hamıle kalırmısızEvet 21 günlük olanını bitirdim, 1 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim idrar testinden. Tabi kesin değil daha kan vericem Baya da incelmiştim bu arada
Aa o zaman başlayacağımOnu medusasli yapıyordu hamıle kaldı
Allah sanada sabır versin. İnşallah Rabbim o acı günleri unutturacak evlatlar nasip etsin bizlere❤İnşallah .. evet hep öyle olacak gibi sanıyorsun o kanama berbat bişey . Normal giden gebelikte neden kanama olsunki eyvahh diyerek gözümü hastane de açtığım günler oldu. Ama Dr bana her gebelik farklı hiç biri benzemez dedi tekrar tekrar yaşarmıyım diye sorduğumda yüzde 3 dedi. İnsan yinede korkar tabi kimse sonunu bilerek girmiyor ki o yola. Bişey olmaz Allahın izni ile düşünerek pozitif olmaya çalışın sizde
Yok yok benimki en azından 5-6 kereSenın durum daha vahim, ben sadece sabahları hergun
Kız kesin değil deme bak ağzını hayıra aç İnşallah gelecek minnoşun, annesiEvet 21 günlük olanını bitirdim, 1 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim idrar testinden. Tabi kesin değil daha kan vericem Baya da incelmiştim bu arada
Amiiiiinnn çok güzel bir dua etmişsin inşallahAllah sanada sabır versin. İnşallah Rabbim o acı günleri unutturacak evlatlar nasip etsin bizlere❤
Teşekkür ederim. Ben bırakmıyım o zaman bu coraspirini ilk düşük diye doktor ekstra test tahlil falan yapmadı. Patalojiye gitti o normal geldi. Kürtaja girmeden önce bir test yapılıyo ama pıhtılaşma için kanama olursa diye. O da normaldi ama o sayılıyor mu bilmiyorum? Ameliyat öncesinyapılan pıhtılaşma testi. O da kana bakıyor sonuçtaÖncelikle çok gecmiş olsun covid gibi gebelikte de kanın pıhtılasma egılimi artıyormus, bence bi zararınınz olmaz, benım bı arkadsıma da doktoru onlem amaclı coraspın kullandırtmıstı, tedavı surecinde de kullandı, gebe kalınca da... Ah keske benım doktorum da kullandırtasydı, pıhtılasmam varmıs benım de
Allahım ne hallere geldik iki kere kaset testte çift çizgi bize el sallıyor ama hâlâ daha kesin değil kan vereceğim diye endişe ile yarını bekliyoruz inşallah yarın burada değerim şuymuş dediğini de görelim ve o değer böyle güzel güzel ilerlesin,sonra kese göründü kızlar,bebek göründü kızlar,kalp atışı çok iyi kızlar,yaaa cinsiyeti şuymuş,testler temiz sağlıklı derken şükür sağlıkla doğdu dediğin de olur inşallaharkadan bekleyen hepimiz aynı şekilde gelelim tabi Allahım sen konuyu biliyorsunEvet 21 günlük olanını bitirdim, 1 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim idrar testinden. Tabi kesin değil daha kan vericem Baya da incelmiştim bu arada
Benim de ilk düşük ben pıhtılasma testini kromozom testini yaptırdım, devlette 2 dusuk olup olmadıgını soruyolarmıs, bizim hastane yarı ozel, doktoru ikna ettim yaptırdık.. O hemogramdakı plt degerıne bakıyorlar sanırım... Yine de doktorunuzla gorusrusenız Bı danısın, ben coraspın ıcıyorum diye, benım arkadasım 15 yıldır ıcıyor, aynı sızın gıbı kullansam mı dıye ona danıstım zararı olur mu dıye, olsa bana olurdu,bi tarafımdan cıkardı herhalde 15 yıldır ıcıyorum dedıTeşekkür ederim. Ben bırakmıyım o zaman bu coraspirini ilk düşük diye doktor ekstra test tahlil falan yapmadı. Patalojiye gitti o normal geldi. Kürtaja girmeden önce bir test yapılıyo ama pıhtılaşma için kanama olursa diye. O da normaldi ama o sayılıyor mu bilmiyorum? Ameliyat öncesinyapılan pıhtılaşma testi. O da kana bakıyor sonuçta
Link atsana canım bi . Çok video var çok karışık geldi anlamadımEvet 21 günlük olanını bitirdim, 1 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim idrar testinden. Tabi kesin değil daha kan vericem Baya da incelmiştim bu arada
Bende bulamadim 21 günlük sekkindeLink atsana canım bi . Çok video var çok karışık geldi anlamadım
Canım 25 dk yaptım. Ama leslie nin öğrencileri sanırım hem de daha yeni bir video bir adam yaptırıyor walk at home yazdım çıktı sıkılmışım hep aynı leslie yapmaktan iyi geldi bu bayağı terlettiKızlar 40 dk leslie yaptım bugun
Bak sende dediğime bi bak canım walk at home yazdım yeni koyulmuş 25 dakikalık bi videoBende bulamadim 21 günlük sekkinde
Son 3 ay eklenenler fena deıl, Bı zenci kız var acayıp tempolu yaptırıyor..Canım 25 dk yaptım. Ama leslie nin öğrencileri sanırım hem de daha yeni bir video bir adam yaptırıyor walk at home yazdım çıktı sıkılmışım hep aynı leslie yapmaktan iyi geldi bu bayağı terletti
Aa evet ben yeni gördüm bunları iyiymiş bayağıSon 3 ay eklenenler fena deıl, Bı zenci kız var acayıp tempolu yaptırıyor..
3 gundur yapıyorum, ınsallah haftaıcı de devam edebilirimAa evet ben yeni gördüm bunları iyiymiş bayağı
Of evet derslerin erken bittiği gün yapsam kardır ama bakalım3 gundur yapıyorum, ınsallah haftaıcı de devam edebilirim
Gördüm canim yaparım bunu da. Sıkılıyorum hep ayni seyden.Bak sende dediğime bi bak canım walk at home yazdım yeni koyulmuş 25 dakikalık bi video