Iyiyim canim caresizce bat bekliyorumA.slm iyidir Sen nasılsın?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyiyim canim caresizce bat bekliyorumA.slm iyidir Sen nasılsın?
Hayırlısı olsun canım.Bugün mü bat ? Yoksa günün var mı daha?Iyiyim canim caresizce bat bekliyorum
Bilmiyorum onu canım, tahlil yaptırmamıştım tek düşük olduğu için.Canım sende pıhtılasma varmı varsa doktor işini geciktirme
Inş Perşembe de sorun çıkmaz kuzumEveeet bugün çok şükür genetik ve pıhtılaşma için kan verebildim bakalım ne zaman sonuçlanır ama en azından aklımda kalmadıPerşembe de rutin bir kontrole gideceğim ilk adet sonrası içerisi tam temizlendi mi bir sıkıntı var mı diye. Başka bir aksilik olmazsa çocuk işine kadar hastahane faslını kapatacağım şükürHastahaneye arabamız olduğu halde eşimi ikna ettim 30 dk git 30 dk dön yürüdük aradan yürüyüş de öyle çıktı
Gözün aydın halletmişsin inşallah güzel sonuçlar alırsın.Benimde haftaya başlıcak bitmedikçe gözüm de büyüyor bu hastane işleri.Eveeet bugün çok şükür genetik ve pıhtılaşma için kan verebildim bakalım ne zaman sonuçlanır ama en azından aklımda kalmadıPerşembe de rutin bir kontrole gideceğim ilk adet sonrası içerisi tam temizlendi mi bir sıkıntı var mı diye. Başka bir aksilik olmazsa çocuk işine kadar hastahane faslını kapatacağım şükürHastahaneye arabamız olduğu halde eşimi ikna ettim 30 dk git 30 dk dön yürüdük aradan yürüyüş de öyle çıktı
Hadi geçmiş olsun canım atlattın sonuçlarında güzel çıkar inşallahEveeet bugün çok şükür genetik ve pıhtılaşma için kan verebildim bakalım ne zaman sonuçlanır ama en azından aklımda kalmadıPerşembe de rutin bir kontrole gideceğim ilk adet sonrası içerisi tam temizlendi mi bir sıkıntı var mı diye. Başka bir aksilik olmazsa çocuk işine kadar hastahane faslını kapatacağım şükürHastahaneye arabamız olduğu halde eşimi ikna ettim 30 dk git 30 dk dön yürüdük aradan yürüyüş de öyle çıktı
Gelecek aya inşAllah .Bende bugün test yaptım negatif. Yani aslında doktor olmaz zaten demişti bana foliküllerim gelişmemişti ama işte umut dünyası
İnşallah24 kasım da 12 haftalık olması gerekirken 9. Haftada kalbi durmuş kürtaj olmuştumInş Perşembe de sorun çıkmaz kuzum
Oh yürüyüş de bitmiş, ben akşam yapicam bakalım sporu..
Senin düşük ne zmn olmuştu kaç haftalıkti
Evet ya ben mesela eğer yapılacak bir iş,gidilecek bir yer varsa hele bu hastahane ise asla o iş bitmeden rahat olamıyorumGözün aydın halletmişsin inşallah güzel sonuçlar alırsın.Benimde haftaya başlıcak bitmedikçe gözüm de büyüyor bu hastane işleri.
İnşallah inşallahHadi geçmiş olsun canım atlattın sonuçlarında güzel çıkar inşallah
Allahım sağlıkla versin her birimize canimmm❤İnşallah24 kasım da 12 haftalık olması gerekirken 9. Haftada kalbi durmuş kürtaj olmuştum
Çift çizgiye kadar hep bir umutla gezeceğiz benceBende bugün test yaptım negatif. Yani aslında doktor olmaz zaten demişti bana foliküllerim gelişmemişti ama işte umut dünyası
Bat ne zamn canimBende bugün test yaptım negatif. Yani aslında doktor olmaz zaten demişti bana foliküllerim gelişmemişti ama işte umut dünyası
Amin inşallah artık hiç birimiz bunları bir daha yaşamayız hep duam oAllahım sağlıkla versin her birimize canimmm❤
İnşallah canımGelecek aya inşAllah .
Evet ya o Umut hep olacakÇift çizgiye kadar hep bir umutla gezeceğiz bence
3 ocaktı canım hala olmadım adetBat ne zamn canim