O zaman aksam 8 gıbı alayım, estrofem, 9, 16,24 te alınacak, aksam benım dıaformın de var cnkuYoo saatinin bir önemi yok.gün içinde al.ben regl iken bile kullanıyrm coraspin rahat rahat söküyor agrısız:) bi zararı yok ınan pandemıden dolayıda drlar aspirin öneriyor
Bende nefret ediyorum hiç sevmem yaa . Klimanın karşısına geçip yapacağım mecburen.Ay hiç kalkasım yok , uyumak istiyorum hâlâÜtü yapmaktan nefret ediyorum ben ya, en sevmedıgım şeybenım de var birsürü yapılacak
Tutat canım, senın ilki de tutmus, rahmın alıcılıgı ıyı senınAy inşallah canım ya , İnşallah genetikleri sağlamdır diye dua ediyorum. Çünkü rahime bakıldı bir sorun yok genetikleri sağlamsa tutar inşallah
Ay evet üstünün sıcağı da vuruyor yuzune yüzüne, klima altında yapmak en mantıklısı, sımdıden kolaylıklar diliyorum sanaBende nefret ediyorum hiç sevmem yaa . Klimanın karşısına geçip yapacağım mecburen.Ay hiç kalkasım yok , uyumak istiyorum hâlâ
Tutacak inşallah canım.Benim ilk transfer hiç tutmamışti , Bu neden tutup düştü anlamadım.Benim iki embriyomun ikiside geriden geliyordu kontrole gittiğimde.Ama biri tam tüpe yakın yerleşmişti , o yuzden kese buyuyemis o büyüyünce rahme indi kalp atışını duyduk ama kese küçüktu düşük oldu.Zaten diğerinde hiç embriyo olmadı.Simdi düşünüyorum belki rahîm içine o yerleşseydi şimdiye doğum yapacaktım.Allah nasip etmedi..Tutat canım, senın ilki de tutmus, rahmın alıcılıgı ıyı senınben korkuyorum bıraz o konuda, ilki tutmadı benım
aynen ya beraber gün sayarız artık Allah o günleri bir göstersin bizedeAy bende öyleyim, şimdiden hesap yapıyorum.Benimde 23 Eylül gibi olur adetim tabu gecikmezse çünkü opu dan sonra 2.adeti gecikenler oluyor.O zaman senle aramızda bir hafta olur herhalde
bence saat düzenlemen iyi.diaformini neden kullanıyorsun cnm?kan şekeri mı varO zaman aksam 8 gıbı alayım, estrofem, 9, 16,24 te alınacak, aksam benım dıaformın de var cnku
Aynen canım tutsun da beklemeye razıyım bendeaynen ya beraber gün sayarız artık Allah o günleri bir göstersin bizedegecikme 1hafta kdr olabiliyor bazende olmuyor aman ne frkeder o gün gelsinde 1haftadan ne öıkar
Nasip kuzum, ilk gebelıklerımız devam etseydi sımdı hepimizin kucağında olcaktı bebişlerimizTutacak inşallah canım.Benim ilk transfer hiç tutmamışti , Bu neden tutup düştü anlamadım.Benim iki embriyomun ikiside geriden geliyordu kontrole gittiğimde.Ama biri tam tüpe yakın yerleşmişti , o yuzden kese buyuyemis o büyüyünce rahme indi kalp atışını duyduk ama kese küçüktu düşük oldu.Zaten diğerinde hiç embriyo olmadı.Simdi düşünüyorum belki rahîm içine o yerleşseydi şimdiye doğum yapacaktım.Allah nasip etmedi..
İlk denememı senin çilek kokusu hatunAynen canım tutsun da beklemeye razıyım bende
Aynen canım, hatta doktor demişti çok güzel bir yere yerleştirdik diye .Belki o sağlıklı olan gitti tüpe yakın yerleşti.Sagliksız olan rahîm içinde kaldı,Tüp bebekte dış gebelik riski daha fazlaymış hatta , öyle okudum embriyo kendi kendine yerleşiyormuş .Nasip kuzum, ilk gebelıklerımız devam etseydi sımdı hepimizin kucağında olcaktı bebişlerimizinsallah bu sefer saglıcakla nasıp etsin Rabbım
Embriyoyu koyarken rahmın ortasına bırakıyorlar deıl mı, sonra embrıyo ne tarafa yerlesırse yerlesıyordur herhalde..
İnsülin direnci var canım, gebelik olusana kadar kullanıcambence saat düzenlemen iyi.diaformini neden kullanıyorsun cnm?kan şekeri mı var
Yok kuzum nerdeİlk denememı senin çilek kokusu hatun
Canm ben ilk 3ay folık sonra multı vitamın ve demir ilacı kullanmıstımKızlar bu arada transfer sonrası hangi takviyekeri kullandırıyor doktorunuz?Bana bir tane verdiği var ama çok pahalı bir aylık 380 lira . Birde baktım ilk üç ay genelde folik asit ve d vitamini diyor.Şu an o vitamin bitecek tekrar kullanmak istemiyorum, eski doktorumun verdiği ocean mummy var .Folik asit,OMEGA ve multivitamin onu kullanıyorum hemde Uygun Transfer sonrası da bunu mu kullansam acaba bilemedim
Folik asit olarak hangisini kullandın canım?Benimde aklıma öylesi yatıyor,Multivitamin kullanmak istemiyorum transfer sonrasıCanm ben ilk 3ay folık sonra multı vitamın ve demir ilacı kullanmıstım
anladım cnm.şifa olsun ozaman.ceviz badem anans oekmez bunları tüket olurmu ihmal etme transfer öncesiİnsülin direnci var canım, gebelik olusana kadar kullanıcam
Ben ilk transfer sonrası leucostım dıye bı ıgne yapıyordum hergun bir iğneyi 5 gun kullandım..toplam 3 ıgne kullandım, gebelık olmayınca bıraktık.. Suan d vitamini folik asit alıyorum sadece, d vitamini ocean 10 damla, filim asit olarak da folıdoce kullanıyorum b12 de var ıcınde..Kızlar bu arada transfer sonrası hangi takviyekeri kullandırıyor doktorunuz?Bana bir tane verdiği var ama çok pahalı bir aylık 380 lira . Birde baktım ilk üç ay genelde folik asit ve d vitamini diyor.Şu an o vitamin bitecek tekrar kullanmak istemiyorum, eski doktorumun verdiği ocean mummy var .Folik asit,OMEGA ve multivitamin onu kullanıyorum hemde Uygun Transfer sonrası da bunu mu kullansam acaba bilemedim
Canm folibol kullandım .3.ay vitamıne gectm ben bu süredede bol bol sebze yemiş yogurt tukettım degerlerm guzeldi o araFolik asit olarak hangisini kullandın canım?Benimde aklıma öylesi yatıyor,Multivitamin kullanmak istemiyorum transfer sonrası
Ananasa baslıyım deıl mı artık, dıgerlerını tüketiyorum hergun, cıg kabak cekırdehı de yiyorum hergunanladım cnm.şifa olsun ozaman.ceviz badem anans oekmez bunları tüket olurmu ihmal etme transfer öncesi