Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yoo saatinin bir önemi yok.gün içinde al.ben regl iken bile kullanıyrm coraspin rahat rahat söküyor agrısız:) bi zararı yok ınan pandemıden dolayıda drlar aspirin öneriyor
O zaman aksam 8 gıbı alayım, estrofem, 9, 16,24 te alınacak, aksam benım dıaformın de var cnku

Tutat canım, senın ilki de tutmus, rahmın alıcılıgı ıyı senın ben korkuyorum bıraz o konuda, ilki tutmadı benım
Tutacak inşallah canım.Benim ilk transfer hiç tutmamışti , Bu neden tutup düştü anlamadım.Benim iki embriyomun ikiside geriden geliyordu kontrole gittiğimde.Ama biri tam tüpe yakın yerleşmişti , o yuzden kese buyuyemis o büyüyünce rahme indi kalp atışını duyduk ama kese küçüktu düşük oldu.Zaten diğerinde hiç embriyo olmadı.Simdi düşünüyorum belki rahîm içine o yerleşseydi şimdiye doğum yapacaktım.Allah nasip etmedi..

Ay bende öyleyim, şimdiden hesap yapıyorum.Benimde 23 Eylül gibi olur adetim tabu gecikmezse çünkü opu dan sonra 2.adeti gecikenler oluyor.O zaman senle aramızda bir hafta olur herhalde
aynen ya beraber gün sayarız artık Allah o günleri bir göstersin bizedegecikme 1hafta kdr olabiliyor bazende olmuyor aman ne frkeder o gün gelsinde 1haftadan ne öıkar

Kızlar bu arada transfer sonrası hangi takviyekeri kullandırıyor doktorunuz?Bana bir tane verdiği var ama çok pahalı bir aylık 380 lira . Birde baktım ilk üç ay genelde folik asit ve d vitamini diyor.Şu an o vitamin bitecek tekrar kullanmak istemiyorum, eski doktorumun verdiği ocean mummy var .Folik asit,OMEGA ve multivitamin onu kullanıyorum hemde Uygun Transfer sonrası da bunu mu kullansam acaba bilemedim

Nasip kuzum, ilk gebelıklerımız devam etseydi sımdı hepimizin kucağında olcaktı bebişlerimiz insallah bu sefer saglıcakla nasıp etsin Rabbım

Embriyoyu koyarken rahmın ortasına bırakıyorlar deıl mı, sonra embrıyo ne tarafa yerlesırse yerlesıyordur herhalde..

Aynen canım, hatta doktor demişti çok güzel bir yere yerleştirdik diye .Belki o sağlıklı olan gitti tüpe yakın yerleşti.Sagliksız olan rahîm içinde kaldı,Tüp bebekte dış gebelik riski daha fazlaymış hatta , öyle okudum embriyo kendi kendine yerleşiyormuş .

Canm ben ilk 3ay folık sonra multı vitamın ve demir ilacı kullanmıstım

Ben ilk transfer sonrası leucostım dıye bı ıgne yapıyordum hergun bir iğneyi 5 gun kullandım..toplam 3 ıgne kullandım, gebelık olmayınca bıraktık.. Suan d vitamini folik asit alıyorum sadece, d vitamini ocean 10 damla, filim asit olarak da folıdoce kullanıyorum b12 de var ıcınde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…