Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım evet var böle durumlar yok değil.az daha sabır 10güne ne olcağı belli olur zaten

Aaa neden????? Estrofem kanda pıhtılasma yapan bir ilaç bir dünya tüp bebeğe giden arkdsm oldu topikte hiç coraspin kullanmayanı görmedım!! Drun kim?
Oncekınde de kullanmadım, transfer sonraası oksapar kullanmıştım... Baskent hastanesı Hulusı zeyneloglu, tedbirsizlik yapacağını dusunmuyorum cnm, doktorum cok ıyı gercekten.

Oncekınde de kullanmadım, transfer sonraası oksapar kullanmıştım... Baskent hastanesı Hulusı zeyneloglu, tedbirsizlik yapacağını dusunmuyorum cnm, doktorum cok ıyı gercekten.
duymuştum dru.doğrudur cnm vardır bir bildiği.transfer günü zaten oksapar başlıcakmışın ozamana kdr zaten bebek yok ne sorun olcak demigünler geçmek bilmiyor

duymuştum dru.doğrudur cnm vardır bir bildiği.transfer günü zaten oksapar başlıcakmışın ozamana kdr zaten bebek yok ne sorun olcak demigünler geçmek bilmiyor
Bılemıyorum, suan adetlıyım zaten belkı ıkıncı kontrolde kullandırma baslarlar.. Kontrole gidince danısırım bi..

PlutonMerkez cnm estofemden sonra kafam sankı sarhos kafası gıbı oluyor, sende de oyle mı
Ben günde 3 kez ikişer tane aldığımda artık beynim yok gibi oluyordu öyle bir uyuşma modu vardıbunu kullanırken ama doktorum sürekli uyardı aman coraspirini gün içinde unutma diye zaten pıhtılaşma eğilimim var birde ilaç da kanı koyulaştırıyor diye

Bugunden itibaren ben de 3 kere alıcam, valla Coraspın ıctım gece, işkillendim, cumartesi kontrole gidince de sorarım.. 1 saat sonra etkisini gosterıyor, kafam uyusuyor valla

Bugunden itibaren ben de 3 kere alıcam, valla Coraspın ıctım gece, işkillendim, cumartesi kontrole gidince de sorarım.. 1 saat sonra etkisini gosterıyor, kafam uyusuyor valla
Sen yine de doktoruna sor da iç bana ısrarla genetik sıkıntım olduğu için demiş olabilir hiç belli olmaz, ben senin doktoruna da güveniyorum senin için gerekli olsa verirdi gibi ama yine de sor bi, benim için çok ağır geçmişti yaa ben normal ilaç olarak progestan kullandım onda bile bu kadar çarpılmamıştım ayak parmak uclarımı hissetmez olmuştum düşün

Kanama varken corospın kanamayı da artırıyor, ben dusuk sonrası kullanmıştım, kanama durduktan 3 gun sonra kan bosalmıstı resmen, belkı o yuzden de hemen vermedi, bılmıyorum, bı kac kisiye sordum, her tedavilerinde Coraspın kullanmayanlar var, zaten transfer sonrası oksapar kullanıyoruz, ilk kez dondurulmus transfer olcam, bılmıyorum ben de pek detaylı, sorup sorusturuyorum oyle, mesela progestan da transfere yakın veriliyormuş..

Sen cıft almıssın, senı daha cok carpmıstır, ben birer birer alıyorum, ilactan 1 saat sonra kafam uyusuyor resmen

Ohhh bak hersey yolunda ilerliyor bu ay degerlendırme yapacak mısın, belkı transfer oncesı surprız olur sana da

1 buçuk aydır evde yoktum sonradan eşimde izine geldi.Dün eve geldik, o kadar yapılması gereken iş var ki evde .Camlar silinecek, balkonlar, evin içi, mutfak dolapları tuvalet banyo.Her taraf toz , ütüler var bide Bide üstüne adet olunca karnım da ağrıyor , ilaçta almıyorum keser diye . Öylece oturuyorum,birde hava çok sıcak burda, klimanın dibinden ayrılasım gelmiyor

1 bucuk ayın var daha kendını yormadan halledersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…