Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ananasa baslıyım deıl mı artık, dıgerlerını tüketiyorum hergun, cıg kabak cekırdehı de yiyorum hergun
ananas hergun kavun dilimi kadr 2tane yedim ben cnm transfere kdr.ama ceviz de bol progesteron vr transfer öncesi ve snrası doğal kaynak.çörek otu da yedim yag değil (1çay kasıgı kdr şifa niyetine)

ananas hergun kavun dilimi kadr 2tane yedim ben cnm transfere kdr.ama ceviz de bol progesteron vr transfer öncesi ve snrası doğal kaynak.çörek otu da yedim yag değil (1çay kasıgı kdr şifa niyetine)
Sanki transfer sonrası da mı yeniliyordu ananas?

Ananasa baslıyım deıl mı artık, dıgerlerını tüketiyorum hergun, cıg kabak cekırdehı de yiyorum hergun
Bak sana sunu diyim benm 2trandfer iptal oldugunda rahim iyi beslenmemıstı okdr ilaca ragmen 3.de öle gzl beslendım sadece 2fitil almama ragmen dr cok gzl beslenmıs dedi rahım duvarı bembeyazdı.

Ben ilk transfer sonrası leucostım dıye bı ıgne yapıyordum hergun bir iğneyi 5 gun kullandım..toplam 3 ıgne kullandım, gebelık olmayınca bıraktık.. Suan d vitamini folik asit alıyorum sadece, d vitamini ocean 10 damla, filim asit olarak da folıdoce kullanıyorum b12 de var ıcınde..
Tamam canım bakayım bu folidoce ye . Şimdilik elimdekileri bitireyim de sonra folik asit ve d vitamini kullanacağım sadece

Tamam canım bakayım bu folidoce ye . Şimdilik elimdekileri bitireyim de sonra folik asit ve d vitamini kullanacağım sadece
Bi topikte, birisi d vitamini tüp bebekte 70 üzeri isteniyor demıstı, ben de ölcturdum hemen 15 cıktı, 2 aydır duzenlı olarak kullanıyorum, transfere kadar duzenlı kullan d vıtamınını

Kanama varken corospın kanamayı da artırıyor, ben dusuk sonrası kullanmıştım, kanama durduktan 3 gun sonra kan bosalmıstı resmen, belkı o yuzden de hemen vermedi, bılmıyorum, bı kac kisiye sordum, her tedavilerinde Coraspın kullanmayanlar var, zaten transfer sonrası oksapar kullanıyoruz, ilk kez dondurulmus transfer olcam, bılmıyorum ben de pek detaylı, sorup sorusturuyorum oyle, mesela progestan da transfere yakın veriliyormuş..

Sen cıft almıssın, senı daha cok carpmıstır, ben birer birer alıyorum, ilactan 1 saat sonra kafam uyusuyor resmen
Birer aldığın halde zorlamış bide bak, ay inşallah hayırlı şekilde atlatsaydın bir şu süreci 🤲🏻
Kızlar bende bugün yumurta toplama sonrası ilk adetimi oldum.Eger 2.adetim gecikmezse ekimin 10u gibi transfer olurum bir aksilik olmazsa.Karnım o kadar şişti ki adet olunca indi resmen 😂 Pazartesi de ilk doz biontech aşımı oldum bu arada 2.dozumu da olup öyle transfer olacağım
Ooo arka arkaya sizin transfer sonrası sonuçlarınızı beklerken ben fenalık geçireceğim belli oldu Eylül ekim aylarında kalp sağlığıma özen göstermeliyim bu heyecan beni bitirir😂😂

Sohrab Sohrab hele sende zaten test yapacağın gün bana uyku nasıl girecek ki gözüme 😅😅😅

Benimde 2.kizimda böyleydi çamaşıra gelmezdi silince peceteye gelirdi yada yıkayınca görürdüm akıntı lsckarisik da grlirdi csmir gibi kahvernegi gibi sanki dusuk yapar gibi çok korkmuştum doktora gitmiştim daha 5 hsftslik birkaç günlüktü yani günüm geçti oldu daha kan vermemiştim ilk muane m i öyle oldum o zman kalp artışı yoktu sadece kese vardı .imsalalh bebektir yerlesiyordur tuplerden geçerek ž☺️🙏❤️🤲 sabret daha cuma günü ne 3 gün vsr allah büyük csnim normsl de bu kadar yürüyüş yaptım adet olsaydı gelirdi ya yine de sen biliyorsun kendi bunyeni 🤷🏻 hayırlısı insallah bebektir 🙏🤲❤️
Yok canım nerdeee bebek. Sabah uyandığımda biraz kan geldi. Gün içinde de kanamam oldu ama bildiğiniz vişne çürüğü bazen siyah nerdeyse. Parlak kırmızı kana dönmedi. Korkuyorum da neden böyle. Kürtajdan sonraki 2. Adetim bu. Siz kürtaj sonrası böyle sorun yaşadınız mı dünden beri sökülemedim tuhaf bir rengi var

Bi topikte, birisi d vitamini tüp bebekte 70 üzeri isteniyor demıstı, ben de ölcturdum hemen 15 cıktı, 2 aydır duzenlı olarak kullanıyorum, transfere kadar duzenlı kullan d vıtamınını
Canım Ben 1 yıldır kullanıyorum ama hep düşük en son 20 ydi ,Bir daha ölçtüreyim en iyisi

Birer aldığın halde zorlamış bide bak, ay inşallah hayırlı şekilde atlatsaydın bir şu süreci 🤲🏻

Ooo arka arkaya sizin transfer sonrası sonuçlarınızı beklerken ben fenalık geçireceğim belli oldu Eylül ekim aylarında kalp sağlığıma özen göstermeliyim bu heyecan beni bitirir😂😂

Sohrab Sohrab hele sende zaten test yapacağın gün bana uyku nasıl girecek ki gözüme 😅😅😅
En iyisı üyelik iptali yapayım ben, saglıgın ıcın boylesı daha ıyı sanki 😂

En iyisı üyelik iptali yapayım ben, saglıgın ıcın boylesı daha ıyı sanki 😂
Bunun şakasını bile yapma ay ne çekmiştik ya meraktan yok asla onu hiç kaldıramam😂

Bu arada bahsettiğim hoca ile konuştum bugün 31 ağustosta evine gitmeye başlayacağım 4 gün gidecekmişim 00:08-14:00 arası sadece haftada iki gün normal ev temizliği artı bir öğün yemek o kadar sonrası amaç yanında durmak klasik günlük dağınıklık toplamak derin temizlik yapamam dedim şu süreçte önce olsa yapardım ama bebek düşünürken cam çerçeve kendi evimizde bile eşim yapıyor, 1000 TL sana az mı gelir dedi yok gelmez dedim çünkü fazla para istiyorsam çalışmam da ona göre detaylı olmalı onu da yapamazdım

Merhaba kızlar devlet hastanesinde yumurta büyütme ve çatlatma iğnesi olanlar var mı? Daha önce özelde yaptırdım şimdi devlete gitmeyi düşünüyorum sizce ne yapsam çok kararsızım 🤦🏼‍♀️

Yok canım nerdeee bebek. Sabah uyandığımda biraz kan geldi. Gün içinde de kanamam oldu ama bildiğiniz vişne çürüğü bazen siyah nerdeyse. Parlak kırmızı kana dönmedi. Korkuyorum da neden böyle. Kürtajdan sonraki 2. Adetim bu. Siz kürtaj sonrası böyle sorun yaşadınız mı dünden beri sökülemedim tuhaf bir rengi var
Canm bende 2ay önce düşük sonrası kürtaj oldum.ilk rel hep leke şeklinde bazen koyu bazen parlak kırmızı geldi.ama 2.hep parlak kırmızı ve yoğun oldu.muhtemelen sen sökülmekte zorlanıyorsun kan içerde oksitlenip rengi koyulaşıyor hergün bir tane aspirin iç rahat söker ben öle yaptım.ama ilk 3reglde dr a sordum düzensizlik olabiliyormuş.

X