- 7 Temmuz 2018
- 1.483
- 2.049
Canm için için yememsi için 1hafta daha bekle sonra acaba deme.yarın kan ver snra bekle kntrole git olmuyorsa hala ozaman artık elden bir şey gelmezKızlar , ben bugün başka doktora gittim dünkü doktor 10 gün kadar bekleyelim ama sağlıksız yüzde doksan demişti bu doktor yarında kan veri. Ama muhtemelen sağlıksız bir gebelik kürtaj ya da iğne ile olabilir beklerseniz belki kendi düşer vs gibi şeyler söyledi sizce yarın kan değerim de artış çok az oluraa ne yapmalıyım kürtaj geçmiii de vardı daha
Değerin durumuna göre yapılıyor sanırım kurtaj, yani kese görününce kurtaj oluyor ama düzensiz artıyorsa dis gebelik için ilk etapta igne vuruluyor diye biliyorum, ama olumsuz düşünme inşallah sagliklidirKızlar , ben bugün başka doktora gittim dünkü doktor 10 gün kadar bekleyelim ama sağlıksız yüzde doksan demişti bu doktor yarında kan veri. Ama muhtemelen sağlıksız bir gebelik kürtaj ya da iğne ile olabilir beklerseniz belki kendi düşer vs gibi şeyler söyledi sizce yarın kan değerim de artış çok az oluraa ne yapmalıyım kürtaj geçmiii de vardı daha önce
Bence de önce kan ver bak ne kadar artmış zaten kese gözükmeden neye göre kürtaj yapacak ki yapamaz ilk iğne vurur gibi, tabi önce kan değerine bak onunla ne olduğu belli olup ona göre yol çizersin ama belli mi olur belki düzgün artacak hiç birine gerek kalmayacakKızlar , ben bugün başka doktora gittim dünkü doktor 10 gün kadar bekleyelim ama sağlıksız yüzde doksan demişti bu doktor yarında kan veri. Ama muhtemelen sağlıksız bir gebelik kürtaj ya da iğne ile olabilir beklerseniz belki kendi düşer vs gibi şeyler söyledi sizce yarın kan değerim de artış çok az oluraa ne yapmalıyım kürtaj geçmiii de vardı daha önce
Bu anlattığınızın aynısı bu ay banada oldu yumurtlamadan 11gün sonraydı regl sandım ama değildi sonra yine adet günümde regl oldum canım yumurtlama döneminde doktora gitmeyi düşünüyorumCanım ovülasyon testine göre bat cuma günü. Bu sabah test yapmıştım negatif. Kahverengi akıntı buraya yazdığımda geldi birkaç kez tuvalette peçeteye silince. Sonra söküleyim diye bi çıktım 45 dk yürüdüm ama gelmedi bişey durdu. Az önce de tuvalette yine kahverengi akıntı gibi geldi silince. Kırmızı kanama olmadı yani. Ama kasıklarım dolu dolu adet olcak gibiyim. Sabaha sökülürüm belki. Benim yerleşme kanaması ilk gebelikte kahverengi lekelenme olmuştu çamaşırımda silince gelmiyordu. Ertesi gün tekrar olmuştu. Bu çamaşıra bulaşmıyor silince akıntıyla geliyor anlamadımki
Çok şükür ki tüpe yakın yerleşmiş, tüpe yerleşse daha zor olurdu canım.Tutacak inşallah canım.Benim ilk transfer hiç tutmamışti , Bu neden tutup düştü anlamadım.Benim iki embriyomun ikiside geriden geliyordu kontrole gittiğimde.Ama biri tam tüpe yakın yerleşmişti , o yuzden kese buyuyemis o büyüyünce rahme indi kalp atışını duyduk ama kese küçüktu düşük oldu.Zaten diğerinde hiç embriyo olmadı.Simdi düşünüyorum belki rahîm içine o yerleşseydi şimdiye doğum yapacaktım.Allah nasip etmedi..
İnşallah canım.Zaten çok riskliydi .Kornual gebelikte deniyor bu duruma.Tüpe doğru gitseydi eğer çok sıkıntı oluyormuş.Cok şükür herşeyeÇok şükür ki tüpe yakın yerleşmiş, tüpe yerleşse daha zor olurdu canım.
İnşallah bu sefer sağlıklı bir gebeliğin olur.
Merhaba canım, açtığın sayfaya yorum yazmışım şimdi gördüm :) benim de bugün kanama şeklinde başladı sökülemedim tam ama adet oluyorum. İlk defa yumurtlama sonrası bu kadar erken oldu benim de ondan şaşırdım. Ben haziranda kürtaj olduğum için her şey saçma sapan oluyor. Umarım önümüzdeki ay adet olmayız da bebek gelir..Bu anlattığınızın aynısı bu ay banada oldu yumurtlamadan 11gün sonraydı regl sandım ama değildi sonra yine adet günümde regl oldum canım yumurtlama döneminde doktora gitmeyi düşünüyorum
Şimdi görev yerime gideceğim haftasonu gitmeden mi yaptırsam doğuda hastaneler de sıkıntılı amaCanm için için yememsi için 1hafta daha bekle sonra acaba deme.yarın kan ver snra bekle kntrole git olmuyorsa hala ozaman artık elden bir şey gelmez
Düzensiz artış olduğu için sanki sağlıklı değil Yani ama yarın belli olacak bakalım artık nasıl olacak doktor iğnede olabilir ama 3 ay çocuk korunmanız gerekiyor bence kürtaj yapalım dedi ama bilemedim. Daha önce de kürtaj oldum şimdi iğne hakkında bilgim de yok kendimi yArın olabilecek kötü duruma karşı beklemek mi yoksatedavi yöntemimi seçmeliyim onu anlamaya çalışıyorum amaDeğerin durumuna göre yapılıyor sanırım kurtaj, yani kese görününce kurtaj oluyor ama düzensiz artıyorsa dis gebelik için ilk etapta igne vuruluyor diye biliyorum, ama olumsuz düşünme inşallah sagliklidir
Keşke canım ama umudum kalmadı sizde görüyorsunuz bir haftadır kafam allar bullak olduBence de önce kan ver bak ne kadar artmış zaten kese gözükmeden neye göre kürtaj yapacak ki yapamaz ilk iğne vurur gibi, tabi önce kan değerine bak onunla ne olduğu belli olup ona göre yol çizersin ama belli mi olur belki düzgün artacak hiç birine gerek kalmayacak
Canımsın ya valla okadr isterimki güzel haber almanı .yarn kan ver cuma tekrar git kntrole için rahat edecekse.ama dediğim gibi dr ların sözlerine ikna olacaksan yaptır.sonra kafada kurmak yoruyor insanıŞimdi görev yerime gideceğim haftasonu gitmeden mi yaptırsam doğuda hastaneler de sıkıntılı amaYarın sevineceğimiz haber alsak ama umut yok ya
Canım umarım bunların hiçbirine gerek kalmaz..ama kendi durumumdan bahsedeyim sana. Benim değerim başta 2 kat artmadı sonra 2 kat artan 3 değer gördüm kese görecektik ki kanama başladı bir kez değerim düştü sonra sonra yükseldi. Kesin dış gebelik dedim. Ama doktorum ben hemen mtsx iğnesi yapmam dedi. İçerisi çok pıhtı ile dolmuş benim. Önce kürtaj yaptı doktorum 2 kez beta baktık hastanede yattım 1 gece. Baktık kürtaj sonrası beta düşmeye başladı tamam dış gebelik değil dedik. Zaten sonra patoloji sonucu çıktı rahim içi gebelik ve düşük olarak yazıyordu. Kürtaj olmak da bir müdahale olabildiğince kaçmak lazım ama mtsx iğnesi de kanser iğnesi. Emin olmak lazım dış gebelik olduğundan yok yere iğne olma derim ben ama doktorun ve sen daha iyi bilirsin. Dediğim gibi inşallah bunlara hiç gerek kalmazDüzensiz artış olduğu için sanki sağlıklı değil Yani ama yarın belli olacak bakalım artık nasıl olacak doktor iğnede olabilir ama 3 ay çocuk korunmanız gerekiyor bence kürtaj yapalım dedi ama bilemedim. Daha önce de kürtaj oldum şimdi iğne hakkında bilgim de yok kendimi yArın olabilecek kötü duruma karşı beklemek mi yoksatedavi yöntemimi seçmeliyim onu anlamaya çalışıyorum ama
İğneyi ben hiç bilmiyorum sadece bildiğim şey şu dış gebelikse ilk iğne deniyorlar, kese gözükmeden kürtaj nasıl yapacaklar ki o konuyu da hiç bilmiyorum mesela ama belki bilen vardır, ne bileyim insan bir umut süpriz olsun düzenli artış gör istiyor yaaKeşke canım ama umudum kalmadı sizde görüyorsunuz bir haftadır kafam allar bullak olduiğne ile düşük nasıl oluyo hastanede kalmam gerekiyor mu agrım açım çok oluyor mu
Bak bunu senin sayende öğrenmiş oldum bende kese hiç görmeden kürtajı yaptıklarını bilmiyordumCanım umarım bunların hiçbirine gerek kalmaz..ama kendi durumumdan bahsedeyim sana. Benim değerim başta 2 kat artmadı sonra 2 kat artan 3 değer gördüm kese görecektik ki kanama başladı bir kez değerim düştü sonra sonra yükseldi. Kesin dış gebelik dedim. Ama doktorum ben hemen mtsx iğnesi yapmam dedi. İçerisi çok pıhtı ile dolmuş benim. Önce kürtaj yaptı doktorum 2 kez beta baktık hastanede yattım 1 gece. Baktık kürtaj sonrası beta düşmeye başladı tamam dış gebelik değil dedik. Zaten sonra patoloji sonucu çıktı rahim içi gebelik ve düşük olarak yazıyordu. Kürtaj olmak da bir müdahale olabildiğince kaçmak lazım ama mtsx iğnesi de kanser iğnesi. Emin olmak lazım dış gebelik olduğundan yok yere iğne olma derim ben ama doktorun ve sen daha iyi bilirsin. Dediğim gibi inşallah bunlara hiç gerek kalmaz
Yok canım yapıyorlar hatta iğne öncesi onu yapıyor temkinli doktorlar patolojiye göre iğneye karar veriyorlar. Tabi çok büyük betalarda riske atıp bekleyemezler. Benim kürtaj olma sebebi hem içeride dışarı atılamayan pıhtılar doluydu hem de doktorum dış gebelik değilse diye aceleci davranmak istemediBak bunu senin sayende öğrenmiş oldum bende kese hiç görmeden kürtajı yaptıklarını bilmiyordum
Yok canım yapıyorlar hatta iğne öncesi onu yapıyor temkinli doktorlar patolojiye göre iğneye karar veriyorlar. Tabi çok büyük betalarda riske atıp bekleyemezler. Benim kürtaj olma sebebi hem içeride dışarı atılamayan pıhtılar doluydu hem de doktorum dış gebelik değilse diye aceleci davranmak istemedi
Allahım ne çok detay var işin içine girince öğrendik resmen inşallah bir gün mutlu sona ulaşırız da bu bilgiler buhar olup uçar zihnimizdenYok canım yapıyorlar hatta iğne öncesi onu yapıyor temkinli doktorlar patolojiye göre iğneye karar veriyorlar. Tabi çok büyük betalarda riske atıp bekleyemezler. Benim kürtaj olma sebebi hem içeride dışarı atılamayan pıhtılar doluydu hem de doktorum dış gebelik değilse diye aceleci davranmak istemedi
Ben bu ay catlamayi çok ağrılı geçirmiştim catlarken kan olmuş ve bu adeti de hiç gecirmedigim kadar ağrılı ve kanamali geçiriyorum. 3. Adet halbuki ikisi de normaldi ama bu ay bel ağrısından duramıyorum. Sanırım vücudumuzu tam anlamıyoruz bu süreçteMerhaba canım, açtığın sayfaya yorum yazmışım şimdi gördüm :) benim de bugün kanama şeklinde başladı sökülemedim tam ama adet oluyorum. İlk defa yumurtlama sonrası bu kadar erken oldu benim de ondan şaşırdım. Ben haziranda kürtaj olduğum için her şey saçma sapan oluyor. Umarım önümüzdeki ay adet olmayız da bebek gelir..
İnşallah herşey gönlünüzce olur. Doktordan doktora da fark ediyor maalesef hangisine yapacagimizi şaşırıyoruz.PlutonMerkez karaca3443 Ha-ri vallahi iki doktorda farklı şey söylüyor biri bekle dedi 10 gün biri hemen alalım diyor o da iğneden değil kürtajdan yana ay ne zormuş ya gerçekten kendimi bu süreç bitsin inzivaya çekmek istiyorum Sizin güzel haberlerinizle moral bulup biraz dinlenmek iyi gelecek … bana nedense artık bir şey yok gibi geliyor hamilelik yok gbi ama tünelde ne bileyim vallahi zor bu patlama anındaki kırmızı ve mavi kablo olayı oldu benim Artık sinirden gülüyorum doktor hamilelik sağlıklı da olabilir sağlıksızda tıpkı bir yazı tura gibi demişti bugünki doktor daha önce de gitmiştik . Dedim içerde doktor bey siz deneyin şans bu yazı da gelebilir turada herhalde bize bu hep dik geliyor olmuyor dedim ağlardım bu sefer ağlamadın doktorların diyeceklerini kapıdan girmeden bak bunu bunu dicek diyorum eşime aynısı oluyo sadece doktordan duymak daha hoş geliyor herhalde ayyy ne uzun yazdım ya kusura bakmayın vala . Ya sağlıklı değilse kendisi düşse keşke kanama Ağrı olsun vala çekcem ya gitmem doktora falan inş sağlıksızsa düşer sağlıklıysa yarın pıt diye artar beta ve hep öyle devam eder