- 16 Nisan 2021
- 788
- 1.080
Ay keşke mucize olsa canım , zaten düzenli ilıski oluyor genelde nasip bakalım.Surəkli rüyamda embriyolarımı görüyorum şaka gibiBellı olmaz sen takıp eet yumurtlamanıcunku boyle olan cok var, benım histerekopı olayı olmasa ben de şansımı denerdim, bana denemek bıle nasıp olmadı, sen dene
Seminer başlamadan halletseydim iyiydi.Esımde işe gitti, camları ona sildirecektim yoksa1 bucuk ayın var dahakendını yormadan halledersin
Hadi insalllahAy keşke mucize olsa canım , zaten düzenli ilıski oluyor genelde nasip bakalım.Surəkli rüyamda embriyolarımı görüyorum şaka gibi
Ay inşallah canım.Senin çok az kaldı, yavrularına kavuşmanaHadi insalllah
Ben de 2 gun once yavru kedi gordum birsürü,güzel habere, aileye gelecek yavru bebege işaretmiş, o kadar mutlu oldum ki, modum yükseldi rüya tabirini okuyunca
Ben de bu pazar perdeleri yıkadım astırdım, eşim soylene soylene astı bu nasıl pazar dıyeSeminer başlamadan halletseydim iyiydi.Esımde işe gitti, camları ona sildirecektim yoksa
İnşallah canımAy inşallah canım.Senin çok az kaldı, yavrularına kavuşmanaBu sefer olacak senin inşallah inanıyorum
Benimde çok cam var ya ,o kadar gözümde büyüyor ki hiç sorma . Transfer olup gelseydim bende temizliğe bir abla çağıracaktım .Ev şu an çok kötü halde, nasıl bitiririm bilmiyorumBen de bu pazar perdeleri yıkadım astırdım, eşim soylene soylene astı bu nasıl pazar dıyecamlar için de birini çagırcam, evin heryeri cam.. Cam balkonu sildim bi kere kol kalmadı ben de
Plan yap, o zaman biter.. Salı gunu seminer, bugun yarın agır ıs yapmazsın, dıger gunlere bölersinBenimde çok cam var ya ,o kadar gözümde büyüyor ki hiç sorma . Transfer olup gelseydim bende temizliğe bir abla çağıracaktım .Ev şu an çok kötü halde, nasıl bitiririm bilmiyorum
İyi yapmışın bence içmekten zarar gelmez cnmBugunden itibaren ben de 3 kere alıcam, valla Coraspın ıctım gece, işkillendim, cumartesi kontrole gidince de sorarım.. 1 saat sonra etkisini gosterıyor, kafam uyusuyor valla
Evet bende nasıl geçecek diye düşünüyorum ama şimdi okullar açılacak, öyle böyle hızlı geçer herhalde.Benim tek endişem geriye embriyomun kalmaması, tutmazsa veya olur da düşük olursa tekrar baştan başlamak düşüncesi beni yoruyor..İnşallah canımvalla heyecanlı bekleyiş basladı, şaka maka cabuk gectı bu sefer gunler
Sendemi ekimKızlar bende bugün yumurta toplama sonrası ilk adetimi oldum.Eger 2.adetim gecikmezse ekimin 10u gibi transfer olurum bir aksilik olmazsa.Karnım o kadar şişti ki adet olunca indi resmenPazartesi de ilk doz biontech aşımı oldum bu arada 2.dozumu da olup öyle transfer olacağım
Öyle yapacağım canım, bugün tuvaleti banyoyu yıkayım , balkonları yıkarım, birde ütü yaparsam yeter .Evi robot süpürgeyle süpürttüm zaten biraz tozu gitti.Yarinda ben silip süpürürüm iyice.Cuma eşim evde o günde camları hallederimPlan yap, o zaman biter.. Salı gunu seminer, bugun yarın agır ıs yapmazsın, dıger gunlere bölersin
Öyle görünüyor canım bir aksilik olmazsa, senin de öyle o zaman zSendemi ekim
Gece yarısı aldım, yıne aynı saatte alayım deıl mı?İyi yapmışın bence içmekten zarar gelmez cnmkanın akışkan kalsın
Evt bende yeni bitti regl eylül 15gibi regl olurum ekime kalır transfer şimdiden ekşm olsun hemen istiyorumÖyle görünüyor canım bir aksilik olmazsa, senin de öyle o zaman z
Poztıf dusunelım canım, belkı transfere gerek kalmadan hamıle kalacaksınEvet bende nasıl geçecek diye düşünüyorum ama şimdi okullar açılacak, öyle böyle hızlı geçer herhalde.Benim tek endişem geriye embriyomun kalmaması, tutmazsa veya olur da düşük olursa tekrar baştan başlamak düşüncesi beni yoruyor..
Yoo saatinin bir önemi yok.gün içinde al.ben regl iken bile kullanıyrm coraspin rahat rahat söküyor agrısız:) bi zararı yok ınan pandemıden dolayıda drlar aspirin öneriyorGece yarısı aldım, yıne aynı saatte alayım deıl mı?
Ay bende öyleyim, şimdiden hesap yapıyorum.Benimde 23 Eylül gibi olur adetim tabu gecikmezse çünkü opu dan sonra 2.adeti gecikenler oluyor.O zaman senle aramızda bir hafta olur herhaldeEvt bende yeni bitti regl eylül 15gibi regl olurum ekime kalır transfer şimdiden ekşm olsun hemen istiyorum
Ütü yapmaktan nefret ediyorum ben ya, en sevmedıgım şeyÖyle yapacağım canım, bugün tuvaleti banyoyu yıkayım , balkonları yıkarım, birde ütü yaparsam yeter .Evi robot süpürgeyle süpürttüm zaten biraz tozu gitti.Yarinda ben silip süpürürüm iyice.Cuma eşim evde o günde camları hallederim
Ay inşallah canım ya , İnşallah genetikleri sağlamdır diye dua ediyorum. Çünkü rahime bakıldı bir sorun yok genetikleri sağlamsa tutar inşallahPoztıf dusunelım canım, belkı transfere gerek kalmadan hamıle kalacaksındusuk olayını da dusunme ilk tabloya bakmanı öneriririm, umut dolarsın