Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bellı olmaz sen takıp eet yumurtlamanı🤩 cunku boyle olan cok var, benım histerekopı olayı olmasa ben de şansımı denerdim, bana denemek bıle nasıp olmadı, sen dene 😍😍
Ay keşke mucize olsa canım , zaten düzenli ilıski oluyor genelde nasip bakalım.Surəkli rüyamda embriyolarımı görüyorum şaka gibi 😂

Ay keşke mucize olsa canım , zaten düzenli ilıski oluyor genelde nasip bakalım.Surəkli rüyamda embriyolarımı görüyorum şaka gibi 😂
Hadi insalllah 🥰
Ben de 2 gun once yavru kedi gordum birsürü,güzel habere, aileye gelecek yavru bebege işaretmiş, o kadar mutlu oldum ki, modum yükseldi rüya tabirini okuyunca

Ben de bu pazar perdeleri yıkadım astırdım, eşim soylene soylene astı bu nasıl pazar dıye 😂 camlar için de birini çagırcam, evin heryeri cam.. Cam balkonu sildim bi kere kol kalmadı ben de
Benimde çok cam var ya ,o kadar gözümde büyüyor ki hiç sorma . Transfer olup gelseydim bende temizliğe bir abla çağıracaktım .Ev şu an çok kötü halde, nasıl bitiririm bilmiyorum

İnşallah canım ❤️ valla heyecanlı bekleyiş basladı, şaka maka cabuk gectı bu sefer gunler
Evet bende nasıl geçecek diye düşünüyorum ama şimdi okullar açılacak, öyle böyle hızlı geçer herhalde.Benim tek endişem geriye embriyomun kalmaması, tutmazsa veya olur da düşük olursa tekrar baştan başlamak düşüncesi beni yoruyor..

Kızlar bende bugün yumurta toplama sonrası ilk adetimi oldum.Eger 2.adetim gecikmezse ekimin 10u gibi transfer olurum bir aksilik olmazsa.Karnım o kadar şişti ki adet olunca indi resmen 😂 Pazartesi de ilk doz biontech aşımı oldum bu arada 2.dozumu da olup öyle transfer olacağım
Sendemi ekim🥰

Plan yap, o zaman biter.. Salı gunu seminer, bugun yarın agır ıs yapmazsın, dıger gunlere bölersin ☺️
Öyle yapacağım canım, bugün tuvaleti banyoyu yıkayım , balkonları yıkarım, birde ütü yaparsam yeter .Evi robot süpürgeyle süpürttüm zaten biraz tozu gitti.Yarinda ben silip süpürürüm iyice.Cuma eşim evde o günde camları hallederim

Evet bende nasıl geçecek diye düşünüyorum ama şimdi okullar açılacak, öyle böyle hızlı geçer herhalde.Benim tek endişem geriye embriyomun kalmaması, tutmazsa veya olur da düşük olursa tekrar baştan başlamak düşüncesi beni yoruyor..
Poztıf dusunelım canım, belkı transfere gerek kalmadan hamıle kalacaksın🥰 dusuk olayını da dusunme ilk tabloya bakmanı öneriririm, umut dolarsın🥰

Evt bende yeni bitti regl eylül 15gibi regl olurum ekime kalır transfer şimdiden ekşm olsun hemen istiyorum😁
Ay bende öyleyim, şimdiden hesap yapıyorum.Benimde 23 Eylül gibi olur adetim tabu gecikmezse çünkü opu dan sonra 2.adeti gecikenler oluyor.O zaman senle aramızda bir hafta olur herhalde 🤗

Öyle yapacağım canım, bugün tuvaleti banyoyu yıkayım , balkonları yıkarım, birde ütü yaparsam yeter .Evi robot süpürgeyle süpürttüm zaten biraz tozu gitti.Yarinda ben silip süpürürüm iyice.Cuma eşim evde o günde camları hallederim
Ütü yapmaktan nefret ediyorum ben ya, en sevmedıgım şey 😔benım de var birsürü yapılacak

Poztıf dusunelım canım, belkı transfere gerek kalmadan hamıle kalacaksın🥰 dusuk olayını da dusunme ilk tabloya bakmanı öneriririm, umut dolarsın🥰
Ay inşallah canım ya , İnşallah genetikleri sağlamdır diye dua ediyorum. Çünkü rahime bakıldı bir sorun yok genetikleri sağlamsa tutar inşallah

X