Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kese için erkendi zaten kuzum ama ben senin için güzel şeyler hissediyorum bence son iki beta düzenliydi bundan sonra da öyle olacak. O minik kese gibi şey de kesedir inşallahhh 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻💙💙💙
Keşke hayırlısıysa tabi ama hayırlısı zor Yani burda herkes ne acılar yaşadı o yüzden pek bir şey demek de istemiyorum . Hayırlısı demeye çalışıyorum

Ben durumunu hep takip ediyordum ama bir türlü cevap yazamadım bugün memleketten evime geldim çünkü ama inan hep duamdasın inşallah rabbim en hayırlısını versin hakkında 🤲🏻sağlıklı ve hayırlı bir bebek olacaksa güzel güzel artsın değerler de yüzün gülsün🤲🏻💜
Teşekkür ederim canım biliyorum hepimiz güzel haberler alalım diye birbirimize duacıyız artık ne olacaksa insan bir an evvel öğrenmek istiyor . Bakalım doktor sağlıksızsa da hangisi bunu öğrenmek için beklemeliyiz diyor hayırlısı 🙏🏻

Bu ay çok güzel haber alamadık, ama Eylül bize uğurlu gelsin inşallah tek duam bu hepimiz için🤲 Bir bebeğin bu dünyada nasibi varsa o bebek tutunur canım, yüreğini karartma. Bazen sürekli her şeyin en kötüsünü düşündüğüm İçin kendime çok kızıyorum, umut var diyoruz ama aslında hiçbirimiz iyi ihtimalin bizim başımıza gelebileceğini düşünmüyor gibiyiz..
Gerçekten sevinsek sevinemiyoruz üzülsek üzülemiyoruz yorucu ama ardı güzel olsun bizler için 🙏🏻

Çok zor bir süreç beklemek allah yardımcın olsun canım sağlıklı bir şekilde ilerler düzene girer rahat bir nefes alırsın sende inşallah dualarımız seninle rabbim hayırlısını nasip etsin 🤲doktor da çok erken demiş içini ferah tut güzel şeyler olsun inşallah
Doktor yüzde bir ihtimal bile olsa dedi umutlanmıştım ama karar verdim hayırlısını istiyorum canımıza eşime ailelerimize bir şey olmasın inşallah

Allahım insallah yüzünü güldürür canım, o kese gıbı birşeyin içi 10 güne gümbür gümbür kalp atıslarıyla dolsun insallah ❤️
İnşallah canım inşallah 🙏🏻 Keşke az önce onu düşündüm rabbim ol dedikten sonra olacak olmazsa da arrık düşecekse müdahale gerekmeden gitsin bir kürtaj daha istemiyorum 😢

Yok kızlar, doktor çok erken dedi ama büyük olasılıkla sağlıklı bir gebelik değil dedi 10 gün hcg testiyle takip edilsin dedi doktor . Sorduğunuz için hepinize teşekkür ederim iyi ki varsınız @bir mucizee -C-A-N-A-N- -C-A-N-A-N- ☹️ Ufak bir kese gibi birşey gördüm ama bu kese de olabilir başka bir şeyde dedi . Olmayacak yani inşallah kendisi düşer ypksa yine kürtaj vs uğraşacağım
Doktor da umutlandırmak istememiş canım.
Kesin bir şey söyleyemeyeceğini biliyorduk zaten. Yarın aynı saatte aynı yerde tekrar kan ver bakalım, kaç çıkacak.
Erken öğrenmenin de bu eksileri oluyor işte. 😉 Acabalar erkenden başlıyor.
Umutsuz olacak bir şey yok şimdilik.
Hayırlısı diye dua edelim. 🙏

Canım ovülasyon testine göre bat cuma günü. Bu sabah test yapmıştım negatif. Kahverengi akıntı buraya yazdığımda geldi birkaç kez tuvalette peçeteye silince. Sonra söküleyim diye bi çıktım 45 dk yürüdüm ama gelmedi bişey durdu. Az önce de tuvalette yine kahverengi akıntı gibi geldi silince. Kırmızı kanama olmadı yani. Ama kasıklarım dolu dolu adet olcak gibiyim. Sabaha sökülürüm belki. Benim yerleşme kanaması ilk gebelikte kahverengi lekelenme olmuştu çamaşırımda silince gelmiyordu. Ertesi gün tekrar olmuştu. Bu çamaşıra bulaşmıyor silince akıntıyla geliyor anlamadımki
Benimde 2.kizimda böyleydi çamaşıra gelmezdi silince peceteye gelirdi yada yıkayınca görürdüm akıntı lsckarisik da grlirdi csmir gibi kahvernegi gibi sanki dusuk yapar gibi çok korkmuştum doktora gitmiştim daha 5 hsftslik birkaç günlüktü yani günüm geçti oldu daha kan vermemiştim ilk muane m i öyle oldum o zman kalp artışı yoktu sadece kese vardı .imsalalh bebektir yerlesiyordur tuplerden geçerek ž☺️🙏❤️🤲 sabret daha cuma günü ne 3 gün vsr allah büyük csnim normsl de bu kadar yürüyüş yaptım adet olsaydı gelirdi ya yine de sen biliyorsun kendi bunyeni 🤷🏻 hayırlısı insallah bebektir 🙏🤲❤️

Yok kızlar, doktor çok erken dedi ama büyük olasılıkla sağlıklı bir gebelik değil dedi 10 gün hcg testiyle takip edilsin dedi doktor . Sorduğunuz için hepinize teşekkür ederim iyi ki varsınız @bir mucizee -C-A-N-A-N- -C-A-N-A-N- ☹️ Ufak bir kese gibi birşey gördüm ama bu kese de olabilir başka bir şeyde dedi . Olmayacak yani inşallah kendisi düşer ypksa yine kürtaj vs uğraşacağım
İnşallah güzel olur cnm ya yeni gördüm msjı dualarımız seninle kalacaksa sevindirsin gideceksede seni üzmesin.ama sen hep pızitif düşünmeye çalış🌷

Doktor da umutlandırmak istememiş canım.
Kesin bir şey söyleyemeyeceğini biliyorduk zaten. Yarın aynı saatte aynı yerde tekrar kan ver bakalım, kaç çıkacak.
Erken öğrenmenin de bu eksileri oluyor işte. 😉 Acabalar erkenden başlıyor.
Umutsuz olacak bir şey yok şimdilik.
Hayırlısı diye dua edelim. 🙏
İnşallah canım hayırlısı neyse o olsun ama umutlanmak istemiyorum artık 🙏🏻

Canm bugün oek bakamadım nedir son durumlar
22 Ağustos 100 değeri vardı beta için 24 ü 125 çıktı doktor pek sağlıklı değil dedi ama ultrasonla baktı alttan kese gibi bir şey görüyorum ama kese de olmayabilir yüzde bir ihtimal sağlıklı olabilir 10 gün takip edelim olmazsa ne olduğu belli olsun dış gebelik mi boş gebelik mi sağlıksız mı diye hayırlısı bekleyeceğiz iki güne bir test vereceğiz 😣

Bugün annemin yıllardır gittiği hatta arkadaş olduğu bir eczacı bayan var annem ona söylemiş de durmumu benimde düzensiz artışım vardı sağlıklı değil dediler ama şükür 4 yaşında demiş anneme de 😣 umutlanmak istemiyorum ama bazende diyorum belki olur 😣

22 Ağustos 100 değeri vardı beta için 24 ü 125 çıktı doktor pek sağlıklı değil dedi ama ultrasonla baktı alttan kese gibi bir şey görüyorum ama kese de olmayabilir yüzde bir ihtimal sağlıklı olabilir 10 gün takip edelim olmazsa ne olduğu belli olsun dış gebelik mi boş gebelik mi sağlıksız mı diye hayırlısı bekleyeceğiz iki güne bir test vereceğiz 😣
ay canm benim bu bekleyiş ızdıraptır bilirim.ama beklemekten başkada elden gelen birşey yok.senin için hayırlı bir gebelikse sağlıkla sana gelsin bebeğin.değilsede kendiliğinden gitsin.sakın yıpratma kendini olurmu hergun baska seylerle ugras kafanı dağıt

X