Ben durumunu hep takip ediyordum ama bir türlü cevap yazamadım bugün memleketten evime geldim çünkü ama inan hep duamdasın inşallah rabbim en hayırlısını versin hakkındaYok kızlar, doktor çok erken dedi ama büyük olasılıkla sağlıklı bir gebelik değil dedi 10 gün hcg testiyle takip edilsin dedi doktor . Sorduğunuz için hepinize teşekkür ederim iyi ki varsınızbir mucizee @-C-A-N-A-N- Ufak bir kese gibi birşey gördüm ama bu kese de olabilir başka bir şeyde dedi . Olmayacak yani inşallah kendisi düşer ypksa yine kürtaj vs uğraşacağım
Bu ay çok güzel haber alamadık, ama Eylül bize uğurlu gelsin inşallah tek duam bu hepimiz içinYok kızlar, doktor çok erken dedi ama büyük olasılıkla sağlıklı bir gebelik değil dedi 10 gün hcg testiyle takip edilsin dedi doktor . Sorduğunuz için hepinize teşekkür ederim iyi ki varsınızbir mucizee @-C-A-N-A-N- Ufak bir kese gibi birşey gördüm ama bu kese de olabilir başka bir şeyde dedi . Olmayacak yani inşallah kendisi düşer ypksa yine kürtaj vs uğraşacağım
Çok zor bir süreç beklemek allah yardımcın olsun canım sağlıklı bir şekilde ilerler düzene girer rahat bir nefes alırsın sende inşallah dualarımız seninle rabbim hayırlısını nasip etsinYok kızlar, doktor çok erken dedi ama büyük olasılıkla sağlıklı bir gebelik değil dedi 10 gün hcg testiyle takip edilsin dedi doktor . Sorduğunuz için hepinize teşekkür ederim iyi ki varsınızbir mucizee @-C-A-N-A-N- Ufak bir kese gibi birşey gördüm ama bu kese de olabilir başka bir şeyde dedi . Olmayacak yani inşallah kendisi düşer ypksa yine kürtaj vs uğraşacağım
Allahım insallah yüzünü güldürür canım, o kese gıbı birşeyin içi 10 güne gümbür gümbür kalp atıslarıyla dolsun insallahYok kızlar, doktor çok erken dedi ama büyük olasılıkla sağlıklı bir gebelik değil dedi 10 gün hcg testiyle takip edilsin dedi doktor . Sorduğunuz için hepinize teşekkür ederim iyi ki varsınızbir mucizee @-C-A-N-A-N- Ufak bir kese gibi birşey gördüm ama bu kese de olabilir başka bir şeyde dedi . Olmayacak yani inşallah kendisi düşer ypksa yine kürtaj vs uğraşacağım
Sen naptın canımmm? Var mı gelen giden?Çok zor bir süreç beklemek allah yardımcın olsun canım sağlıklı bir şekilde ilerler düzene girer rahat bir nefes alırsın sende inşallah dualarımız seninle rabbim hayırlısını nasip etsindoktor da çok erken demiş içini ferah tut güzel şeyler olsun inşallah
İnşallah sagliklidir, sağlıkla ilerler, dualarimdasin..Yok kızlar, doktor çok erken dedi ama büyük olasılıkla sağlıklı bir gebelik değil dedi 10 gün hcg testiyle takip edilsin dedi doktor . Sorduğunuz için hepinize teşekkür ederim iyi ki varsınızbir mucizee @-C-A-N-A-N- Ufak bir kese gibi birşey gördüm ama bu kese de olabilir başka bir şeyde dedi . Olmayacak yani inşallah kendisi düşer ypksa yine kürtaj vs uğraşacağım
2 veya 3.gün gidince kist vs görünüyor mu diye bakmıştı bana sonra 3. Gün femara başlattı 5 gün sabah akşam kullan bitsin bittikten sonraki 3. Gün gel dedi yumurta takibi için sonra da zaten uygun gördüğü boyutta veriyor çatlatma iğnesiniKızlar benim yarın doktor randevum var, aslında ben bu zamana kadar kontrollere hep 5. Gün falan gittim ama forumda okuduğum kadarıyla bu çatlatma iğnesi için gidenler hep 2 ve 3. Günlerde gitmişler. Konuyla ilgili hiç bilgim yok aslında sadece kaçırmamak İçin yarına randevu aldım, bu iğneyi yarın yapmıyor değil mi? İlaç mı veriyor öncesinde neye bakacak yarın?
Teşekkür ederim canım bilgilendirme için, bendeki bu kist gitmiştir umarım2 veya 3.gün gidince kist vs görünüyor mu diye bakmıştı bana sonra 3. Gün femara başlattı 5 gün sabah akşam kullan bitsin bittikten sonraki 3. Gün gel dedi yumurta takibi için sonra da zaten uygun gördüğü boyutta veriyor çatlatma iğnesini
Eğer sağlıklıysa Rabbim sana bağışlasın canım. İnşallah güzel haberlerle gelirsinYok kızlar, doktor çok erken dedi ama büyük olasılıkla sağlıklı bir gebelik değil dedi 10 gün hcg testiyle takip edilsin dedi doktor . Sorduğunuz için hepinize teşekkür ederim iyi ki varsınızbir mucizee @-C-A-N-A-N- Ufak bir kese gibi birşey gördüm ama bu kese de olabilir başka bir şeyde dedi . Olmayacak yani inşallah kendisi düşer ypksa yine kürtaj vs uğraşacağım
İşte kist varsa en iyi bu zamanda görüyorlar inşallah senin de gitmiştir de bir an önce başlarsın yumurta takibineTeşekkür ederim canım bilgilendirme için, bendeki bu kist gitmiştir umarım
İnşallah canımİşte kist varsa en iyi bu zamanda görüyorlar inşallah senin de gitmiştir de bir an önce başlarsın yumurta takibine
Kist ile ilgili detaylı bir bilgim yok ama mantıken baktığımda bir yumurta gelişip çatlayamadıysa ve kiste döndüyse gebelik haliyle olamaz her ay iki kez yumurtlama olacak diye bir garanti de yokİnşallah canımBen iki farklı doktora gitmiştim o dönem, biri kistin hamileliğe engel olmadığını söylemişti. Bir ayda birden fazla yumurta gelişebilir biri kiste dönüştüyse ötekinden tutma ihtimali olabilir demişti, öteki de genelde her ay bir yumurta gelişir ama hamileliğe engel değil demişti. E her ay bir yumurta gelişiyor ve bu da kist oluyorsa bu durumda engel oluyor aslında? Kafamı karıştırmıştı bu konu. Yarın doktorun kendi muayenehanesine gideceğim sırf daha iyi hizmet alabilmek için, bunu da detaylıca sormak istiyorum.
Her ay yumurtlama olsa tüm şartlar sağlansa bile olmayabiliyorken hem deKist ile ilgili detaylı bir bilgim yok ama mantıken baktığımda bir yumurta gelişip çatlayamadıysa ve kiste döndüyse gebelik haliyle olamaz her ay iki kez yumurtlama olacak diye bir garanti de yoksen yarın bak bakalım kist erimiş mi sonra zaten yumurta takibi olacak ardından çatlatma iğnesi verecek mis
Canım belki adet değildir bekle bazen yerleşme kanaması da olabilir insalalh yerleşme kanamasidirKızlar adet oluyorumÖğleden önce peçeteye silince pembemsi akıntı gelmişti şimdi de aynı şekilde kahverengi geliyor. Yumurtlama günümü de biliyorum erken oldu anlamadım. Uçup giden bir ay daha...
Canım insalalh doktorum gördüğü küçük şey kesedirYok kızlar, doktor çok erken dedi ama büyük olasılıkla sağlıklı bir gebelik değil dedi 10 gün hcg testiyle takip edilsin dedi doktor . Sorduğunuz için hepinize teşekkür ederim iyi ki varsınızbir mucizee @-C-A-N-A-N- Ufak bir kese gibi birşey gördüm ama bu kese de olabilir başka bir şeyde dedi . Olmayacak yani inşallah kendisi düşer ypksa yine kürtaj vs uğraşacağım
Canım ovülasyon testine göre bat cuma günü. Bu sabah test yapmıştım negatif. Kahverengi akıntı buraya yazdığımda geldi birkaç kez tuvalette peçeteye silince. Sonra söküleyim diye bi çıktım 45 dk yürüdüm ama gelmedi bişey durdu. Az önce de tuvalette yine kahverengi akıntı gibi geldi silince. Kırmızı kanama olmadı yani. Ama kasıklarım dolu dolu adet olcak gibiyim. Sabaha sökülürüm belki. Benim yerleşme kanaması ilk gebelikte kahverengi lekelenme olmuştu çamaşırımda silince gelmiyordu. Ertesi gün tekrar olmuştu. Bu çamaşıra bulaşmıyor silince akıntıyla geliyor anlamadımkiCanım belki adet değildir bekle bazen yerleşme kanaması da olabilir insalalh yerleşme kanamasidir
Test yaptın mı bat geçti mi yada kacgun var
Şuan kanama ne durumda hangi renk
Canım insalalh doktorum gördüğü küçük şey kesedirümidini kaybetme kötü düşünme 10 gün sabret insalalh kanama olmaz kese gözükür canım kötü düşünme hemen zaten doktor daha erken dedi şuan adetin üzerinden kaç gün geçti
İnşallaah sağlıklı ve hayırlıdır ve değerin güzelce katlanır ve kalp sesini duyarak mutluluğunu bizimle paylaşırsınYok kızlar, doktor çok erken dedi ama büyük olasılıkla sağlıklı bir gebelik değil dedi 10 gün hcg testiyle takip edilsin dedi doktor . Sorduğunuz için hepinize teşekkür ederim iyi ki varsınızbir mucizee @-C-A-N-A-N- Ufak bir kese gibi birşey gördüm ama bu kese de olabilir başka bir şeyde dedi . Olmayacak yani inşallah kendisi düşer ypksa yine kürtaj vs uğraşacağım
Yok canım ilaca başladım bakalım bitince gelir herhalde hoplamak zıplamak masaj hiç birşey fayda etmiyorSen naptın canımmm? Var mı gelen giden?
Gidince haber ver kuzum bakalım ne diyecek doktor bende adetin 2.günü gideceğim bilgim olur en azından bende sorarım doktora hiç birşey araştırmıyorum ney nasıl olur bilgim yok kafamı bulandırmakta istemiyorum araştırıp ama her geçen zamanda aleyhime işliyor bu ay yumurta takibi yaptırıp tutmazsa aşılama mı yaptırsam diyorum bende kafamda deli sorularİnşallah canımBen iki farklı doktora gitmiştim o dönem, biri kistin hamileliğe engel olmadığını söylemişti. Bir ayda birden fazla yumurta gelişebilir biri kiste dönüştüyse ötekinden tutma ihtimali olabilir demişti, öteki de genelde her ay bir yumurta gelişir ama hamileliğe engel değil demişti. E her ay bir yumurta gelişiyor ve bu da kist oluyorsa bu durumda engel oluyor aslında? Kafamı karıştırmıştı bu konu. Yarın doktorun kendi muayenehanesine gideceğim sırf daha iyi hizmet alabilmek için, bunu da detaylıca sormak istiyorum.