Bilemiyorum herhalde öyle oluyor herkes demis sevmem sağlık bebek için kan için yeriz dedielraaaaa dalılılım amaaa
ne demişler şehirler içinde konya yemekler içinde bamya.ben çok severim aranızda tek seven de benim heralde
Bende çok severimaaaaa dalılılım amaaa
ne demişler şehirler içinde konya yemekler içinde bamya.ben çok severim aranızda tek seven de benim heralde
Konya’da yapılan bamya çorbasına bayılıyorum ama diğerini hiç sevmemaaaaa dalılılım amaaa
Madem bir sıkıntı yok sadece gelişimini takip etsen 1 ay iyi olur, emin olursun hem için de rahat olur. Bana kalırsa tüp bebekten önce 1-2 ay daha zaman ver kendine. Ama maddi açıdan sıkıntın yoksa beklemek de istemiyorsan olabilir, neden olmasınBen aşılama yaptırmıştım o zaman bana doktorm ( başka bir dokor şuanki gittiğim dr değil) senin zaten yumurtan gelişiyor ve çatlama problemin yok hap veremem dedi. VE bana iğne başlatmıştı Bir tık daha ii olduğu için sanırm. Hapa gerek yok demişti. Ki iğnelere de hemen cevap vermişti vüvudum. Bu renglnin 21. günü progesterona bakıyorlar yumurtlama hromonu onda değerin ii değişmi doktor yumurtlama problemin yok demişti. Tabi ama işte hani kaç cm falan yumurtam bilmiyorum. Aşılama da tutmadı zaten. Onun dışında ayrıca bir takip yaptırmadım
çok karıştırmicaksın ben soğan biberi kavuruyorum sonra bamyayı atıyorum böyle rengi yeşilleniyo bi tur karıştır dometesi dök biraz da öyle pişsin sonra bi kere daha karışştır azcık su ekle minnacık da limon tuzu fır fır kaynadı pişti hazırBen bamya ya bayılırım yaahiç haşlamadan pişirecek gibi hazır edip atıyorum dolaba çıkarınca hiç su eklemeden kendi suyu ve domates suyu ile pişiveriyor hemen
yok canım ben bebek kan için değil hakiki boğazım için yiyorumBilemiyorum herhalde öyle oluyor herkes demis sevmem sağlık bebek için kan için yeriz dedielr
ahaaa bunlar da bendenBende çok severim
hee bamya çorbası kayseride yemiştim ben ama biz yapmayız kurusunu da haşlar tazesi gibi pişiririz ama dometes kurusuylaKonya’da yapılan bamya çorbasına bayılıyorum ama diğerini hiç sevmemçorbada olan minik kuru oluyorya o çok güzel
tüp bebekten önce işte doktor 4 ay süre tanıdı. Benim tahliller vs herşey normal görünüyor. Eşimde de öyle. Sebepsizlik var diyorduk işte bu rahm durumu çıktı ortaya. Onun için operasyon geçirdim. Doktor bir de bu şekilde deneyin öyle bakalım ileriye dedi. Eşimle de konuştum doktorun dediğini yapalım iyorç Bu duurmda tedaviye kasım gibi başlayacağızMadem bir sıkıntı yok sadece gelişimini takip etsen 1 ay iyi olur, emin olursun hem için de rahat olur. Bana kalırsa tüp bebekten önce 1-2 ay daha zaman ver kendine. Ama maddi açıdan sıkıntın yoksa beklemek de istemiyorsan olabilir, neden olmasın
Yarasın afiyet olsunçok karıştırmicaksın ben soğan biberi kavuruyorum sonra bamyayı atıyorum böyle rengi yeşilleniyo bi tur karıştır dometesi dök biraz da öyle pişsin sonra bi kere daha karışştır azcık su ekle minnacık da limon tuzu fır fır kaynadı pişti hazır
yok canım ben bebek kan için değil hakiki boğazım için yiyorum
ahaaa bunlar da benden
hee bamya çorbası kayseride yemiştim ben ama biz yapmayız kurusunu da haşlar tazesi gibi pişiririz ama dometes kurusuylamini bamyalar daha pahalı oluyo
sağlıklı olsun da ilaç vermesin var :) çok az zamanı kalmış fındığın yaaBende çıktım bu Almanlar da ne gıcık doğuma kadar 3 defa karından ultrason yaparlar boy kilo suyunu öğrenmek içinhep alttan bakıyorlar nst ye verdiler herşey normali mide yanması için ilaç istedim yazmadı deid ki kan ilacını akşam erken iç geç saatte içersen mide yanman olur dedi bende Okey dedim magnezyum da yazmadı gerek yok 1 ayın kalmış diye gerek yok ilaç yazmaya artık bu saatten sonra işte böyle geçti
Sağol canım bu mide yanmaları 3 haftadır beni mahf etti amailacla alakaso yok ya erken de içsem aynı aç kalsam yanıyor salata yesm yanıyor meyvesuyu içsem yemek yesemsağlıklı olsun da ilaç vermesin var :) çok az zamanı kalmış fındığın yaa
ablam da diyodu son aylarda hep mide yanması yaşadım diye.çözümü var mı bilmiyorum da bir ay daha sabret vücuduna ilaç yüklenmemiş olur sağlıklaa bi gelsin kucağına inşallahSağol canım bu mide yanmaları 3 haftadır beni mahf etti amailacla alakaso yok ya erken de içsem aynı aç kalsam yanıyor salata yesm yanıyor meyvesuyu içsem yemek yesem
Şükür az kaldı canım
Ne günlerdi ama test gününü beklerdimsonraları kanamam oldu ı. Haftalarda ne çok stres yaptım 1 ay yattım dinlendim kanama olmasın diye şükür geldim buralara Rabbim inşallah hepinize yaşatır bu güzel duyguyu tek isteğim bu hepiniz için
Geldi geçti o günler bak çok şükürSağol canım bu mide yanmaları 3 haftadır beni mahf etti amailacla alakaso yok ya erken de içsem aynı aç kalsam yanıyor salata yesm yanıyor meyvesuyu içsem yemek yesem
Şükür az kaldı canım
Ne günlerdi ama test gününü beklerdimsonraları kanamam oldu ı. Haftalarda ne çok stres yaptım 1 ay yattım dinlendim kanama olmasın diye şükür geldim buralara Rabbim inşallah hepinize yaşatır bu güzel duyguyu tek isteğim bu hepiniz için
Adet bekliyorum negatif. Zaten geçen perşembe yumurta etrafındaki kan var deyince beklemedim. bir ay daha bekleyip rahim filmi cektirecegim insallah kürtaja bağlı bir sıkıntı olmamıştır. İnanmayacaksınız bende sırf size yazayım napti batlar aynıydı diye girdim etiketlemeyi görünce hamile haberi verdiniz sandim
Çok geçmiş olsun. Az kalmış biz o test bekleyen gruptan bir an önce çıkarız inşallah. Bazen öyle anlar geliyor ki 35. Hafta yazıyor ya onu hiç göremeyecek gibi hissediyorum. Çok uzak geliyorSağol canım bu mide yanmaları 3 haftadır beni mahf etti amailacla alakaso yok ya erken de içsem aynı aç kalsam yanıyor salata yesm yanıyor meyvesuyu içsem yemek yesem
Şükür az kaldı canım
Çok teşekkür ederim . Bende sizler gibi geldim bu gruba tanıştık hep beraber bekledik sonucu paylaştım sevincimiÇok geçmiş olsun. Az kalmış biz o test bekleyen gruptan bir an önce çıkarız inşallah. Bazen öyle anlar geliyor ki 35. Hafta yazıyor ya onu hiç göremeyecek gibi hissediyorum. Çok uzak geliyor
Şükür diyorum darısı hepinizin başına insalalhGeldi geçti o günler bak çok şükürşimdi sağlıkla kucağına almak kaldı
İnşallahh canımm benımseninle birlikte bizlerde heyecanla bekliyoruz inşallah güzel son güzel başlangıçlara vesile olsun hayırlısıyla
Evet kurtulalım senden değil ama üzüntünden yaşadıklarından kurtulalım sonrada 2 ci levele geçelim bi heyecanlı bekleyişi daha geçirelim inşallah unutulsun yaşanılan sıkıntılar güzel şeyler konuşalım hep sonrasında hepimiz❤
Yok kız o anlamda deıl, benım mesele herkesı yordu, ben bıraz fazla tedavı oldum 1 yıl ıcınde, hep bir heyecan stresle beklıyoruz,Kızz sen demedin mı hamile kalınca burdan başka topiğe geçmeyelim diyen gitmek yok bir yere
Soğuk süt içiyorum. Canım hep biraz rahatlıyorum sonra gece kalkıyorum mide yanması ile tekrar içiyorum o aç karna ama fayda yokablam da diyodu son aylarda hep mide yanması yaşadım diye.çözümü var mı bilmiyorum da bir ay daha sabret vücuduna ilaç yüklenmemiş olur sağlıklaa bi gelsin kucağına inşallah
yaaa var ya herşey geçip gidiyor insan çektiği sıkıntılar kalıcı olsa o an ölcek sanki biliyo musun ama şükür ki Rabbim geçiriyor o zamanları..
ah kalbim inşallah Rabbim isteyen herkese ve bize de yaşatır bu duygularısenin minnoş kız mıydı