Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla cok bekletti beni hem de cok, ınsallah bu sefer pozitif olur, sız de kurtulun benden, ben de
Hayırlısı olsun inşallah hakkınızda. Gönlünüze göre sağlıklı bir gebelik bebek nasip etsin. Bu süreçler ne kadar detaylı. Kesin sormusumdur ama nereye gidiyorsunuz. Doktorunuz kim

Ben bamya ya bayılırım yaa hiç haşlamadan pişirecek gibi hazır edip atıyorum dolaba çıkarınca hiç su eklemeden kendi suyu ve domates suyu ile pişiveriyor hemen
Ben pek sevmiyorum ama, cok faydalı dıye aldım hamıle kalırsam yıcem dedıgıniz gıbı cıgden koyacam canm, daha ayıklamadım, bıraz uyymusum, iyice kurumus ama suyu

Ah keşke..benim bat 27 si. Ama umutlu değilim yazarım sonucu :)

ay neden hep kız gibi hissettiysemçokca aminnnnn kuzum

Evet bence de mantıklı, doktorunu dinle sen olacak ben inanıyorum

Ben zaten bu transfer sonrası seni nasıl bekleyeceğim onu düşünüyorum

Ben pek sevmiyorum ama, cok faydalı dıye aldım hamıle kalırsam yıcem dedıgıniz gıbı cıgden koyacam canm, daha ayıklamadım, bıraz uyymusum, iyice kurumus ama suyu
Ye bence de bir yerde alışırsın ben kıymalı da yapıyorum eşim çok sevmiyor diye kıyma olunca yer

Merhaba şu an durumunuz nedir bende de erken gebelikte çok silik çizgi çıktı adete 4 gün var

İnşallah güzel haberlerle gelirsin kuzum bizimde yüzümüzü güldürürsün rabbim iyişeyler nasip etsin

Kızlar alakasız bi soru sorucam, derin dondurucuya bamya nasıl koyuyorsunuz sız, netten baktım haslayıp koyan da var dırek koyan da
Direkt koyuyoruz biz daha güzel oluyor sanki o salyası olmuyor haşlayonca salya olma ihtimali daha çok gibi ama yapan bardır belki benim elimden olmuyo olabilir

Ben zaten bu transfer sonrası seni nasıl bekleyeceğim onu düşünüyorum
Ya seni yerim
Ye bence de bir yerde alışırsın ben kıymalı da yapıyorum eşim çok sevmiyor diye kıyma olunca yer
Sadece kendım yicem o yemesin 6 yemeklik koydum artık
Direkt koyuyoruz biz daha güzel oluyor sanki o salyası olmuyor haşlayonca salya olma ihtimali daha çok gibi ama yapan bardır belki benim elimden olmuyo olabilir
Ben de direk koydum az once
Ben buna neden ağladım
Ahh sen oradaki heyecanı gorecektın, cok uzuldum kadını oyle gorunce, baya da karnı cıkmıstı, sonra guler yuzle cıkınca rahatladım

Tahmin edebiliyorum Nefesimizi korkudan kesen heyecan değilde güle güle aldığımız heyecan verici haberler almaya inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…