Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabikide canm lucrinliyse zaten yumurta nın önemi yok inşallah hayırlısıyla olursun transferiniLucrınlı tedavı canımm, bugun hormonlar o kadar kucuk cıktı kı, Lucrinden kaynaklıymıs, detaylı bilgi ıcın cok tesekkurler aklıma takılan olursa rahatsız ederim yıne
Bazıları çok güzel yapıyor aslında ilmini bilmek lazım. Bir de çiçek bamya dedikleri var ya minik minik onlar çok güzel ama çok pahalı işte. neyse ben de alayım bari pazardanKız ben de Hıc sevmem, ama cok faydalıymıs gebelıkte de, esım agzına koymaz zaten, birer tabaklık kaldırcma artık, sen de al bak, suan tam zamanı
Hadi bakalım hayırlı olsun canım inşallah kazasız belasız atlatırsın bu süreci alırız senden müjdeyiSize yazdıktan hemen sonra cagırdılar estrofem verdi 1 tane içtim bile, cumartesi kontrol var Estrofemin 17.gunu transfer oluyor genelde dedı 1 2 gun oynayabilir de dedı hemsıre, eger tam 17 olursa 8 eylul oluyor
seninle birlikte bizlerde heyecanla bekliyoruz inşallah güzel son güzel başlangıçlara vesile olsun hayırlısıylaSize yazdıktan hemen sonra cagırdılar estrofem verdi 1 tane içtim bile, cumartesi kontrol var Estrofemin 17.gunu transfer oluyor genelde dedı 1 2 gun oynayabilir de dedı hemsıre, eger tam 17 olursa 8 eylul oluyor
Evet kurtulalım senden değil ama üzüntünden yaşadıklarından kurtulalım sonrada 2 ci levele geçelim bi heyecanlı bekleyişi daha geçirelim inşallah unutulsun yaşanılan sıkıntılar güzel şeyler konuşalım hep sonrasında hepimiz❤Valla cok bekletti beni hem de cok, ınsallah bu sefer pozitif olur, sız de kurtulun benden, ben de
Daha dün haberini okumuştum haşlama dan koyun dedielr yıka iyice suz su kalmasın poşete koy buzluğa at hiç sevmem bamyaKızlar alakasız bi soru sorucam, derin dondurucuya bamya nasıl koyuyorsunuz sız, netten baktım haslayıp koyan da var dırek koyan da
Kızz sen demedin mı hamile kalınca burdan başka topiğe geçmeyelim diyen gitmek yok bir yereOlabilir o bak
Yok yapmadım puff çok tembelim ben kalkamaya üşeniyorum 2 gündür misafirim vardı anca ev toparladımYaptın mı leslıe
Kuzum haklısın zaman ilerledikçe sabır azalıyor, e tabii yaş da geçiyor.. Ama önce ilaçsız bi gör derim ben, yumurtan belki kendiliğinden gelişiyordur. Ilaçsız bir gebelik daha sağlıklı olacaktır. Çünkü kullandığımız hormon ilaçları da düşüğe vs sebep olabiliyor. Baktın gelişmiyor, yine bi ilaçla dene. 3 ay içinde gebelik elde edemezsen o zaman tüp bebek düşünebilirsin. Benim öyle bir şansım yok. Olmazsa tamamen silicem kafamdan bebek düşüncesini. Sen ilaçla kaç kere denemiştin?
Evet 3.gün başlatan da var, 5.gün başlatan da var. En iyisi 3.gün gitmek. Klomen ya da femara verir. Duruma göre dozunu belirler. Sonra muhtemelen adetinin 12.günü tekrar çağırıp vajinal muayeneyle gelişen yumurta var mı, kaç tane var, kaç mm falan diye bakar. Rahim duvarı kalınlığına da bakar. Gerek görürse çatlatma iğnesi verir ve ilişki zamanınızı söyler. Sonrası da Allah kerim
Kızlar fikirleriniz için çok teşekkür ederim ikinize de, benim aklımda böyle yumurta takibi gibi bir şey yoktu ama böyle bir imkan varsa neden olmasın diyorum şimdi.SElam canım, yok ben de rahimdn amileyat oldum. Şekil bozukluğu var dedi bir de hafif yapışıklık var dedi al tarafta onu açmış. Operasyon sonrası da 3 ay yan tedaviler uyguladı. Şimdi işte 2 aydır dikkat ederek denemelere devam ediyoruz geen giden birşey yok. Dr da 4 ay deneyin olmadı tüp bebeğe geçeriz dedi. Ben de onun acelesindeyim 2 ay oldu tutmadı neden tutmuyor 4 ay sonr atutacağının da garantisi yokki. Bir an önce tüp bebeğe başlayıp sonuca ulaşmanın verdiği bir acelecilik benimkisi. Ben de kürtaj oldum 2 sene olacak bu aralık ayında. O kürtajın üstüne 2 defa rahimden opersyon geçirdim ben
Ne kadar güzel bir dua alacaksin şimdi sen yaoarisn canım yemek işini de , ihtiyaçları var sanaValla önce senin güzel haberlerini alalım sonra benimki nasip bu yıl beni cidden ilginç bir dönem bekliyor birde sizin fikrinizi alayım
Eşimin iş arkadaşı bizden büyük bir bayan vardı ama ailecek çocukları eşi kendi çok severiz bir rahatsızlığı vardı biz tanışmadan önce bir kez ameliyat olmuş sonra biz tanıştıktan sonra yine tekrarladı ameliyat oldu ve kısmi belli bir kesimi felç oldu 1 yıldan fazla annesi baktı gelip. Baktı derken kadın yavaş yavaş yürüyor ama bir elini kullanamayınca temizlik yemek yapamıyor bu yıl galiba annesi gelmeye pek istekli değil beni aradı eşi de öğretmen o derste olduğu zamanlar bize gelsen bir yemek yapsak, temizlik vs yardım etsen eşim gelince seni eve bıraksa olur mu diye. Komşularına vs soramamış bazen ani atak geçirip öylece kiteniyor hareket edemiyor sen kardeşim gibisin öyle bişey olsa eşimi arar beklerken sana güvenirim dedi, çocuk durumumu da biliyor hamile olursan zaten asla gelmeni istemem anneme derim o zaman mecbur gelir dedi. Hatta işte aylık para işini de söyledi ama ben parasını zaten düşünmedim çünkü ne kadar zor durumda biliyorum birine yük olmak ne kadar üzüyor neşe dolu kadın çöktü resmen, bende kabul ettim ama başkasına yemek yapmayı vs becerebilecek miyim diye aldı beni bir stres
Benide adetin 2.günü çağardı yumurta takibi mı yapacak anlamadım doktorun yanında herşeyi iyi algılıyorum çıkınca unutuyorum bidahakine ses kaydı alacamKızlar fikirleriniz için çok teşekkür ederim ikinize de, benim aklımda böyle yumurta takibi gibi bir şey yoktu ama böyle bir imkan varsa neden olmasın diyorum şimdi.
Hepsi güzel çıkar inşallahBende gidiyorum kontrole nst ye verirler kan sonucumu öğrenirim birde tartılırim tansiyon falan , bakalım bugün detaylı kontrol olur mu boy kilo vs falan
Ya canım bu bile beni heyecanlandırdı şuan.Benide adetin 2.günü çağardı yumurta takibi mı yapacak anlamadım doktorun yanında herşeyi iyi algılıyorum çıkınca unutuyorum bidahakine ses kaydı alacam
Amin insalalh canim inşallah seninde rabdevun güzel geçer bebeği de gorursin kalp atışını daHepsi güzel çıkar inşallah
aaaaa dalılılım amaaaDaha dün haberini okumuştum haşlama dan koyun dedielr yıka iyice suz su kalmasın poşete koy buzluğa at hiç sevmem bamya
Ben bamya ya bayılırım yaa hiç haşlamadan pişirecek gibi hazır edip atıyorum dolaba çıkarınca hiç su eklemeden kendi suyu ve domates suyu ile pişiveriyor hemenKızlar alakasız bi soru sorucam, derin dondurucuya bamya nasıl koyuyorsunuz sız, netten baktım haslayıp koyan da var dırek koyan da
Allah razı olsun cidden içimi rahatlattınız hepiniz yaaNe kadar güzel bir dua alacaksin şimdi sen yaoarisn canım yemek işini de , ihtiyaçları var sana
İnanıyorum çok dua alacaksin o kadından
Sen stres sıkıntı yapma zaten adam demiş hamile kalsa öyle birşey istemz senden
Birde gönül rızası ile yapıyorsun bu işi çok uzun süreli çalışma olursa elbet adam verir yaptığın iyiliği n karşılığını Rabb'im inşallah gonlune göre verir canım
İnşallah çok sağolAmin insalalh canim inşallah seninde rabdevun güzel geçer bebeği de gorursin kalp atışını da