Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla içimi rahatlattınız şuan zaten bebek konusu olmasa bile dedi 2 veya 3 ay yapabilsen annem dinlense az o bile olur diye öyle söyleyince kıyamamıştım
Evde zaman geçmiyor kendimden biliyorumBen kürtaj olduğumda bir tabak çorba yapacak kimsem yoktu. O yüzden yemeği falan hiç kafaya takma bir tas çorba yapsan bile yeter. Hem yalnız yapacak olsan sıkılırsın ama abla da yanında olunca Sohrabın dediği gibi sohbet muhabbetle hepsi olur. inşallah sana da faydalı olur bu süre

Yarın benim doktor doluymuş ,çarşamba öğleden sonra boşmuş ama eşimde gelmek istiyor (benim doktor eşleri de alıyor içeriye). Öğleden sonra izin alıp gelmesi zor olur. O yüzden perşembe 10a aldım randevuyu. Hem biraz daha büyür hem ne var ne yok daha net belli olur. Hepimizin hakkında hayırlısı, en güzeli olsun

Kendine yemek yapmıyor musun aynı şey kendine stres yapma çok da güzel ilgilenirsin arkadaşınızmış da hem tanıdık
hem de hayır duasını alırsın

güm güm güm kalp sesini duy da gel hayırlısıyla

Hayırlısı olsun her şeyde bir hayır vardır… Tanıdık olduğu için daha kolay olur zaten sevdiğin biriymiş hem çok sevap yemek olayını da halledersin nasıl olsa yanında olacak sorarsın sen nasıl yapıyorsun diye ona göre yapıverirsin. Kafan da dağılır

Lucrınlı tedavı canımm, bugun hormonlar o kadar kucuk cıktı kı, Lucrinden kaynaklıymıs, detaylı bilgi ıcın cok tesekkurler aklıma takılan olursa rahatsız ederim yıne

Kuzum haklısın zaman ilerledikçe sabır azalıyor, e tabii yaş da geçiyor.. Ama önce ilaçsız bi gör derim ben, yumurtan belki kendiliğinden gelişiyordur. Ilaçsız bir gebelik daha sağlıklı olacaktır. Çünkü kullandığımız hormon ilaçları da düşüğe vs sebep olabiliyor. Baktın gelişmiyor, yine bi ilaçla dene. 3 ay içinde gebelik elde edemezsen o zaman tüp bebek düşünebilirsin. Benim öyle bir şansım yok. Olmazsa tamamen silicem kafamdan bebek düşüncesini. Sen ilaçla kaç kere denemiştin?
Merhabalar, yumurta takibi için mi 3/4. Günler gitmemiz gerekiyor? İlaç veriliyor heralde öyle mi? Biraz aydınlatabilir misiniz beni:)
Evet 3.gün başlatan da var, 5.gün başlatan da var. En iyisi 3.gün gitmek. Klomen ya da femara verir. Duruma göre dozunu belirler. Sonra muhtemelen adetinin 12.günü tekrar çağırıp vajinal muayeneyle gelişen yumurta var mı, kaç tane var, kaç mm falan diye bakar. Rahim duvarı kalınlığına da bakar. Gerek görürse çatlatma iğnesi verir ve ilişki zamanınızı söyler. Sonrası da Allah kerim

SElam canım, yok ben de rahimdn amileyat oldum. Şekil bozukluğu var dedi bir de hafif yapışıklık var dedi al tarafta onu açmış. Operasyon sonrası da 3 ay yan tedaviler uyguladı. Şimdi işte 2 aydır dikkat ederek denemelere devam ediyoruz geen giden birşey yok. Dr da 4 ay deneyin olmadı tüp bebeğe geçeriz dedi. Ben de onun acelesindeyim 2 ay oldu tutmadı neden tutmuyor 4 ay sonr atutacağının da garantisi yokki. Bir an önce tüp bebeğe başlayıp sonuca ulaşmanın verdiği bir acelecilik benimkisi. Ben de kürtaj oldum 2 sene olacak bu aralık ayında. O kürtajın üstüne 2 defa rahimden opersyon geçirdim ben

Kızlar alakasız bi soru sorucam, derin dondurucuya bamya nasıl koyuyorsunuz sız, netten baktım haslayıp koyan da var dırek koyan da
canım haşlayıp koyarsan süner.ben yıkıyorum kuruluyorum doğrayıp buz dolabı poşetine koyuyorum bir yemeklik.çok da güzel oluyor.pişirirken küçük bi tane limon tuzu atıyorum sünmüyo öyle

Ben aşılama yaptırmıştım o zaman bana doktorm ( başka bir dokor şuanki gittiğim dr değil) senin zaten yumurtan gelişiyor ve çatlama problemin yok hap veremem dedi. VE bana iğne başlatmıştı Bir tık daha ii olduğu için sanırm. Hapa gerek yok demişti. Ki iğnelere de hemen cevap vermişti vüvudum. Bu renglnin 21. günü progesterona bakıyorlar yumurtlama hromonu onda değerin ii değişmi doktor yumurtlama problemin yok demişti. Tabi ama işte hani kaç cm falan yumurtam bilmiyorum. Aşılama da tutmadı zaten. Onun dışında ayrıca bir takip yaptırmadım

canım haşlayıp koyarsan süner.ben yıkıyorum kuruluyorum doğrayıp buz dolabı poşetine koyuyorum bir yemeklik.çok da güzel oluyor.pişirirken küçük bi tane limon tuzu atıyorum sünmüyo öyle
Ben de oyle yapım, yıkadım bezin üzerine serdim kurusun diye, sonra ayıklayıp kaldırıyım o zaman, tesekkurlrr cnm

Annem domatesle biraz soteleyip koyar ama ben çok yemediğim için hiç yapmadım aslında çok faydalı tabi de işte. Afiyetle yiyin canım. Bebeğe kan olsun can olsun
Kız ben de Hıc sevmem, ama cok faydalıymıs gebelıkte de, esım agzına koymaz zaten, birer tabaklık kaldırcma artık, sen de al bak, suan tam zamanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…