- 12 Nisan 2019
- 24.054
- 38.176
O 40 dklık leslıe ye bedel bı de masaj yap aklına estıkce, (Allahım masaj yapın dıyecrhım aklıma gelmezdi Hıc )Yok yapmadım puff çok tembelim ben kalkamaya üşeniyorum 2 gündür misafirim vardı anca ev toparladım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O 40 dklık leslıe ye bedel bı de masaj yap aklına estıkce, (Allahım masaj yapın dıyecrhım aklıma gelmezdi Hıc )Yok yapmadım puff çok tembelim ben kalkamaya üşeniyorum 2 gündür misafirim vardı anca ev toparladım
Hayırlısı olsun inşallah hakkınızda. Gönlünüze göre sağlıklı bir gebelik bebek nasip etsin. Bu süreçler ne kadar detaylı. Kesin sormusumdur ama nereye gidiyorsunuz. Doktorunuz kimValla cok bekletti beni hem de cok, ınsallah bu sefer pozitif olur, sız de kurtulun benden, ben de
Ben pek sevmiyorum ama, cok faydalı dıye aldım hamıle kalırsam yıcem dedıgıniz gıbı cıgden koyacam canm, daha ayıklamadım, bıraz uyymusum, iyice kurumus ama suyuBen bamya ya bayılırım yaa hiç haşlamadan pişirecek gibi hazır edip atıyorum dolaba çıkarınca hiç su eklemeden kendi suyu ve domates suyu ile pişiveriyor hemen
Evet sormuştun baskent hastanesı, Hulusı zeynelogluna gıdıyorum kuzum, tüp bebek doktoru benım doktorHayırlısı olsun inşallah hakkınızda. Gönlünüze göre sağlıklı bir gebelik bebek nasip etsin. Bu süreçler ne kadar detaylı. Kesin sormusumdur ama nereye gidiyorsunuz. Doktorunuz kim
Ah keşke..benim bat 27 si. Ama umutlu değilim yazarım sonucu :)Adet bekliyorum negatif. Zaten geçen perşembe yumurta etrafındaki kan var deyince beklemedim. bir ay daha bekleyip rahim filmi cektirecegim insallah kürtaja bağlı bir sıkıntı olmamıştır. İnanmayacaksınız bende sırf size yazayım napti batlar aynıydı diye girdim etiketlemeyi görünce hamile haberi verdiniz sandim sizde durumlar nedir.
ay neden hep kız gibi hissettiysemçokca aminnnnn kuzumSoğuk süt içiyorum. Canım hep biraz rahatlıyorum sonra gece kalkıyorum mide yanması ile tekrar içiyorum o aç karna ama fayda yok az kaldı şükür sabredeyim dikkat edeyim yediğim içtim şeylere de cinsallaj sağlıkla kucağıma alırım benim minnoş erkek
İnsalalh canım Rabb'im isteyen herkese yaşatır bu duyguyu
Evet bence de mantıklı, doktorunu dinle sen olacak ben inanıyorumtüp bebekten önce işte doktor 4 ay süre tanıdı. Benim tahliller vs herşey normal görünüyor. Eşimde de öyle. Sebepsizlik var diyorduk işte bu rahm durumu çıktı ortaya. Onun için operasyon geçirdim. Doktor bir de bu şekilde deneyin öyle bakalım ileriye dedi. Eşimle de konuştum doktorun dediğini yapalım iyorç Bu duurmda tedaviye kasım gibi başlayacağız
Ben zaten bu transfer sonrası seni nasıl bekleyeceğim onu düşünüyorumYok kız o anlamda deıl, benım mesele herkesı yordu, ben bıraz fazla tedavı oldum 1 yıl ıcınde, hep bir heyecan stresle beklıyoruz, Ha-ri bilir, kızcağız sabahın köründe kalkıp adet olup olmadığımı kaygı ettı, hergun sordu
Ye bence de bir yerde alışırsın ben kıymalı da yapıyorum eşim çok sevmiyor diye kıyma olunca yerBen pek sevmiyorum ama, cok faydalı dıye aldım hamıle kalırsam yıcem dedıgıniz gıbı cıgden koyacam canm, daha ayıklamadım, bıraz uyymusum, iyice kurumus ama suyu
Merhaba şu an durumunuz nedir bende de erken gebelikte çok silik çizgi çıktı adete 4 gün varMerhaba erken gebelik testim böyle çıktı ama gidip kan verdim değer 2,75 çıktı. Açıkçası çizgi çıplak gözle çok daha net. Kanda 2,75 cıkınca tekrar yaptım yine aynı çizgi çıkıyor. Bir yıldır ilk defa net bir çizgi görmüştüm halbuki. Böyle bir durum yaşayan oldu mu.
İnşallah güzel haberlerle gelirsin kuzum bizimde yüzümüzü güldürürsün rabbim iyişeyler nasip etsinYarın benim doktor doluymuş ,çarşamba öğleden sonra boşmuş ama eşimde gelmek istiyor (benim doktor eşleri de alıyor içeriye). Öğleden sonra izin alıp gelmesi zor olur. O yüzden perşembe 10a aldım randevuyu. Hem biraz daha büyür hem ne var ne yok daha net belli olur. Hepimizin hakkında hayırlısı, en güzeli olsun
Direkt koyuyoruz biz daha güzel oluyor sanki o salyası olmuyor haşlayonca salya olma ihtimali daha çok gibi ama yapan bardır belki benim elimden olmuyo olabilirKızlar alakasız bi soru sorucam, derin dondurucuya bamya nasıl koyuyorsunuz sız, netten baktım haslayıp koyan da var dırek koyan da
Ben buna neden ağladımBugun bi kadın geldi gözleri yaşlı, doktor da tam o sırada asagı iniyordu, onu farketti direk kanaman mı var dedı, hemen içeriye aldılar, sonra güler yüzle cıktı, elinde ultrason kagıdı, o kadar sevindim ki
Ya seni yerimBen zaten bu transfer sonrası seni nasıl bekleyeceğim onu düşünüyorum
Sadece kendım yicem o yemesin 6 yemeklik koydum artıkYe bence de bir yerde alışırsın ben kıymalı da yapıyorum eşim çok sevmiyor diye kıyma olunca yer
Ben de direk koydum az onceDirekt koyuyoruz biz daha güzel oluyor sanki o salyası olmuyor haşlayonca salya olma ihtimali daha çok gibi ama yapan bardır belki benim elimden olmuyo olabilir
Ahh sen oradaki heyecanı gorecektın, cok uzuldum kadını oyle gorunce, baya da karnı cıkmıstı, sonra guler yuzle cıkınca rahatladımBen buna neden ağladım
Tahmin edebiliyorum Nefesimizi korkudan kesen heyecan değilde güle güle aldığımız heyecan verici haberler almaya inşallahYa seni yerim
Sadece kendım yicem o yemesin 6 yemeklik koydum artık
Ben de direk koydum az once
Ahh sen oradaki heyecanı gorecektın, cok uzuldum kadını oyle gorunce, baya da karnı cıkmıstı, sonra guler yuzle cıkınca rahatladım
Amin canım benim hepimize inşallahİnşallah güzel haberlerle gelirsin kuzum bizimde yüzümüzü güldürürsün rabbim iyişeyler nasip etsin
Yaaa geldi mi ilk miniğimizKızlar çok şükür doğumumu yaptım kızıma kavuştum darısı isteyen herkese hamile arkadaşlarımda sağ salim kucağına almak nasip olsun inşallah
Harika Rabbim hayırlı ömür versin mutluluğunuz daim olsunKızlar çok şükür doğumumu yaptım kızıma kavuştum darısı isteyen herkese hamile arkadaşlarımda sağ salim kucağına almak nasip olsun inşallah