Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben bamya ya bayılırım yaa 🥰hiç haşlamadan pişirecek gibi hazır edip atıyorum dolaba çıkarınca hiç su eklemeden kendi suyu ve domates suyu ile pişiveriyor hemen😇
Ben pek sevmiyorum ama, cok faydalı dıye aldım hamıle kalırsam yıcem 😉 dedıgıniz gıbı cıgden koyacam canm, daha ayıklamadım, bıraz uyymusum, iyice kurumus ama suyu

Adet bekliyorum negatif. Zaten geçen perşembe yumurta etrafındaki kan var deyince beklemedim. bir ay daha bekleyip rahim filmi cektirecegim insallah kürtaja bağlı bir sıkıntı olmamıştır. İnanmayacaksınız bende sırf size yazayım napti batlar aynıydı diye girdim etiketlemeyi görünce hamile haberi verdiniz sandim😊 sizde durumlar nedir.
Ah keşke..benim bat 27 si. Ama umutlu değilim yazarım sonucu :)

Soğuk süt içiyorum. Canım hep biraz rahatlıyorum sonra gece kalkıyorum mide yanması ile tekrar içiyorum o aç karna ama fayda yok 🤷🏻 az kaldı şükür sabredeyim dikkat edeyim yediğim içtim şeylere de cinsallaj sağlıkla kucağıma alırım 🤲🙏🥰 benim minnoş erkek 🥰🤗
İnsalalh canım ☺️🙏 Rabb'im isteyen herkese yaşatır bu duyguyu 🥰🤲❤️❤️
ay neden hep kız gibi hissettiysem:eek:çokca aminnnnn kuzum:KK68:

tüp bebekten önce işte doktor 4 ay süre tanıdı. Benim tahliller vs herşey normal görünüyor. Eşimde de öyle. Sebepsizlik var diyorduk işte bu rahm durumu çıktı ortaya. Onun için operasyon geçirdim. Doktor bir de bu şekilde deneyin öyle bakalım ileriye dedi. Eşimle de konuştum doktorun dediğini yapalım iyorç Bu duurmda tedaviye kasım gibi başlayacağız
Evet bence de mantıklı, doktorunu dinle sen ☺️ olacak ben inanıyorum

Yok kız o anlamda deıl, benım mesele herkesı yordu, ben bıraz fazla tedavı oldum 1 yıl ıcınde, hep bir heyecan stresle beklıyoruz, Ha-ri Ha-ri bilir, kızcağız sabahın köründe kalkıp adet olup olmadığımı kaygı ettı, hergun sordu 😅
Ben zaten bu transfer sonrası seni nasıl bekleyeceğim onu düşünüyorum 😂😂😂

Ben pek sevmiyorum ama, cok faydalı dıye aldım hamıle kalırsam yıcem 😉 dedıgıniz gıbı cıgden koyacam canm, daha ayıklamadım, bıraz uyymusum, iyice kurumus ama suyu
Ye bence de bir yerde alışırsın ben kıymalı da yapıyorum eşim çok sevmiyor diye kıyma olunca yer 😂

Merhaba erken gebelik testim böyle çıktı ama gidip kan verdim değer 2,75 çıktı. Açıkçası çizgi çıplak gözle çok daha net. Kanda 2,75 cıkınca tekrar yaptım yine aynı çizgi çıkıyor. Bir yıldır ilk defa net bir çizgi görmüştüm halbuki. Böyle bir durum yaşayan oldu mu.
Merhaba şu an durumunuz nedir bende de erken gebelikte çok silik çizgi çıktı adete 4 gün var

Yarın benim doktor doluymuş ,çarşamba öğleden sonra boşmuş ama eşimde gelmek istiyor (benim doktor eşleri de alıyor içeriye). Öğleden sonra izin alıp gelmesi zor olur. O yüzden perşembe 10a aldım randevuyu. Hem biraz daha büyür hem ne var ne yok daha net belli olur. Hepimizin hakkında hayırlısı, en güzeli olsun:dua:
İnşallah güzel haberlerle gelirsin kuzum bizimde yüzümüzü güldürürsün rabbim iyişeyler nasip etsin 🙏🏻♥️

Kızlar alakasız bi soru sorucam, derin dondurucuya bamya nasıl koyuyorsunuz sız, netten baktım haslayıp koyan da var dırek koyan da
Direkt koyuyoruz biz daha güzel oluyor sanki o salyası olmuyor haşlayonca salya olma ihtimali daha çok gibi ama yapan bardır belki benim elimden olmuyo olabilir 😅

Ben zaten bu transfer sonrası seni nasıl bekleyeceğim onu düşünüyorum 😂😂😂
Ya seni yerim 😘
Ye bence de bir yerde alışırsın ben kıymalı da yapıyorum eşim çok sevmiyor diye kıyma olunca yer 😂
Sadece kendım yicem o yemesin 😅 6 yemeklik koydum artık
Direkt koyuyoruz biz daha güzel oluyor sanki o salyası olmuyor haşlayonca salya olma ihtimali daha çok gibi ama yapan bardır belki benim elimden olmuyo olabilir 😅
Ben de direk koydum az once ☺️
Ben buna neden ağladım 😢😢😢😢😢♥️
Ahh sen oradaki heyecanı gorecektın, cok uzuldum kadını oyle gorunce, baya da karnı cıkmıstı, sonra guler yuzle cıkınca rahatladım🥰

Ya seni yerim 😘

Sadece kendım yicem o yemesin 😅 6 yemeklik koydum artık

Ben de direk koydum az once ☺️

Ahh sen oradaki heyecanı gorecektın, cok uzuldum kadını oyle gorunce, baya da karnı cıkmıstı, sonra guler yuzle cıkınca rahatladım🥰
Tahmin edebiliyorum 🙏🏻 Nefesimizi korkudan kesen heyecan değilde güle güle aldığımız heyecan verici haberler almaya inşallah ♥️

X