Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Lucrınlı tedavı canımm, bugun hormonlar o kadar kucuk cıktı kı, Lucrinden kaynaklıymıs, detaylı bilgi ıcın cok tesekkurler aklıma takılan olursa rahatsız ederim yıne
Tabikide canm lucrinliyse zaten yumurta nın önemi yok inşallah hayırlısıyla olursun transferini

Kız ben de Hıc sevmem, ama cok faydalıymıs gebelıkte de, esım agzına koymaz zaten, birer tabaklık kaldırcma artık, sen de al bak, suan tam zamanı
Bazıları çok güzel yapıyor aslında ilmini bilmek lazım. Bir de çiçek bamya dedikleri var ya minik minik onlar çok güzel ama çok pahalı işte. neyse ben de alayım bari pazardan

Bu arada hb de bazı ürünlerde 3al2 öde kampanyası var kızlar. Farklı ürünler atarsanız en uygunu bedava oluyor. İnstada cokbiliyoruzbiz var onun hikayelerine bakarsanız detayları ve hb linki var. Malum hayat pahalı belki işinize yarar.

Size yazdıktan hemen sonra cagırdılar estrofem verdi 1 tane içtim bile, cumartesi kontrol var Estrofemin 17.gunu transfer oluyor genelde dedı 1 2 gun oynayabilir de dedı hemsıre, eger tam 17 olursa 8 eylul oluyor
Hadi bakalım hayırlı olsun canım inşallah kazasız belasız atlatırsın bu süreci alırız senden müjdeyi

Size yazdıktan hemen sonra cagırdılar estrofem verdi 1 tane içtim bile, cumartesi kontrol var Estrofemin 17.gunu transfer oluyor genelde dedı 1 2 gun oynayabilir de dedı hemsıre, eger tam 17 olursa 8 eylul oluyor
seninle birlikte bizlerde heyecanla bekliyoruz inşallah güzel son güzel başlangıçlara vesile olsun hayırlısıyla
Valla cok bekletti beni hem de cok, ınsallah bu sefer pozitif olur, sız de kurtulun benden, ben de
Evet kurtulalım senden değil ama üzüntünden yaşadıklarından kurtulalım sonrada 2 ci levele geçelim bi heyecanlı bekleyişi daha geçirelim inşallah unutulsun yaşanılan sıkıntılar güzel şeyler konuşalım hep sonrasında hepimiz

Kızlar alakasız bi soru sorucam, derin dondurucuya bamya nasıl koyuyorsunuz sız, netten baktım haslayıp koyan da var dırek koyan da
Daha dün haberini okumuştum haşlama dan koyun dedielr yıka iyice suz su kalmasın poşete koy buzluğa at hiç sevmem bamya

Kızlar fikirleriniz için çok teşekkür ederim ikinize de, benim aklımda böyle yumurta takibi gibi bir şey yoktu ama böyle bir imkan varsa neden olmasın diyorum şimdi.

Ne kadar güzel bir dua alacaksin şimdi sen yaoarisn canım yemek işini de , ihtiyaçları var sana
İnanıyorum çok dua alacaksin o kadından
Sen stres sıkıntı yapma zaten adam demiş hamile kalsa öyle birşey istemz senden
Birde gönül rızası ile yapıyorsun bu işi çok uzun süreli çalışma olursa elbet adam verir yaptığın iyiliği n karşılığını Rabb'im inşallah gonlune göre verir canım

Kızlar fikirleriniz için çok teşekkür ederim ikinize de, benim aklımda böyle yumurta takibi gibi bir şey yoktu ama böyle bir imkan varsa neden olmasın diyorum şimdi.
Benide adetin 2.günü çağardı yumurta takibi mı yapacak anlamadım doktorun yanında herşeyi iyi algılıyorum çıkınca unutuyorum bidahakine ses kaydı alacam

Kızlar alakasız bi soru sorucam, derin dondurucuya bamya nasıl koyuyorsunuz sız, netten baktım haslayıp koyan da var dırek koyan da
Ben bamya ya bayılırım yaa hiç haşlamadan pişirecek gibi hazır edip atıyorum dolaba çıkarınca hiç su eklemeden kendi suyu ve domates suyu ile pişiveriyor hemen

Allah razı olsun cidden içimi rahatlattınız hepiniz yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…