Merhaba canım, bana da kürtajdan sonra 6 ay içinde olmazsa tekrar görüşelim demişti doktorum. Kürtajdan sonraki ilk adeti bekliyordum o zaten onu saymıyorum. Ondan sonraki 3. Adetim bu. Bir de ben miyom operasyonu falan derken geçen sene bu zamanlar karar vermiştik 1 sene geçti bak üzerinden hala yok Bazen düşünüyorum evet sen geçen sene ağustosta karar verdin ama korunduğun İçin ilacın etkisinin geçmesini bekledin sonra bu miyomdu operasyondu kürtajdı derken çok fazla deneylemedin ki diyorum ama bir yanım da acele ediyor tabi. Ben de o yüzden cuma günü doktora gitmeye karar verdim.Ben gebe kalsam zaten o doktora devam etmem. Arada giderim ona. Bana doktor operasyondan sonra 4 ay kendiniz deneyin dedi ben çok sabırsızım sanırım. 2 ay geçti tutmadı. Dedim 3. ayı da yumurtlama takibi yaptırarak geçireyim. Sonra düşündüm direk tüp bebeğe başlayalım yeter uzadı bu iş. Şimdi de düşünüyorum bu ayda doğal akışına bırakıp Eylül ayında mı tüp bebeğe başlayalım olmazsa. Kafam çok karışık açıkcası.... Doğru karar vermek istiyorum.Doktora 4 ayda çiftlerin gebe kalma şansı %50 dedi. 2 ay düzenli ovulasyon testleriyle denedik. Olmadı, olmuyor.... İsyan etmek istemiyorum. Ama biran önce artık sonuca da varmak istiyorum. Sen olsan ne yapardın mesela. Durumlarımız birbirine çok ykaın o yüzden senin de fikrini almak isterim.
sana kürtajdan sonra mı 4 ay demişti?