Bana 4 saatte bir cycotec verdiler dil altı ve vajinal, toplamda 3 kere verildi, ikinciyi verdiler 1 saat gecmeden kanama başladı, hıcbısey yiyip ıcmıyorsun bu arada, bi kap veriyorlar ıdrarını ona yapıyorsun, düsen parayı genetik ve patolojıye gonderme istersin diye..ücüncü ilacı vermeden sancım bıcak gıbı kesıldı, baya buyuk bir parca dusmustu,, ama bebegın dusmesı 3.ilactan sonra oldu.. Hemsıre sizinki kolay oldu dedi, senın de haftan kucuk oldugu ıcın kolayca bıter canım, biraz sancı cekeceksın, ama en saglıklı sı bu yontemSohrab canım ilaçla düşük nasıl oluyor, seninkide öyle olmuştu dimi
Allah yardımcın olsun arkadaşımBebek 7 mm olmuş kızlar kese 22 mm. Olsa zaten çoktan kalp atışı görülürdükanamamda var. Süreci daha fazla uzatıp psikolojik olarak yıpranmamak adına böyle karar aldık.
Kotu dusunme oyle, dıs gebelık olmus olsa bile en azından beta yuksek cıkardı, dun mu yaptırmıstın testıDündü regl günüm. İnşallah öyledir
Hıhh aynı gün olmuş yani, ayy hadi inşallah öyledir. Ama geç olunca bu sefer de sağlıksız gebelik mi yine diye deliricem. Sağ tarafımda dünden beri ağrı var, regl olsa tek taraflı olmaz heralde. Ama dış gebeliğimi de sağda yaşadım ben, çok korkuyorum çok
Kuzum valla ben baktım 9 mmden biraz fazlaymış 7 haftalık falanmış ilk kalp atışı gördüğümüzde tabi ondan önce bir süre doktora gitmemiştik bilmiyorum ne zaman başladı. Seni de anlıyorum ben ilk düşükte neredeyse 10 gün bekledim yıpratıcı oluyor. Çok geçmiş olsun diyecek bir şey yok maalesefBebek 7 mm olmuş kızlar kese 22 mm. Olsa zaten çoktan kalp atışı görülürdükanamamda var. Süreci daha fazla uzatıp psikolojik olarak yıpranmamak adına böyle karar aldık.
Insallh benimki de çabucak biter canım.. Doğrusunu istersen sen burda anlatmadan önce böyle bir yöntemden haberim yoktu. Yani Allah razı olsunBana 4 saatte bir cycotec verdiler dil altı ve vajinal, toplamda 3 kere verildi, ikinciyi verdiler 1 saat gecmeden kanama başladı, hıcbısey yiyip ıcmıyorsun bu arada, bi kap veriyorlar ıdrarını ona yapıyorsun, düsen parayı genetik ve patolojıye gonderme istersin diye..ücüncü ilacı vermeden sancım bıcak gıbı kesıldı, baya buyuk bir parca dusmustu,, ama bebegın dusmesı 3.ilactan sonra oldu.. Hemsıre sizinki kolay oldu dedi, senın de haftan kucuk oldugu ıcın kolayca bıter canım, biraz sancı cekeceksın, ama en saglıklı sı bu yontem
Allah razı olsun canımAllah yardımcın olsun arkadaşımneler hissettiğini yürekten anlıyoruz emin ol, ne kadar yardımcı olabiliriz bilmiyorum ama biz burdayız. Kendini çok yıpratma nolur
Yardımcı olabıldıysem ne mutlu bana, adetın daha kısa sürede gelecek, rahım daha cabuk kendıne gelecek emın ol, rabbim yardımcın olsun ınsallah, bu gece takıp ederler seni, zaten dusuk gerceklesınce ultrasonda da bakarlarInsallh benimki de çabucak biter canım.. Doğrusunu istersen sen burda anlatmadan önce böyle bir yöntemden haberim yoktu. Yani Allah razı olsunDirekt doktora dedim bu ikinci olacak kürtaj istemiyorum. Rahme daha fazla zarar gelsin. O da tmm dedi
Evet dün yaptırdım hem de 0,1 yani o derece negatifKotu dusunme oyle, dıs gebelık olmus olsa bile en azından beta yuksek cıkardı, dun mu yaptırmıstın testı
Saolasın canım. Doktorumun tecrübesi artı kendi yasadıklarım böyle bi sürece karar kıldık. İnsallh en az hasarla gececer bu da. Daha da bebek istermiyim bilmiyorumKuzum valla ben baktım 9 mmden biraz fazlaymış 7 haftalık falanmış ilk kalp atışı gördüğümüzde tabi ondan önce bir süre doktora gitmemiştik bilmiyorum ne zaman başladı. Seni de anlıyorum ben ilk düşükte neredeyse 10 gün bekledim yıpratıcı oluyor. Çok geçmiş olsun diyecek bir şey yok maalesef
Benim peceteye geldi yarindasi akşamı söküldüKızlar yaa kafam karıştı benim, bileniniz varsa yardım edin. Bugün çatlatma iğnesinin 15.günü. Dün kan verdim gebelik yok ama 1saat önce peçeteye pembe bi akıntı geldi. Regl oluyorum dedim ama devamı yok henüz.. Hiç de böyle bişey yaşamamıştım. Yerleşme kanaması olsa bile çatlatma iğnesinden sonra bu kadar geç olur mu ki?
Allah sana Eyüp Sultan sabrı versin canımBebek 7 mm olmuş kızlar kese 22 mm. Olsa zaten çoktan kalp atışı görülürdükanamamda var. Süreci daha fazla uzatıp psikolojik olarak yıpranmamak adına böyle karar aldık.
Sabah 81 cıktı aksam leke geldı, ama baya koyu kahve rengıydı.. Dur bakalım, yarına kadar gelen giden bısey olmazsa tekrar test yaptırırım belkı, acaba kist falan mı oldu ki?Evet dün yaptırdım hem de 0,1 yani o derece negatifsen o lekelenmeyi testte gördükten sonra yaşadın heralde ama. Lekelenmeden sonra yükselmeye başlayabilir mi acaba? Bi de ağrı olmaz yazmışlar hep. Benim sağ taraf felç
Sen şimdi bunları düşünme sağlığına kavuş bir an önce inşallah kuzumSaolasın canım. Doktorumun tecrübesi artı kendi yasadıklarım böyle bi sürece karar kıldık. İnsallh en az hasarla gececer bu da. Daha da bebek istermiyim bilmiyorum
Hepinizden Allah razı olsun canımYardımcı olabıldıysem ne mutlu bana, adetın daha kısa sürede gelecek, rahım daha cabuk kendıne gelecek emın ol, rabbim yardımcın olsun ınsallah, bu gece takıp ederler seni, zaten dusuk gerceklesınce ultrasonda da bakarlar
Aminn canım benim sagolasınAllah sana Eyüp Sultan sabrı versin canım
Bana ilac vermeden once bıseyler yiyip ıcırdıler ama ılac verildikten sonra agzına hıcbısey alamıyorsun toplamda 13 saat hıcbısey yiyip ıcmedım, serum takıyorlar aclık hissetmiyorsun ama susuzluktan dilim damağıma yapısmıstı, dil altı verdikleri yuzunden asırı susadımHepinizden Allah razı olsun canımher konuda o kadar yardım destek oldunuz ki. Rabbim gönlünüzden her ne geçiyorsa versin. Daha hic bisey vermediler. Aç değildim sanırım ondan.
geç yumurtlama ihtimali olamaz mıEvet dün yaptırdım hem de 0,1 yani o derece negatifsen o lekelenmeyi testte gördükten sonra yaşadın heralde ama. Lekelenmeden sonra yükselmeye başlayabilir mi acaba? Bi de ağrı olmaz yazmışlar hep. Benim sağ taraf felç
Canım benim çok üzüldüm, Rabbim gücünü kuvvetini artırsınKızlar kalp atışları yok. Radyolojide detaylı baktı. Simdi yatış yapıldı ilaçla düşük yaptırcak dokttor
Gelmedi kuzu ne yapsam ki adaçayı falan içsem mi acabaAdet de gelmedi ama deıl mı