- 30 Eylül 2020
- 3.806
- 4.690
İşte ben de şifasını bildiğim için yaptım ama miyomu olanlar yapmamaliymis. Ki ben de 3 tane miyom var. Haddinden fazla ağrı yaptı ayağıma vurdu ağrısı yürümekte zorlandım. İltihap olanlara kist olanlara iyi geliyor...Canım çok geçmiş olsuninsalalh duyarsın yarın kalp atışını dualarim seninle seni çok iyi anlıyorum
Allah büyük insalalh bir mucize olur yarın duyarsın sesini müjdeli haberlerle gelirsin inşallah aramıza
Rabbim bu mübarek günde bebeğini sana bağışlasın inşallahstres yapma sabret yarın ola hayrola inşallah
Canım bende düşük yaptığımda hastanedeki çalışan ebe bana önerdi soğan suyunu kabuğu ile kaynat içi dedi 1 ay kadar kanaman olsun adetin düzene girdin kanlar pıhtılaşma lar olmasin kalmasın diye .bende yaptım 1 ay boyunca içtim dladet oldum 3 ay boyunca sonra tekrar yine hamile kaldım sonrası tekrar yine hüzün
O myomlar duruyor mu hala yoksa alındı mıİşte ben de şifasını bildiğim için yaptım ama miyomu olanlar yapmamaliymis. Ki ben de 3 tane miyom var. Haddinden fazla ağrı yaptı ayağıma vurdu ağrısı yürümekte zorlandım. İltihap olanlara kist olanlara iyi geliyor...
Ben de merak ettim, benim de vardı ben aldırdım. Tabi tekrar etme olasılığı her zaman var. Şimdi tekrar oluştu mu ne oldu hiç biliyorum.O myomlar duruyor mu hala yoksa alındı mı
Myomla polıbın farkı ne acaba? Neden olusuyor kı bunlarBen de merak ettim, benim de vardı ben aldırdım. Tabi tekrar etme olasılığı her zaman var. Şimdi tekrar oluştu mu ne oldu hiç biliyorum.
myom ablamda da var demiş dr.hamile kalırsan geçer demiş.Ben de merak ettim, benim de vardı ben aldırdım. Tabi tekrar etme olasılığı her zaman var. Şimdi tekrar oluştu mu ne oldu hiç biliyorum.
Bunu bilmiyordum canım miyom a zararlı olduğunu sadece düşükten sonra kanama olsun adetin düzene girsin kan içinde kalmasın diye önerdiler , geçmiş olsun canımİşte ben de şifasını bildiğim için yaptım ama miyomu olanlar yapmamaliymis. Ki ben de 3 tane miyom var. Haddinden fazla ağrı yaptı ayağıma vurdu ağrısı yürümekte zorlandım. İltihap olanlara kist olanlara iyi geliyor...
Biri rahim içinde öteki dışında oluyordu sanki. Miyom böyle rahim dışında Rahime baskı yapan bir et parçasıydı yanlış hatırlamıyorsam. Arkadaşlar düzeltebilirler :)Myomla polıbın farkı ne acaba? Neden olusuyor kı bunlar
Hala duruyorlar canım. Bulunduğu yer nedeniyle bir zararı yokmus. En büyüğü 1,5 cm mis almadi doktormO myomlar duruyor mu hala yoksa alındı mı
Ben o ağrıyla araştırdım evet zararliymis. Zaten kürde de yazıyor miyom olanlar yapmasın diye duruyor duruyor 3 tane ama yeri zararlı bir yerde değilmiş. Çok daha büyümez ise hamile kalırsam doğumla birlikte belki alır doktor. Şu an işleme gerek yok dediBunu bilmiyordum canım miyom a zararlı olduğunu sadece düşükten sonra kanama olsun adetin düzene girsin kan içinde kalmasın diye önerdiler , geçmiş olsun canımne yaptın şimdi miyomlar hala var mi
Bana da doktorum yapabilirsin demişti ben sormuştum, senede 2 kere falan yapardım bende, enfeksiyona iyi geliyor benceBunu bilmiyordum canım miyom a zararlı olduğunu sadece düşükten sonra kanama olsun adetin düzene girsin kan içinde kalmasın diye önerdiler , geçmiş olsun canımne yaptın şimdi miyomlar hala var mi
Çok iyi geldi kendimce enfeksiyon için sadece ben düşüklerden sonra yaptım birde bir ara diyet yapmak için yaptım karı koca içtikBana da doktorum yapabilirsin demişti ben sormuştum, senede 2 kere falan yapardım bende, enfeksiyona iyi geliyor bence
Bazı gebeliklerde miyomlar buyur kendi kendine doğumda alınır .bazıları ise büyümez zarar vermez köşede durur cogslmaz bile zararli olan var zararsız olanı varmışHala duruyorlar canım. Bulunduğu yer nedeniyle bir zararı yokmus. En büyüğü 1,5 cm mis almadi doktorm
Ben o ağrıyla araştırdım evet zararliymis. Zaten kürde de yazıyor miyom olanlar yapmasın diye duruyor duruyor 3 tane ama yeri zararlı bir yerde değilmiş. Çok daha büyümez ise hamile kalırsam doğumla birlikte belki alır doktor. Şu an işleme gerek yok dedi
Aa evet bak içerken bende kilo vermiştimÇok iyi geldi kendimce enfeksiyon için sadece ben düşüklerden sonra yaptım birde bir ara diyet yapmak için yaptım karı koca içtik
Kendılıgınden atılma durumu oluyor mu ki kist gıbıHala duruyorlar canım. Bulunduğu yer nedeniyle bir zararı yokmus. En büyüğü 1,5 cm mis almadi doktorm
Ben o ağrıyla araştırdım evet zararliymis. Zaten kürde de yazıyor miyom olanlar yapmasın diye duruyor duruyor 3 tane ama yeri zararlı bir yerde değilmiş. Çok daha büyümez ise hamile kalırsam doğumla birlikte belki alır doktor. Şu an işleme gerek yok dedi
Benim bildiğim kadarıyla olmuyor, kist kan pıhtısı gibi bir şey ama miyom et parçası gibiKendılıgınden atılma durumu oluyor mu ki kist gıbı
Evet aynen öyle sanırım o yüzden biraz akışına bıraktı şu an ne hamileliğe engel yada düşüğe neden...Bazı gebeliklerde miyomlar buyur kendi kendine doğumda alınır .bazıları ise büyümez zarar vermez köşede durur cogslmaz bile zararli olan var zararsız olanı varmış
Yok maalesef canım. buyur ise aliniyor ya da hamileliğe engel olacak yerdeyse alınıyor. büyümez ve bulunduğu yerin zararı yoksa alınmıyor kalıyor öyleKendılıgınden atılma durumu oluyor mu ki kist gıbı
Çok iy kız adet olunca insanın şişkinliği gidiyot bağırsak çalışıyor tuvalete hep gidiyorsunAa evet bak içerken bende kilo vermiştim
Demi ya benim de aşırı şişkinliğim olurdu adetliyken, bide sürekli Tatli yerdim iyice şişerdimÇok iy kız adet olunca insanın şişkinliği gidiyot bağırsak çalışıyor tuvalete hep gidiyorsun