- 4 Temmuz 2019
- 1.525
- 1.327
Anladım canın.. Bekliyoruz bakalim. Çabucak gececek inssalh bu daBana ilac vermeden once bıseyler yiyip ıcırdıler ama ılac verildikten sonra agzına hıcbısey alamıyorsun toplamda 13 saat hıcbısey yiyip ıcmedım, serum takıyorlar aclık hissetmiyorsun ama susuzluktan dilim damağıma yapısmıstı, dil altı verdikleri yuzunden asırı susadım
Sagolasin canim Allah razı olsunCanım benim çok üzüldüm, Rabbim gücünü kuvvetini artırsın
Canım evet oldum ilk adetimi. Benim doktorum progesterron baktırmalı istedi sağlıklı bir yumurtlama oldu mu görelim diye. Gitmişken de rahim duvarı kalınlığını sordum.Canım kürtajdan sonraki ilk adetini olmuştun değil mi? Naçizane tavsiyem bak benim 2 adet dönemi geçti şimdi 3ü bekliyorum. Süre kendine izin ver bence doktora gidip olumsuz bir şey duyunca insan çok etkileniyor.Bana 6 ay olmazsa gel demişti mesela.
Çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın. Sizin sağlığınız en önemlisi inşallah en kısa sürede toparlanırsınızAnladım canın.. Bekliyoruz bakalim. Çabucak gececek inssalh bu da
Allahım sabir versin hepimiz yaşadık biliyoruz çok zor. Siz iyi olun önce sağlığınız moraliniz psikolojiniz iyi olsun sonrası olur inşallah . . Süreç yıpratıcı kanama olmasa doktor da beklerdi bence ama bir an önce halletmeniz daha iyi bence de.. Allahım sabir şifa versin geçmiş olsun..Bebek 7 mm olmuş kızlar kese 22 mm. Olsa zaten çoktan kalp atışı görülürdükanamamda var. Süreci daha fazla uzatıp psikolojik olarak yıpranmamak adına böyle karar aldık.
Gebersin acı çekerek iğrenç yaratıkElim ayağım titriyor ya
Ayy yok ıcme bısey, ya gebelık yenı olusuyorsa, bekle bakalımGelmedi kuzu ne yapsam ki adaçayı falan içsem mi acabagerçi şuan tatile geldim geciktirici kullanmayı planlıyorum ama.
Geçecek merak etme, dualarım seninleAnladım canın.. Bekliyoruz bakalim. Çabucak gececek inssalh bu da
Ya aklım almıyor benım, nasıl cocuguna şehvet duyabilirGebersin acı çekerek iğrenç yaratık
Sen ben anlayamayız bunlar gibi sapık zihniyetleri gerçekten iğrenç kusucam şimdi delirmemek elde değil. Allahım böyle iğrenç yaratıkların çocuk sahibi olmalarına izin vermesin. GeberesiceYa aklım almıyor benım, nasıl cocuguna şehvet duyabilir
O cocugun psikolojisini dusunemiyorum yaSen ben anlayamayız bunlar gibi sapık zihniyetleri gerçekten iğrenç kusucam şimdi delirmemek elde değil. Allahım böyle iğrenç yaratıkların çocuk sahibi olmalarına izin vermesin. Geberesice
Olan çocuklara oluyor zaten o kadar çok var ki biz bilemiyoruz. Nasıl topluma kazandırıcaksın o kızı şimdi. En yakınından yaşadığı şeye bak allahın cezası adam. Ablam pdr ci rehber öğretmen o kadar korkunç şeyler var ki… Anlıyor mesela bir şey olmuş veliye çocuk söyledi desen kimbilir ne yapacak çocuğa. İki arada bir derede kalıyor. Tehtidler falan almıştı bir ara raporluyorlar ya çünkü. Çok zor yani içimiz parçalanıyor artık bu da mı oldu demekten. Bir ara da bir kız vardı aynı böyle hamileydi ya abimden ya dayımdan mı amcamdan mı demişti okudum çıldırdım biri de değil yani bütün sülale sapık kendime gelemedim günlerce…O cocugun psikolojisini dusunemiyorum ya
Yok benimki baya açık pembeydi kuzum, daha önce hiç görmediğim bişey. Hayırlısı bakalım..Benim peceteye geldi yarindasi akşamı söküldüilk yerlesme sandım ama netten baktığım yerleşme kanaması ile alakası yoktu. Kuzu kuzu regl olmayı bekledim. Böyle parlak kırmızı ise regl daha soluk renk ya da kahverengimsi ise yerlesmedir canım
Bak kist olma ihtimali de olabilir, ağrım da var çünkü. Bi de ilk kez klomen kullandım ya olabilirSabah 81 cıktı aksam leke geldı, ama baya koyu kahve rengıydı.. Dur bakalım, yarına kadar gelen giden bısey olmazsa tekrar test yaptırırım belkı, acaba kist falan mı oldu ki?
Çatlatma iğnesi yapıldığı için o ihtimali hiç düşünmedim canım bilemiyorumgeç yumurtlama ihtimali olamaz mı
İşte hadım edeceksin bunları sonra salcaksın sokağa. Allah belalarını versin söylenecek çok şey var ama...Olan çocuklara oluyor zaten o kadar çok var ki biz bilemiyoruz. Nasıl topluma kazandırıcaksın o kızı şimdi. En yakınından yaşadığı şeye bak allahın cezası adam. Ablam pdr ci rehber öğretmen o kadar korkunç şeyler var ki… Anlıyor mesela bir şey olmuş veliye çocuk söyledi desen kimbilir ne yapacak çocuğa. İki arada bir derede kalıyor. Tehtidler falan almıştı bir ara raporluyorlar ya çünkü. Çok zor yani içimiz parçalanıyor artık bu da mı oldu demekten. Bir ara da bir kız vardı aynı böyle hamileydi ya abimden ya dayımdan mı amcamdan mı demişti okudum çıldırdım biri de değil yani bütün sülale sapık kendime gelemedim günlerce…
Allahım sen aklıma mukayyet olOlan çocuklara oluyor zaten o kadar çok var ki biz bilemiyoruz. Nasıl topluma kazandırıcaksın o kızı şimdi. En yakınından yaşadığı şeye bak allahın cezası adam. Ablam pdr ci rehber öğretmen o kadar korkunç şeyler var ki… Anlıyor mesela bir şey olmuş veliye çocuk söyledi desen kimbilir ne yapacak çocuğa. İki arada bir derede kalıyor. Tehtidler falan almıştı bir ara raporluyorlar ya çünkü. Çok zor yani içimiz parçalanıyor artık bu da mı oldu demekten. Bir ara da bir kız vardı aynı böyle hamileydi ya abimden ya dayımdan mı amcamdan mı demişti okudum çıldırdım biri de değil yani bütün sülale sapık kendime gelemedim günlerce…
Kendi b.klarında boğulsunlar… Sorsan hepsi o günah bu bilmemne der evden bile çıkarmıyodur kızı namus diye biriyle görse mahveder ama işte kendilerine gelince din iman falan kalmıyor rezil yaratıklar.İşte hadım edeceksin bunları sonra salcaksın sokağa. Allah belalarını versin söylenecek çok şey var ama...
Canım sizler sağlıklı olun inşallah sağlıkla hayallerimize ulaşırızKızlar kalp atışları yok. Radyolojide detaylı baktı. Simdi yatış yapıldı ilaçla düşük yaptırcak dokttor
haaa kontrollüydü o zaman.regl gelinceye kadar umut var.Yok benimki baya açık pembeydi kuzum, daha önce hiç görmediğim bişey. Hayırlısı bakalım..
Bak kist olma ihtimali de olabilir, ağrım da var çünkü. Bi de ilk kez klomen kullandım ya olabilir
Çatlatma iğnesi yapıldığı için o ihtimali hiç düşünmedim canım bilemiyorum
Aynen öyle, toprak kabul etmesin böyleleriniKendi b.klarında boğulsunlar… Sorsan hepsi o günah bu bilmemne der evden bile çıkarmıyodur kızı namus diye biriyle görse mahveder ama işte kendilerine gelince din iman falan kalmıyor rezil yaratıklar.
Allah yardımcın olsun cnm dualarım seninle..Bebek 7 mm olmuş kızlar kese 22 mm. Olsa zaten çoktan kalp atışı görülürdükanamamda var. Süreci daha fazla uzatıp psikolojik olarak yıpranmamak adına böyle karar aldık.